Problem sa instaliranjem i deinstaliranjem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Problem sa instaliranjem i deinstaliranjem

Naime, kako tema kaže, hoću da instaliram najnoviju verziju quick time a, zbog gledanja video zapisa sa Nikon kamere. Skinuo sam najnoviju verziju, a prethodna mi inače ne radi, i najnoviju ne mogu da instaliram zbog sledećeg.

Pošto pokušava prvo da skine prethodnu verziju, kod deinstalacije izlazi pitanje: The feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable...

Šta raditi?!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Problem sa instaliranjem i deinstaliranjem

Prvo pogledas da li za taj program postoji na sajtu proizvođača neki program za čišćenje starih i neispravnih verzija.
    Ako nema onda ručno regedit i pretraga svega gde se spominje to što tražiš, a po disku u program files, local apps za datog korisnika... i tako na još par mesta ako i dalje bude zezalo.

Da nije blokiran sa nekim firewall-om, a on baš hoće da se javi gazdi da ga ti više ne želiš...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• dacha
      CBC Senator XXL
      • 23.06.2007
      • 356
      • Beograd, NBG
      • Xsara II 2.0i

Skines program Revo Uninstaller i deinstaliras Quicktime kao da nikad nije bilo pa onda instaliraj novu verziju.
      Inace Revo je elegantan i efikasan programcic za ubijanje programa i uklanjanje svih njihovih tragova koje ostavljaju po kompu

Revo Uninstaller Pro helps you to uninstall software and remove unwanted programs installed on your computer easily! Even if you have problems uninstalling and cannot uninstall them from "Windows Add or Remove Programs" control panel applet.

Revo Uninstaller is a much faster and more powerful alternative to "Windows Add or Remove Programs" applet! It has very powerful features to uninstall and remove programs. With its advanced and fast algorithms, Revo Uninstaller Pro analyzes an application's data before uninstall and scans for remnants after the uninstall of a program.

* No more stubborn programs
      * No more installation errors
      * No more upgrade problems
      * Remove programs easily

Revo Uninstaller Pro has a very powerful feature called Forced Uninstall. Forced Uninstall is the best solution when you have to remove stubborn programs, partially installed programs, partially uninstalled programs, and programs not listed as installed at all!
      The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• Ognjen
        CBC Senator XXL
        • 21.02.2008
        • 438
        • Novi Beograd
        • -

Originally posted by Eon
        Naime, kako tema kaže, hoću da instaliram najnoviju verziju quick time a, zbog gledanja video zapisa sa Nikon kamere.
        Ja za pregled video zapisa sa kamere koristim BS player, pokazao mi se mnogo bolje nego quick time.
        Nevezano za temu, a ako nije problem, je li može informacija koji je Nikon?

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

QT mene lično užasno nervira od kad se pojavio, nađeš neki codec pack (klite ili sličan) koji ima podršku i gledaš iz bilo kog plejera.
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
          11.04. 0:12 #2
          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

VLC, car nad kraljevima, gledaš i dopola skinuto
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Ji 4Tze
              CBC Senator XXL
              • 04.05.2006
              • 806
              • bg
              • Honda CR-V 4WD

probaj media player classic home cinema

MPC-HC, the free, open source media player for Windows

http://mpc-hc.sourceforge.net/media-pla ... tures.html

Comment

• Ognjen
                CBC Senator XXL
                • 21.02.2008
                • 438
                • Novi Beograd
                • -

Meni je bio problem kod reprodukcije video zapisa u fullhd formatu. Probao sam quick time(jer je tako pisalo u uputstvu), VLC, Real player, Mdc, winamp, divx player i svi su seckali. Problem je bio u tome što su svi oni sa default podešavanjima koristili procesorsku snagu i procesor kuca na 85 do 95%. Jedini Bsplayer je sa nekim "fabričkim" podešavanjima koristio GPU, rasteretio procesor i radio odlično. Usput ima i tonu podešavanja vezano za svaku sitnicu, za one koji vole da se igraju.

Comment

Working...
                X