pa to i jeste gaming lapotop i verovatno mu je crkla samo graficka pa trazi drugu.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Drugu ce tesko naci. Inace imaju problem pa se pokvare posle godinu i po, dve.
Eventualno moze da zameni cip na kartici novijim, a to je i jeftinija solucija.
Imao sam problem sa starim lap topom.Nedavno sam kupio ovaj na Limundu (Dell XPS m1710) i to najvise zbog posla.
E sad....pozelim nekad kad sam na putu i da odigram neke igre ali sa trenutnom karticom (7900GS) nema sanse da se ista iole ozbiljno odigra.
Znam da su skupe graficke za notebookove ali sam vec na par mesta video da ih ljudi prodaju u delovima tako da je ta graficka kostala oko (verovali ili ne) 30e.
Ako Bog da, uskoro bih trebao da uzmem Asus G75VX.On ima graficku GTX670MX sa 3GB na GDDR5 memoriji.Mislim da shvatate kakva je kartica u pitanju .
U tom slucaju sacekaj G75, mada ces se sa njime slabo naigrati u putu (na bateriju).
Imam N76VZ i baterija izdrzi manje od sat vremena ako radi diskretna grafika (GF 650M), dok sa integrisanom (HD4000) moze da dobaci i do tri sata. Diskretna grafika i i7 procesor kad su optereceni zderu struju.
Izgleda cu duze vreme cekati na G75.
Imao sam neki peh sa kombijem tako da moram gledati na prioritet...a trenutno mi je dosta bitnije vozilo nego komp.
Recite mi samo kolika je razlika izmedju 7900GS i 7950GTX?
Pretpostavljam ogromna....ili gresim?
Comment