Linux iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • solante
    Tek je upao...
    • 18.03.2019
    • 1
    • Pula
    • Peugeot 205

Linux iskustva

Zdravo svima,
    evo postavljam ovu temu "Linux iskustva" ovdje iz znatiželje da li se netko od vas koristi Linuxom i kakva su iskustva.
    Ja osobno prije nekoliko godina sam prvo instalirala Ubuntu u dual-bootu s Windowsima, da bi u prilično kratkom periodu nakon toga eliminirala Windoze. Potom sam prije cirka godinu i pol dana prešla na Solus - Budgie s kojime sam skroz na skroz na skroz zadovoljna. Em što mi je njegov detaljno poliran dizajn prekrasan, em što su performanse fantastične.
    U tih godinu i pol dana koliko upotrebljavam Solus nisam imala niti jedan jedini problem tehničke prirode. Usput rečeno, Solus je rolling distribucija (redovno ažurirana najnovijim drajverima i aplikacijama), što znači jednom instaliraš i miran si za cijeli život. Osim toga, naravno, kao i svaki drugi Linux distro, Solus u odnosu na Windowse ne potrebuje za nikakvom zaštitom od virusa i svakojakih ostalih zloćudnih kodova.
    Kroz ovaj video link možete se bliže upoznati s jednom nedavnom recenzijom Solus opertivnog sustava:

Pula Travel Guide
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

U vise navrata sam koristio razne Linux distribucije, davno to bese. U pocetku je bilo zeznuto instalirati Linux, a i podesiti ga da radi sve kako treba ali je kasnije to postalo mnogo jednostavnije. Nazalost softver koji ja koristim nije moguce naci u verziji za Linux i samim tim daleko mi je jednostavnije da koristim win platforme.

Comment

Working...
    X