Ma da, no ja niti je prodajem niti kupujem, kupio zeni a ona meni poklonila
btw: Interesantna mala spravica ovaj L101, deluje dosta stabilnije u shasiji od ostatka CoolPix serije, verujem da je to moralo da bi se naterao na 5X optickog zooma, jer bi se u protivnom mikronske ugaone greske odma pokazale.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
u toj kategoriji je fuji sa f10 zakon, a posto volis automatiku i najbolji izbor
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Ehee , pa imam Kodak DX 6490 4Mpix 10X optika ali nije kompakt da ide u dzep kao kreditna kartica. 5X mi je dosta za ovu godinu u ovoj velicini, videcemo sta iduce godine dolazi .
Mozda rasprodam ove igracke oko mene i kupim si jedan Hasselblad sa 40Mpix
move your mind
da ne otvaram novu temu! ako moze mala pomoc????
imam canoca Power Shot a80 zanima me da li i ako oze kako moze da se namesti da na slikama ispise sat i datum????
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
ne znam mozda ne moze da se postavi da ispisuje datum na samoj slici bar kod mene na a510. ali ima u meniju da se namesti datum i onda ce svaka slika imati u "sebi" informaciju kad je slikana pa ti posle mozesh u fotosopu ili bilo kom programu za obradu ruchno da "lepish" datume. lichno ni ne volim da mi pishe po sred slike datum, nekako je ruzno.
evo malo sam se igrao
jeste da nije mrkli mrak vec ima ulichniog osvetljenja ali chisto kao primer iso 50 osetljivosti i manje zrncaste slike (koliko je to moguce sa igrachkom od aparata ).
Malo sam izvlacio sa PS , oko je videlo oko 10% od ovih zvezda, aparat sa automatskim stelvanjem oko 40% ostatak je nikao sa obradom LEVEL u PS i nista vishe.
btw: Lep nocni snimak ulice
move your mind
da nezapocinjem novu temu
mogao bi ovde iskoristiti
u cemu je poenta stelovanja toga (ISO)
kodmene na minolti ima to cudo
i samo se narikta kada ubacim drugaciji film recimo onaj od 400 ili 800 iso se menja
ali kad ga ustvari treba menjati manualno ili ga setovati na odredjeni brooj i tu ga ostaviti
ili ima veze po danu i po noci??
Comment