Windows 8 - iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dexterko
    CBC Član
    • 11.06.2011
    • 21
    • Beograd
    • Audi 100 1.8 C3

Isključio sam to, nije do toga, možda je i krš ovaj tp link što mi je dao SBB, a možda mi je krš ova moja mrežna na lap topu, mada prijateljica ima isti lap top sa win 7 i nema problem niti je ovaj lap top imao problem pre win 8...probaću da reinstaliram drajvere il nešto...što je najgore, prestao je to da radi skroz, i uzmem, premestim ruter, izdžekujem ga skroz i udžekujem, i od tad ponovo...ma bilo je i problema sa nekim svhost-om zauzme ili ceo ram ili zablokira hard na oba kompa kad god se upali desktop ili lap top (umreženi su preko wifi)...ali to je sad rešeno reinstaliranjem windowsa 2x...nisam ni jedini, ima po netu istih slučajeva i niko ne zna šta je...ali opet, ne bih se vraćao na 7, nemam neki posebni razlog, al eto, sviđa mi se 8-icin UI...

A što se telefona tiče, nemam, niti sam imao iphone, imam Samsung Wave sa samsungovom Badom, kršić, al je super, pogotovo što je padao više puta nego što bih ja preživeo i nije mu ništa, a sestri sam uezo HTC 8S, win 8, telefon je neka srednja klasa, ništa posebno, ali taj windows 8 phone je meni toliko genijalan i jednostavan za upotrebu, to nije normalno, a baš je smooth i brz ko munja, nema bagovanja, seckanja, ništa...sledeći telefon će mi biti neka nokia sa win 8 obavezno!!!
    Last edited by Dexterko; 11.04.2014, 00:12.
    ˙_/______________________\_ https://www.facebook.com/compled
    [|___\░░░OOOO░░░/___|]
    ███████ Audi ███████

Comment

• polar1
      CBC Član
      • 18.03.2014
      • 22
      • Beograd
      • Ford

Da ne koristis slucajno Eset 5 (Nod32)? Interesantan problem, jos se sa tim nisam sreo.

Comment

• vujke
        Admin
        • 29.09.2004
        • 1673
        • Mladenovac
        • Daewoo Lanos 1.5SX

Za prvu pomoc s prekidima wifi konekcije, probaj na tplink-u da fiksiras kanal na neku vrednost i sirinu kanala na 20MHz pa prati desavanje.
        while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• nikolans78
          CBC Senator
          • 16.03.2006
          • 277
          • Vankuver, Kanada

Ja sam imao problema sa wifi karticom na mom desktopu sa windows 8. Nisu postojali drajveri bas za windows 8, a oni za windows 7 nisu radili dobro. Stalno se prekidala konekcija. U to vreme je tek nekoliko proizvodjaca imalo drajvere za windows 8, sada je verovatno bolja situacija. Ja sam to resio tako sto sam isprovlacio kablove i ratosiljao se wifi kartice. Naravno, laptop je druga stvar.

Jel ti radi wifi iz drugog OS-a? Mozes da ubacis live cd sa linuksom cisto da znas. Mozes i da probas sa USB wifi adapterom da vidis da li je do wifi kartice.
          Moze biti i da je ruter otegao papke, meni je wifi ruter poceo da prekida vezu, ja sam mislio da je internet veza i kada sam ga resetovao, vise nije radio uopste.

Comment

• Dexterko
            CBC Član
            • 11.06.2011
            • 21
            • Beograd
            • Audi 100 1.8 C3

Kupio sam ASUS RT-N12 i problem sa pucanjem neta rešen...
            Dakle nije bilo do OS-a nego do SBB-ovog socijalnog rutera...
            ˙_/______________________\_ https://www.facebook.com/compled
            [|___\░░░OOOO░░░/___|]
            ███████ Audi ███████

Comment

Working...
            X