Tv na PC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Tv na PC

Kako da podesim (ako može) da Tv ima jednu rezoluciju a PC drugu.
    Imam monitor koji nije HD a tv jeste. Ako stavim duplo za monitor i Tv onda je slika na Tv pljosnata pošto je rezolucija monitora manja.

grafika je ATI Radeon 4300/4500 i WIN 10.

Win 10 ne podržava tu bajatu grafiku pa nema dodatnih opcija jer nema ni Catalista

Hitno, itno, emergenci, urgent, odma, sad, za juče...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

pitaj nekog ko zna oko racunara
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

Sad cu da mu pomazem kao sto je on meni.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ma da vi nešto znate već bi rekli a ne da se pravite vrajeri

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

da li je kompujter ustekan u stuju?
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

kompjuter jeste ali TV...

Juče pred zatvaranje radnje kupim TV, naravno najftini9ji ali radi i sad mi to lepo postavimo, posastavljamo i uštekamo u struju. Di se pali di se pali i kaže uputstvo poslednje dugme dole... Ok, prestisak i ništa a smrdi pomalo na paljevinu od kad sam ga uštekao.. ope probaj ništa.. piše u uputstvu ako se zglupi ili slično iščupaj gajtan i čekaj 60 sec da uštekaš ponovo...
            Probano par puta i ništa... Ma da ima ja majku i tajku i sve rastavi, spakuj i pošto je bilo kasno ujtru rano da im vratim i to po spisku.. nadjem u drugoj radnji isti takav i tamo će ga kupim opet...

Jutros rano oko 9 sati odem u radnju i bapnem kutiju na astal.. Pita me trgovac šta je.. želim da vratim TV ne radi.. kako ne radi? pa lepo, neće da se upali...
            Onda kreće ono trpanje standardno.. a pa nemože to tako, mora majstor da kaže da je neispravan i to... Ma jeste, zabole me da čekam 14 dana da se majstor udostoji i kaže da je neispravan. kupio sam da stoji kod meen a ne kod majstora...

A pa ne znam kako ste vi to uštekali ustruju, možda ste ga slejbali isl... nastavlja se standardno trpanje ali me ipak preda šefu koji nastavlja... Ja naravno već popizdeo kažem "da jeste, uključio sam ga u slavinu pa jke crkao", naravno i on iznerviran kaže pa možda i jeste... I tu ti ja kategorički kažem ja ne idem napolje ni uz pomoć tenka dok mi ne vratite pare a za majstora me zabole..
            Šef usput vadi TV raspakuje i sve me ispituje da li je bio original zapakovan i sl.. Bio je stvarno, ja vadio one klanfe...
            Nosi ga do zida da proba i ja tu na malu sreću kažem ajde možda mi nismo znali da ga uštekamo u struju pa ako ga upalite da se izvinem i odem kući da opet sastavljam

Ušteka on i ništa, stiska isto ono dugme kao i mi i ništa.. Viri, gleda, zaviruje iza i odjednom vidim crveno svetlo na dlanu i sekundu kasnije se upali TV.. E sad, tog blama, te šale, tog izvinjavanja i sve po redu

Šupci su stavili klasičan prekidač da se totales iskluči iz struje, naravno crn i naravno podalje od ostalih komandi a naravno i mi nismo stigli u uputstvu do tog dela kako se pali TV

Tako da komp jeste uključen ali TV nije bio

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

kako znam da postavim pravo pitanje. Za razliku od nekih, ja sam profesionalna tehnicka podrska.

ajmo dalje. koji film zeli gospodja da gleda?

Comment

• comi 1342
                Moderator
                • 28.09.2005
                • 1126
                • NS
                • Giulietta ,PUG 106,

Kako ne podržava
                http://www.driverscape.com/download/...00-4500-series ?
                "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Namestio sam, ne može dual monitor ali može produženi zbog razlike u rezoluciji.

Inače sam skinuo te drajvere i program od ATI-ja koji testira mašinu. Njin program za detekciju kaže da sam truba sa kombinacijom operativnog sistema i grafičkom kartom...
                  Nebitno je, radi sve i mogu različito slova i sve ostal oda podesim a to mi je trrebalo...

Juče je bio baš dan... Naručio sam i bežičnu tastaturu sa miškom da bi jelte iz krevetca mogao da drndam po netu i to.. Došao je jedna da ne kažem šta i doneo paket.. Nije bio kriv što su me ovi uvrnuli za transport (plaćanje) ali nije hteo da mi da da otvorim paket da potpišem papir da im vrati iako sam mu davao prvo pare pa onda otvaram paket.. Uglavnom smilovao se i nadjem papir, potpišem i sad ode on po kesu.. Ne kapiram šta hoće i vraća se pa se namesti u pozu da piše i pita ko plaća dostavu papira... E tu baš popizdim i kažem ma jebite se i ti i njihov papir, nek im ga šalje ko god hoće... Ne shvatam šta je problem da u istu kesu sa novcem stavi i papirić..
                  Dok sam se sa njim trabunjao stiže drugi kurir koji dodnosi robu za radnju i istovaruje boce i to... U****mti nisam spremio pare za njega... Srećom saradjujem dugo pa je ok da im ja donesem negde...

Sad onako besan kako sam cepao papir da otvorim kutiju u radionici na prepunom stolu svega i svačega, posle unosa u kuću, treažim dongl za tastaturu i naravno nema.... Traži po stolu u radionici, usput po dvorištu i posle piždenja od pola sata, lepo odustanem... Kaže Toma možda je zabodena negde u tastaturu.. Ja unutra i naravno nije ali je Sinko otvorio miška i tamo se nalazi dongl...

To negde oko 12 sati a trajalo je tako još sijaset svega do 5 popodne

Nisam siguran dal da danas izlazim uopšte

https.autogas.rs

Comment

Working...
                  X