Sony Vaio VGN-CS320J/W

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Sony Vaio VGN-CS320J/W

Elem, imam laptop iz naslova koji mi ne vrši posao. 'Teo bi neki manji, lakši, sa YU tastaturom.
    Dakle, 'oću da ovo prodam i (otprilike) za tu kintu da kupim drugi ili da zamenim za drugi.
    Treba mi 13"-ica, s dobrom autonomijom baterije, dobrom tastarurom, wi-fi, bt i sl..

Svi predlozi dobrodošli. Ne znam koliko vredi laptop iz naslova, tek trebam da se informišem. Znam da je bio ~900eur, ili više. kao nov, ima pun qrats priljučaka na sebi, skroz je dobar ispod haube, prijatan za rad i prava je poslovna mašina.
    Kad je takav što 'oću da ga se rešim ?! To je komp da se donese na posao, drnda ceo dan, odnese kući i nastavi s drndanjem, nisam baš toliko poslovan, a i nem aYU tastaturu.

Inače, taj, moj je upaljen jedno 30-40 puta i to je sve. Ponekad bi ga poneo na put. Skoro nekorišćen.

'Aj', pomagajte...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Sony Vaio VGN-CS320J/W

ajd najpre ovde pa onda u oglase.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dzoni_mkv
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2007
      • 875
      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Odg: Sony Vaio VGN-CS320J/W

Nisi rekao koji klasu zelis. Ako hoces 13" sa dobrom baterijom da bude lagan, a opet brz, lepog dizajna itd. licno bih gledao MacBook Air 13" ili nesto iz ultrabook klase. Cene su tu negde kao i taj sto prodajes oko 900-1000 eur. Preporucio bih ti da pogledas i 11" MacBook Air ili opet neki ultrabook. Veruj mi na 11" ekranu HD rezolucije je sasvim OK obaviti veliki broj office poslova. Jedino ako nisi dizajner, masinac ili neki developer pa ti treba veci ekran.
      Ako gledas nesto jevtinije/klasicnije, onda imas DELL ili HP modele iz biznis serija (licno imam HP ProBook 4320S) kao poslovne 13". Oni su reda 500-700 eur pa i vise i tu imas da biras. Iako koristim jedan takav ne preporucujem ih jer su teski, glomazni (pogotovu debeli), baterije su prosecne osim ako ne koristis extended, ali su dobri jer imaju mnogo prikljucaka (npr serijski port), TPM module (bitno za firme zbog sigurnosti), imaju prikljucke za dock itd. Dakle samo za ljude kojima to treba (moj slucaj) i gde pravila kompanije (opet moj slucaj) diktiraju tako. Za sve one koji imaju samo office potrebe, opet neka visa-srednja cenovna klasa nije problem neka gledaju ultrabook trziste:

MacBook Air laptop with the superfast M4 chip. Built for Apple Intelligence. Lightweight, with all-day battery life. Now in a new Sky Blue color.

Find a great collection of Laptops, Printers, Desktop Computers and more at HP. Enjoy Low Prices and Free Shipping when you buy now online.
      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• MaliRadojica
        CBC Član
        • 06.03.2009
        • 95
        • Beograd

Odg: Sony Vaio VGN-CS320J/W

E dobro ga ti izreklamira, hajd' daj neku finu cenu pa da ga kupim...

Laptop ti vredi nešto malo preko 200e, realno ćeš ga prodati za 180e.

Elem, ako nisi postavio temu zbog reklame, a laptop ti je dobar, mani se ćorava posla, jer ćeš prodati dobar laptop za male pare i za iste pare naleteti na neku krščinu (ukoliko dobro shvatam, ti bi nešto za iste pare).

Mala je razlika između 14 i 13 inča.

Polovan laptop star 3 godine teško može da se proda preko 200e (čitaj skoro nikako). Teško je ubediti nekog neukog da je polovan Sony za 250e (npr.) bolja kupovina od najjeftinije Toshibe C serije za 300e, na 12 mesečnih rata, bez kamate, sa garncijom, ma koliko ta Toshiba bila kineski plastikaner.

Ako ti baš treba nešto robusnije, polovno, možeš da kupiš npr.:
        - Neki od IBM-Lenovo ThinkPad laptopova (T60 14" kocka, T61 14" wide) i da ti ostane neka sitna kinta u džepu,
        - Dell D420, 430 (12") isto su jeftiniji od Sony-a
        - HP EliteBook (neku verziju sa 12" i alu poklopcem, 2530p na primer), ovde bi već morao doplatiti, možda...

Za NOV laptop, a da je BOLJI od tog Sony-a, morao bi debelo da se otegneš sa lovom.

Inače, malo kojem polovnom lapcu baterija drži preko 2h...

EDIT:
        Videh oglas za Lenovo X301:

Neće ga nikad prodati za te pare, možeš mu ponuditi zamenu uz doplatu.
        Last edited by MaliRadojica; 06.06.2012, 14:08.

Comment

Working...
        X