Koji DSLR?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Koji DSLR?

Uzeo bih polovan DSLR do 200e.
    U ponudi su :
    Nikon D70s 18-55 VR za 130e,

Nikon D60 DX AF-S NIKKOR 35mm 1:1. skoro nov 180e,

Olympus e520 sa 14-54 objektivom, dogovorili bi se za cenu, isto kao nov.

Ima raznih jos d60, 350d, d3000 i tako dalje.

Sta biste preporucili, nemojte me odvracati samo od DSLR-a, jer sam probao svasta, i nijedan ne pravi fotke kao npr d3000 sa 18-55 objektivom. Znam da cu mnogo toga morati da naucim, ali bolje i tako nego da se vise nerviram sa ovim kantama od 100e i sto megapiksela, a kad prebacis sliku na komp ona ocajna.
    Last edited by WEST 014; 09.07.2014, 22:46.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

AF-S NIKKOR 35mm, ako je dobar, vredi kao taj ceo D60. Sav izbor ti je tu negde za taj budžet, ne vredi upoređivati karakteristike, nego stanje aparata i objektiva koji dobijaš. Iako imam nikona, prednost bih dao canonu, ali je pitanje stanja i objektiva.
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

Ima jedna stara madjarska poslovica koja kaze: A kezében Mandusic Vuk, minden puska halálos lesz.

Tako sam i ja hteo mocan vocan aparat jer na onome od stotinjak eura su slike bile kantastrofa. Pozajmio od druga neki Dmilion i fotografije bile jos gore...
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Sa lošim aparatom ne možeš namestiti vrhunsku fotografiju, sa dobrim aparatom možeš, uz uslov da umeš...
        Ako manje umeš, veće su ti šanse da ćeš napraviti dobru fotografiju sa aparatom koji ima veću površinu čipa, ( ne pišem o broju Mp), i veću svetlosnu moć objektiva, te moćniju automatiku i procesing, što je DSLR. Itd...
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• WEST 014
          CBC Senator XXL
          • 17.08.2010
          • 862
          • Valjevo
          • Audi A4

Uzmem moj aparat budjavi sa 16mp, slikam. Bude ocajno. Uzmem od Zverka ili od Releta DSLR i slikam, fotke ekstra. Kraj price za mene :-)

Comment

Working...
          X