Android telefon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

opet on gplay. brate, nece covek gplay.

@dora: ovde imas sve http://www.apkmania.co skines, ubacis na karticu. vratis karticu u tel i iz nekog file managera sam pokrenes .apk
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Saša
      CBC Senator
      • 05.11.2006
      • 277
      • NS

Pa dobro, ako neće - neće...

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Originally posted by Saša View Post
        Bitno je samo da ga uputimo gde su ta podešavanja sinhronizacija, za ostalo će se snaći, ne sumnjam.

p.s. GPS "tagovanje" fotografije podešavaš u samom programu kamerice/fotoaparata. Dakle, upališ je kao da ćeš slikati pa uđeš u njen meni i nađeš tu opciju i isključiš je (obično je isključena po defaultu).
        GPS je isključen odavno ali nisam prveravao na slikama da li tovari i dalje, ne znam da lii sključenej u meniju deluje na sve. Proveriću sa nekim programom za slike.

Ovo takodje nisam znao da ima šta god da se podešava kad upalim kameru pa ću i to pregledati. Telefon je baš po mojoj meri što se tiče upotrebe, materijala za držanje u ruci i sve ostalo ali naravno ima jednu manu, nema blic
        Pre sa se svadjao sa trgovcima kad kupujem telefon da želim bez kamere a sad mi treba blic

Saša
        File managerom (default varijanta ili instaliraš neki sa GPlaya) pronađeš taj (.apk) instalacioni fajl i samo ga pokreneš.

Dobrodošao u svet velikog brata...
        Nemam file manager to je problem a sad sam se zainatio da neću skinuti sa onog sajta pa da je pita, imam na kartici par komada ali ne znam kako da dodjem do DOS-a" Razlog je čist i neptvoren srpski inat, on kaže da moram biti logovan i sinhronizovan da bih skinuo besplatan fajl. Ma nek je ovana...

Nekad davno u mladosti ja sam neko kratko vreme bio veliki brat pa stoga nema paranoje jer ozna sve dozna i ne vredi se truditi nešto preterano. Ovo je inat ekonomske prirode, nedam moje resurse i tačka.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

ne treba ti blic jer je kamera kerov K. da bi uso u "DOS" moras ga rootovati i preko PC-a ubaciti rootexplorer. nakon toga ti je sve lako.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by zverko View Post
            opet on gplay. brate, nece covek gplay.

@dora: ovde imas sve http://www.apkmania.co skines, ubacis na karticu. vratis karticu u tel i iz nekog file managera sam pokrenes .apk
            Jao bre Zverko pa internet mi je u krvi od 83' godine znam da nadjm šta mi treba al ien znam da pokrenem bez file managera pošto je odbio da radi od kad sam isključio koliko sam znao svaku vezu sa gogletom.

Što bih vadio karticu? Ima kablić pa transferišem sa PC-a total komanderom šta mi treba i gde mi treba...

https.autogas.rs

Comment

• vujke
              Admin
              • 29.09.2004
              • 1673
              • Mladenovac
              • Daewoo Lanos 1.5SX

Onda hardcore varijanta.
              Moraces da skines platform-tools na PC, drajvere za fon, aplikacije koje ti trebaju na pc i na telefonu ukljucis usb debugging pa iz dos-a na pc-ju opalis adb push imefajla /putanja na mob/.
              Potrazi tacnu komandu, sad pisem s telefona na 2g netu pa ne mogu da trazim.
              while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by zverko View Post
                ne treba ti blic jer je kamera kerov K. da bi uso u "DOS" moras ga rootovati i preko PC-a ubaciti rootexplorer. nakon toga ti je sve lako.
                Treba mi je r je kamera sasvim dovoljna za ono što meni treba a to ej slikanej motora i to oko njega. Ne pravim umetničke fotografije i album sa letovanja, za to se koristi fotoaparat a ovo je pri ruci sad već uvek, ali kad je u senci onda je ćorak...

Rotovanje ide zadnej ako baš mora.
                Pitanje glasi, kako pokrenuti APK iz direktorijuma trtamrta1 ili kojeg god.

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

eto greske, rutovanje ide prvo, tj, otpakujes telefon pa ga rutujes pa se onda navikavas
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

kamera nije ni za to sto tebi treba. kako dalje napisao ti je vujke a posto si od '83. na netu trebalo bi i to da si nasao vec kako se i sta radi. ali, ajde da ti pomognem malo, http://www.androidsrbija.com a ako oces bas bas da mu uletis u silicijum www.xda-developers.com/

Comment

• vujke
                      Admin
                      • 29.09.2004
                      • 1673
                      • Mladenovac
                      • Daewoo Lanos 1.5SX

ono push je kad hoces sistemsku aplikaciju da mu poturis za tebe je ipak samo install ali evo ovde sve lepo:
                      Find out about the Android Debug Bridge, a versatile command-line tool that lets you communicate with a device.
                      while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Zverko, ti si kao gogleta, sve znaš što meni treba pa i kakva mi kamera treba...
                        Telefon mi radi skroz ok, samo se zgubio file manager pa ne mogu da pokrenem aplikaciju, ne znam a nisam ni tražio, što bih ako ima stručnjaka da pomognu.

Samo ima mali malsecki problem, stručnjaci (sem Vujketa) se preseravaju i znaju šta je za mene dobro umesto da mi pomognu oko prostih pitanja jer su stručnjaci...

Obzirom da je telefon bio nov, nisam hteo da ga obeznanim zbog mogućeg problema sa garancijom ali vidim da radi a i cena mu je dosta pala pa mogu i nov uzeti za tepsiju ribe tako da je i to moguće.

Nisam toliko tupav da ne znam poslušati savet Druga admina od Stila i otvorim 59 jubilarni nalog na gogleti pa uradim sve "regularno" ali to je linija manjeg otpora a to nikad nije bila moja zvezda vodilja, uvek uzvodu

https.autogas.rs

Comment

• Saša
                          CBC Senator
                          • 05.11.2006
                          • 277
                          • NS

Pazi kad HTC izgleda stvarno nema preinstaliran file manager, makar i neki najosnovniji. Onda si baš u problemu ako već nećeš da skineš nešto valjano sa onog sajta... Tada se sve samo instalira i pokrene, a to je ono što tebe i zeza... Probaj skinuti sa nekog drugog sajta, možda takođe krene proces samoinstalacije

Oko podešavanja kamerice - da, kada je upališ dobiješ opciju i njenih podešavanja, recimo kod mog telefona tapnem na kratko sam desni ili levi kraja kadra i prikažu se. A mogu biti i dole na nekom od "dugmadi" (ipak verovatnije u samom kadru). Pročačkaj malo.
                          Last edited by Saša; 06.05.2013, 22:06.

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

dora, sto si stariji sve si izdrkaniji... pojeo sam ***** po ko zna koji put sto sam se uopste ukljucio u temu.

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Pa to pričam od prvog vagona, imao sam fajl menadžer ali se slejbo kao i sve što sam instalirao sa tog sajt kad sam počeo da ukidam, možda sam i ja nešto zeznuo nemam pojma ali zato sve ostalo radi i to ne mogu izbrisati kao što je voice srča koja mi ništa ne znači itd...
                              Greškom sam obrisao tapatalk umesto da ga deinstaliram ali sad vidim da mi je svejedno jer nema načina da pokrenem instalaciju iako mi je instalacioni softver na "disku" kao i dva fajl menadžera, zato sam pitao kako da ih pokrenem jer ne verujem da nema komandnu liniju.

Ukratko, telefon bez goglete je imbecilan a to me užasava kao ideja i ako treba odreću ga se u korist nečeg drugog pa makar i kineskog ali neće me prisvojiti.

https.autogas.rs

Comment

• Saša
                                CBC Senator
                                • 05.11.2006
                                • 277
                                • NS

Ostaje ti onda samo ono što je Vujke predložio, no to je za mene malo "viša matematika"...

Ne mogu da verujem da HTC nema ugrađen bilo kakav file manager, pa to imaju oba moja telefona (Alcatel i Samsung) i sve radi fino, bez da išta dodatno instaliraš. Kakav gaf, neverovatno...

Comment

Working...
                                X