Toplotni i drugi udari na računar

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Toplotni i drugi udari na računar

Danas mi je sve poludelo!
    Moj lenovo G 560 Win 7 + ubuntu + ADSL telekom Srbija. Internet pristup prekida, programi za oporavak otkazuju, centar za mreže gubi instaliranu mrežu. Nakon resetovanja sistema i adsl, na sajtu reklame iskaču kao teroristi, upadaju u okvir posta.

U poslednje vreme, svi se bore za deo kolača (mog skromnog budgeta), ali sigurnosni sistemi, koji su u sukobu, čak ni meni ne dozvoljavaju, da se troškarim, kod proverenih distributera, kao što je Ashampoo. Nakon sprečenog pokušaja trgovine i zatvaranja linka, kao odgovor iskaču lepe agentice, ovlaštene da mi daju bonus od 20%, ali mi sigurnosni program i dalje ne dozvoljava.

Izbrisao sam gomilu korisnih aplikacija i čistio sve pogone i registre, ali bez uspeha. Uzrok je verovatno, predinstalirani Mc Afee. ali samo kao trial verzija, kojeg sam nakon isteka perioda deinstalirao, ali je očito, da negde čući i stalno se reinkarnira.

I dalje je najdosadniji Microsoft sa svojim Windows Live i tražilicom bing! Iako sam je malopre onemogućio i uklonio, nakon restarta ponovo je na traci.

Znači, danas sam se više borio protiv napasnika, nego što sam bio u forumu!

Ovo me podsetilo na tablu kod obližnjeg automehaničara, sa natpisom: ZNAČI PAS UJEDA!
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Nije ovo blog pa da nam se zalis. Koje je pitanje?
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Da li je ovo CBC kafe, razonoda, zabava i opuštanje, ili sam pogrešio forum?

A, tko želi, ima dosta pitanja u vezi računara.

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Ja danas uhvatio macku kako mi zapishava cvece u basti, ali to nikoga ne interesuje, pa cutim.

Forum, ne blog, ne spamuj.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
        X