Nocni foto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Delkan
    CBC Senator XXL
    • 14.06.2005
    • 829
    • 60 km From BG,West

Kad pogledam ovako lepe fotke setim se lovaca i uopste ne kontam koje je to zadovoljstvo pogledati ovu divljac kroz nishan i ubiti je.Stvarno ne kontam...

BOOST svaka cast za fotke

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Zato postoje foto safariji...
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• TAZZ
        Banovan
        • 30.05.2005
        • 1409
        • NBGD,SERBIA

@ SAABPower.... ISO ili Ti DIN je kao shto znash osetljivost Filma ( negativa), Shto je manja ISO osetljivost treba produzavati EXPOZICIJU i otvarati blendu ( mala dubinska oshtrina)... ali se dobija na oshtrini i nema ZRNA u fotografiji.... Vetja ISO osetljivost brzi negativ, kratja Expozicija, manji otvor blende ( vetja dubinska oshtrina) .... VETJE zrno u fotografiji.... To nekad mnogo lepo izgleda , kao kod BOOST-a u prvoj slici....
        P.S. Ako nekog interesuje neshto u vezi Fotografije ili Aparata.... slobodno na PP... ima mnogo modela...po simbolichnim cjenama sa pravim garancijama....

Comment

• SAAB PoWeR
          CBC Senator XXL
          • 26.04.2005
          • 1394
          • tu iza coska(Milwaukee USA)

ove dve zanje slike su STRAVA tako nesto da uslikam u srbiji na fruskoj gori jurio sam danima ali nemoz bezi sve uvraga
          sacu ovu slku rodjaku poslati
          zesci lovac ima da odlepi kad je vidi verujem da ce je o zid okaciti
          _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• vladabgd
            CBC Veteran
            • 01.01.2005
            • 132
            • beograd

Originally posted by SAAB PoWeR
            da nezapocinjem novu temu
            mogao bi ovde iskoristiti
            u cemu je poenta stelovanja toga (ISO)
            kodmene na minolti ima to cudo
            i samo se narikta kada ubacim drugaciji film recimo onaj od 400 ili 800 iso se menja
            ali kad ga ustvari treba menjati manualno ili ga setovati na odredjeni brooj i tu ga ostaviti
            ili ima veze po danu i po noci??

jeste da je vec taz odgovorio ali ja sam drugachije skontao iso kod digitalaca. pre par meseci u digitalu je bio jedan tekst na temu kako napraviti shto bolje fotografije. tu je autor pomenuo da je iso zaostavshtina iz anlogne fotografije (tj filma) i da kod digitalnih fotoaparata nema neku upotrebnu vrednost i da treba da bude na shto manjoj mogucoj vrednosti. u suprotnom slika postaje zrnasta.

@boost lepe slichice. taman mozesh da se prijavish za foto safari na http://www.nadlanu.com/Dynamic/News,int ... ID,63.html

Comment

Working...
            X