Ide to sata converter.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slobodank
    Moderator
    • 26.11.2007
    • 1338
    • Stara Pazova
    • Fiat Idea 14.16v lpg

Ide to sata converter.

Pozdrav.
    Potrebna mi je pomoć oko ide to sata convertera. Naime stari računar je crkao tj otišla mu je ploča a u njemu se nalaze dva ide hdd-a puna slika i ostalih gluposti koje bi da prebacim na nov komp. Imao sam ranije eksterno kućište za ide ali sam ga posudio i nikad ga nisam dobio nazad. E sad posudio sam od druga iz servisa nov konverter. Spojim ga ali se ništa ne dešava. Pobao sam i druge kablove oba diska ali ništa. Hdd vrti, na konverteru gore obe lampice. Googlao sam vidim da ljudi imaju dosta problema sa ovim konverterima i uglavnom se svodi na radi ili ne radi. Ima li neko neki predlog, da li potrebno šta čačnuti u biosu (uglavnom mi sve stoji na autodetect). Svaka pomoć je dobrodošla, unapred hvala.

U pitanju je converter sa fotografije

• vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Nadji IDE to USB adapter, sa ovim je lutrija. Imas i varijantu kontrolera na PCI kartici ali za to ti vec treba i instaliranje drajvera.
    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

ne zvoni, brisi.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• slobodank
        Moderator
        • 26.11.2007
        • 1338
        • Stara Pazova
        • Fiat Idea 14.16v lpg

Originally posted by vujke View Post
        Nadji IDE to USB adapter, sa ovim je lutrija. Imas i varijantu kontrolera na PCI kartici ali za to ti vec treba i instaliranje drajvera.
        Najverovatnije će i biti PCI kontroler (kako sam googlao po raznim forumima to dođe kao solucija koja najčešće radi) pošto je cenovno pristupačniji od ide to usb adaptera. Još ću malo googlati pa ako ništa kupujem u pon pa da i to rešim.
        Hvala na pomoći

Comment

Working...
        X