Franjo ja za pet minuta napišem aplikaciju koji ti obriše sve slike i dokumenta i koja ladno može da dobije Windows 7/8/XP Compatible značkicu, zato što to jeste, napisana je po pravilima službe, ali to ne znači da radi nešto pametno.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
sto, meni bas zanimljivo. lepo mi dan poceo citajuci prvi pasus vikipedije.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Franjo ja za pet minuta napišem aplikaciju koji ti obriše sve slike i dokumenta i koja ladno može da dobije Windows 7/8/XP Compatible značkicu, zato što to jeste, napisana je po pravilima službe, ali to ne znači da radi nešto pametno.
Preterujete! Šta će mi takva aplikacija, kad već postoji u svakom sistemu! Po meni, ako nešto radi dobro i bez greške - to je i pametno!
Btw. U vezi unexpected shutdown, našao sam u Event View o čemu se radi! Sigurnosni problem, ali nije u vezi sa drajverima (BCCode d1).
Pošto smo debelo u off i nerviram admine - isključujem se iz dalje rasprave.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Evo da javim neke vesti....prekjuce sam otkacio komp...sto znaci da sam ga skinuo sa kulera i sve vreme je na njemu bio jedino prikljucen mis.Sve je proteklo bez problema...i gasenje i sleep mod.
E sad....ajde da vidimo dokle ce da potraje.
Comment