motorola sb5101e modem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slobodank
    Moderator
    • 26.11.2007
    • 1338
    • Stara Pazova
    • Fiat Idea 14.16v lpg

motorola sb5101e modem

Pozdrav drugari. Potrebna mi je mala pomoć oko u naslovu pomenutog kablovskog modema. Problem je taj što ga pokušavam spojiti na ruter ali nikako ne ide. Ruter je tl wr541g (tp link) a pokušao sam i sa drugim isto tp link sam je nešto slabiji model 340 g. E sad promenim lepo adresu na ruteru da ne bi bilo sukoba sa modemom, pogledao sam sva moguća podešavanja ali nikako da popusti. Adresa modema je 192.168.100.1 a na ruteru je 192.168.1.1. Menjao sam adresu na ruteru u raznim opsezima ali nikako da pogodim sta treba. Sam modem skoro da nema ništa od podešavanja samo dhcp i ip. Dajte neki predlog šta da pogledam. Unapred hvala...

• Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Odg: motorola sb5101e modem

Ako ti modemska konekcija radi, pokušaj da podesiš ruter, prema savetu sa sajta TP Link:

Why my TP-LINK Router stopped working with Cable Broadband? (For Singapore Users only) - Welcome to TP-LINK

Nije mi jasno, zašto samo za korisnike iz Singapura? Koliko sam video, ne razlikuje se od uputstva za ruter, koji imam.

Comment

• slobodank
      Moderator
      • 26.11.2007
      • 1338
      • Stara Pazova
      • Fiat Idea 14.16v lpg

Hvala pokusaću čim budem blizu kompa, javljam sta sam uradio...

Comment

• slobodank
        Moderator
        • 26.11.2007
        • 1338
        • Stara Pazova
        • Fiat Idea 14.16v lpg

Franjo hvala puno, to je to. Tvoj post mi je rešio problem. Hvala još jednom...,

Comment

Working...
        X