Problem prilikom instalacije windowsa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Miki10
    CBC Član
    • 19.03.2018
    • 37
    • Mostar
    • Golf 4, Peugeot 308

Problem prilikom instalacije windowsa

Imam problem prilikom instalacije windowsa. Pokusao sam sa win 7 , 8.1 , 10 ali ne uspjeva da mi prodje instalacija. Na taj isti laptop prije sam instalirao i win 7 i win 8.1 bez problema, sa istog cd sa koga i sada pokusavam. Izbaci mi sledece poruke

Nekada prije sam imao istu situaciju sa drugim laptopom ali sam uspio skidajuci drajvere sa intelovog sajta. Sada ne moze da mi prodje instalacija.
  • hirurg83
    CBC Senator XXL
    • 26.02.2014
    • 398
    • Banjaluka
    • VW Jetta

Los citac diskova, los disk? Problem sa ram memorijom? Ovo na slikama je win 7 ako se ne varam. Ako je sve ispravno racunar povuče sve sa medija.

Nabaci win 7 na usb pa butaj sa usb. Ako opet bude problem. Ram je problem

Comment

• Miki10
      CBC Član
      • 19.03.2018
      • 37
      • Mostar
      • Golf 4, Peugeot 308

Ne vjerujem da su diskovi, probao sam sa vise Cd-ova. Moguce da je los citac diskova.
      Probacu sa usb-a
      Jedino win XP se mogao instalirati.
      Nevazno da li je 7 ili 8 ili 10 samo da imam za osnovne potrebe. Odavno sam se prestao baviti sa racunarima.

Comment

• expendable
        CBC Senator XXL
        • 04.11.2009
        • 3662
        • Bor

Najverovatnije do DVD-a. Probaj sa USB-a, definitivno.
        Btw. ako ne ide, plati nekom servisu (ili omladincu) koji se time bavi, mene kao bivšeg "razbijača" u oblasti ne bi bilo sramota da to uradim, a ni žao para (s obzirom koliko bi vremena uštedeo).

P.S.
        Naročito jer je LT zaista dobar (nije neka škljopocija).
        Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Miki10
          CBC Član
          • 19.03.2018
          • 37
          • Mostar
          • Golf 4, Peugeot 308

Hvala na odgovorima, pogotovo hvala hirurg83, problem prevazidjen. Bilo je do citaca CD-a. Mislite da je bolji win 10, koristim program za plin i dijagnostiku vcsd i opcom.
          Probacu i sa win 10.

Comment

• hirurg83
            CBC Senator XXL
            • 26.02.2014
            • 398
            • Banjaluka
            • VW Jetta

Win 10 ako imas sve drajvere radi odlicno. Nema konkurencije

Comment

Working...
            X