Facebook, wordpress i autoposter smrdibube...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Facebook, wordpress i autoposter smrdibube...

Daklem ovako, cilj je da kad napišem članak na mom sajtu WP to avtamacki ide na moju stranicu za reklamiranje sajta.. Znači ne na profilnu stranicu nego na stranicu firme...

Šta je problem, ima nekoliko plugina koje sam montirao i svi rade isto, šalju na profilnu (na zid) i fan page iako im je zadato samo fan page..

Engleski m ije jača strana
    Sad ima dve tri dvumice... Oba naloga an FB su na moje ime, nisam pravio posebno nalog za firminu stranicu. Pre kad sam pravio aplikaciju za pristup FB-u pitao me je za koju stranicu, sad kad pravim nema tog izbora a svako ebeno uputstvo koje sam ovih dana pročitao kaže izaberi iz padajućeg menija. Sad ili padno mnogo dole pa ga ne vidim ili je to ukinuto.

TO bi mogao biti jedan od razloga zašto šalje svugde gde sam vlasnik strane. Sad imm tih strana više ali tamo nešalje???

Druga dvoumica je da pederčine napišu mnoćnost fan page ILI profilna a posle izmedju trista redi pomislim da sam shvatio da je to samo u plaćenoj verziji. Ne bih da Platim samo zato da bih proverio...

Uglavnom, ima li neko nešto što šalje postove avtamacki samo na odredjenu stranicu?
    Da li muva greši negde kod pravljenja aplikacije i nikako ne vidi gde se bira strana na koju će se odnositi ta aplikacija.
    Da li sam nekako rekao nekad i negde u pijanom stanju da mi sve što napišem na fan page lajkuje i time pokaže i na profilnoj. Nisam jer kad nešto peške ubacujem moram da lajkujem kao ja a ne kao auto dora 021..

Ima li mu leka?
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Verujem da je svima bilo jasno šta sam pitao samo nisu znali odgovor
    Da odgovim samom sebi... Negde sam turio opciju da mi se sa firmine stranice pojavi na zidu od profila.. TO je funkcionisalo tako da moram lajkovati kao ja a ne kao firma pa se to onda pojavi.. Ovi avtamacki programi su to shvatili zdravo za gotovo i odmah postavljali an oba mesta. Sad sam izabrao da mrzim moju rodjenu stranicu i nema više duplikata

https.autogas.rs

Comment

• zulurbr
      CBC Veteran
      • 27.03.2010
      • 169
      • Zrenjanin
      • Nuova Bravo Sport Tj

Neki ,kad ustanu,mrze prvo sebe pa druge.
      Ignorancija je, nekad,poželjan oblik.
      [emoji4]

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Baš sam se nervirao šta ne radim kako treba a ono sve radim kako treba, kao i uvek, naravno

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X