Kao u naslovu, kako da na sajtu iskljucim restricted sites? Mogu da udjem na sajt ali ne mogu dalje iz njega?
Postoji li neka mogucnost da se to iskljuci?
bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
Ajde to malo pojasni, koji program, koji sajt, snimi sliku ekrana. (koji antivirus i ostali anti programi, firewall)
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Nisi rekao koji pregledač koristiš i da nisi možda ručno dodao u restricted sajtove. Koji provajder? (telenor, nije do njega evo probao sa telefona)
Sajt je ok po svim kriterijumima koje ja imam za proveru, mogu još sutra videti na poslu šta tamošnja korporativna provera kaže i koju kategoriju zabranjenih ga stavi ako ga uopšte stavi.
Odakle to gledaš, kuće ili firme, da nema neki proxy uključen.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Pa svi ti anti malware i Spyware blokiraju serials.ws . Prvi mi je ovaj Malwarebytes Anti-Malware pao napamet, pošto on sve warez sajtove zabranjuje. Probaj da ga isključiš skorz iz procesa ili uninstall Spybot, pa onda probaj. Koji pretraživač koristiš? Mozilla ima neke svoje bubice s određenim sajtovima (doduše meni nikad sa serials.ws).
1. Za probu isključi Avast Resident Protection, desni klik na a ikonicu dole desno pored sata i DISABLE ALL. (Posle vrati na ENABLE)
2. Nadam se da za surf ne koristiš Internet Exploder, pošto onda može PC da ti bude 100% ispravan, a opet da pravi probleme kakve ni ne sanjaš. Skini Operu ili Firefox, pouzdaniji su 10 puta.
3. Ako prve dve stvari nisu pomogle, najverovatnije se uvukla neka zaraza.
Comment