Poceo da se pusi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Poceo da se pusi

Sedim ti ja tako pre jedno frtalj sata i gledam na yu tubetu lude ruse kako se lupaju kolima kao mi jajima za uskrs kad ono iz prednjeg desnog zvucnika poceo da kulja beli dim kao da je pomesao vodu i ulje. Sreca nije bio naki fil sa vatrogascima jer bi cekao da ugase pozar, nego sta sada. Lap top star godinu dana (pod garancijom dve godine ako nelazu) u pitanju HP pavilion g7 sa 6 giga memorije (nezanimame da li je nekom dobar nekome los meni je odlican pa jos nov) e sada sta raditi. Ja ga u kuci vise nebi a neznam da li imam prava da trazim nov. Ili da ukljucim ovog jos par minuta u struju da se lepo istopi ili sta vec. Kuler je skroz na drugoj strani i radi za divno cudo. Sta raditi???
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Ne znam koliko je rok da tražiš nov ali mislim da je prošao, sad bi išao na popravku pa ako ne može da se popravi ide nov ili vraćanje para.

Ja bih to uključio u struju i "totales ga popravio" imaju oni računa da daju nov nego neće da se odreknu ni promila zarade...
    To radim sa bušilicama, piše 1000w i 13 mm, stavim 13 mm i prestisnem, ako stane i dalje držim prestisnuto dok ne izadje čarobni beli dim na koji radi ... Nek nauče šta znači 1000 vati i šta znači garancija na 2 do 7 godina kad se već gadjaju tim godinama.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranc
      CBC Senator XXL
      • 31.03.2005
      • 1313
      • Beograd
      • AR 147

Originally posted by ada View Post
      Sedim ti ja tako pre jedno frtalj sata i gledam na yu tubetu lude ruse kako se lupaju kolima kao mi jajima za uskrs kad ono iz prednjeg desnog zvucnika poceo da kulja beli dim kao da je pomesao vodu i ulje. Sreca nije bio naki fil sa vatrogascima jer bi cekao da ugase pozar, nego sta sada. Lap top star godinu dana (pod garancijom dve godine ako nelazu) u pitanju HP pavilion g7 sa 6 giga memorije (nezanimame da li je nekom dobar nekome los meni je odlican pa jos nov) e sada sta raditi. Ja ga u kuci vise nebi a neznam da li imam prava da trazim nov. Ili da ukljucim ovog jos par minuta u struju da se lepo istopi ili sta vec. Kuler je skroz na drugoj strani i radi za divno cudo. Sta raditi???
      Od 2012 sve ( ne baš ) ima "garanciju" 24 meseca.
      http://mtt.gov.rs/wp-content/uploads...aobraznost.pdf, ovde je prilično jasno objašnjeno. Pročitaj šta piše u Garantnom listu i tako postupi. Računaj na rok u kojem su obavezni da ti reše reklamaciju, u principu ako dobiješ papir iz servisa da ne mogu da ga oprave dobijaš nov u zamenu ili pare.
      A ovde ( http://www.udruzenjepreduzetnikans.c...klamacija.html ) je pravilnik za rešavanje reklamacije za robu za koju se NE izdaje garantni list.
      Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• zoranc
        CBC Senator XXL
        • 31.03.2005
        • 1313
        • Beograd
        • AR 147

Originally posted by Dora View Post
        Ne znam koliko je rok da tražiš nov ali mislim da je prošao, sad bi išao na popravku pa ako ne može da se popravi ide nov ili vraćanje para.

Ja bih to uključio u struju i "totales ga popravio" imaju oni računa da daju nov nego neće da se odreknu ni promila zarade...
        To radim sa bušilicama, piše 1000w i 13 mm, stavim 13 mm i prestisnem, ako stane i dalje držim prestisnuto dok ne izadje čarobni beli dim na koji radi ... Nek nauče šta znači 1000 vati i šta znači garancija na 2 do 7 godina kad se već gadjaju tim godinama.
        Samo plave probaš tako ili
        Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

Working...
        X