Video: Nurburgring Nordschleife - Megane RS265 vs. M3 CSL.mpg

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

rent auti su malo dalje od klot fabrickih,pocevsi od podesenosti vesanja,kocnica,snage motora.
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Dobro Miki kao da pricas sa klincem kome mogu da prodaju muda za bubrege...Rent4ring priprema Swiftove i menja im vesanje, kocnice i slicne zajebancije, cisto da bi od malih sporih auta napravili besto iole interesantno. Sta bi ti to menjao na nekom GT3? RSR na Meganima ne menja apsolutno nista, kao ni na Clio, Lotusima, GT3, M3...nemoj pricati napamet molim te.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Dzoni_mkv
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2007
        • 875
        • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Aj ako sam dobro razumeo: na otvorenom danu vozis sa svima na stazi (motocikli, kombiji, autobusi pa mozda i traktori ), preticanje samo sa leve strane, ako se desi neko sranje onda izlazi policija i sve po redu jer se primenjuju zakoni javnog puta, i samo fabricki automobili tj sa street legal gumama. Sta je sa ogranicenjem brzine? Ima i tu nesto? Sta je sa krugovima? Onaj da ga nazovem stratno-ciljni pravac je zatvoren zar ne? Ne mozes da okrenes pun krug?
        Track day je OK kao i svuda.
        You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• 206
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Bas tako. Ogranicenja nema osim na par mesta, ali i to je vise preporuka nego obaveza. Ali napravis li udes zbog jurcanja kroz te delove...

Krugovi...sta s njima? Plati i vozi. Pravac je zatvoren, izadjes na pola i odmah udjes tako da ne mozes obrnuti ceo vezan krug.

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

Originally posted by 206 View Post
            Dobro Miki kao da pricas sa klincem kome mogu da prodaju muda za bubrege...Rent4ring priprema Swiftove i menja im vesanje, kocnice i slicne zajebancije, cisto da bi od malih sporih auta napravili besto iole interesantno. Sta bi ti to menjao na nekom GT3? RSR na Meganima ne menja apsolutno nista, kao ni na Clio, Lotusima, GT3, M3...nemoj pricati napamet molim te.
            ko je pominjao GT3?napisao si da si uzimao Megana,ja ti kazem da na svim tim hot hatch-evima su kocione plocice zamenjene od od standardnih sa onim za stazu,trap je nastelovan za bas tu stazu,software kod vecine nije vise fabricki(neki poseduju i rolbar).tri stavke su izmenjene i ti i dalje tvrdis da su stock?za RSR ne znam,ali za Rent4ring znam sigurno da rade ovo sto sam naveo,tako da sam daleko od pricanja napamet.uglavnom zaboravi...
            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• 206
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

E jbg sad Auta na kojima su radjene prepravke su izuzetak od pravila i u pitanju je mozda 5 od jedno 20 razlicitih koje mozes naci tamo i to uglavnom sporiji automobili cisto da ih ucine malo interesantnijim. Ostali su klot fabricki automobili - tacno, neki imaju i promenjene plocice i dostelovanu geometriju trapa, ali kakva je to sad silna modifikacija? Dobro, eto ako to smattas nekom doradom onda ok, nije
              fabricki. Softvare na atmosfercima nije diran (pitao sam) a na turbacima ako i jeste onda su eventualno ustinuti da duze traju jer nekako sumnjam da bi se silno trudili da rentale koje svakakve budale cimaju po stazi, dodatno ubrzavaju. Uglavnom svako ce pronaci nesto svoje, neki onim SwiftovIma ubijaju po stazu neke druge rentale sa 3x vise snage...

Comment

• mupe
                CBC Senator XXL
                • 05.10.2006
                • 822
                • bg
                • Laguna 3 GT 2.0T 205

Mene ovaj deo malo buni - "Car is a Megane RS265 rental, street tires and a very uncooperative (and impossible to deactivate) ESP+TC causing much frustration as it would cut throttle at the slightest loss of grip at the front"

Jes da nisam probao RS265, nego samo RS250, ali ovako izražen throttle cutting nisam primetio ni u nagoveštaju. Naravno, vožen je kako treba, po stazi, vrlo zahtevnoj i neravnoj. Bilo je puno prilike da izgubi grip na pogonskim točkovima.

Comment

• 206
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Ne znam kakva je razlika izmedju njih, ali TC kod ovog nije mogao da se iskljuci. Postoji neki sport mod, ali nisam primetio bitnu razliku. Na prelazak preko rumble stripova pod gasom, ili penjanje na ivicnjak pogotovo u krivinama gde auto postaje lagan zbog skokova ili neravnina, TC se pali i secka gas. Ne sece uvek ceo gas, ali i to malo jako smeta.

Mozda sam malo pogresio u opisu, ne pali se bas na svako gubljenje gripa i klizanje nosem, vec ako jedan od tockova postane dosta "laksi" od drugog i blizu je da se odvoji od podloge, s tim sto se oseca da za tim seckanjem cak ni tada nema neke potrebe, cuje se i na snimku najmanje 10-15 puta...

Comment

• mupe
                    CBC Senator XXL
                    • 05.10.2006
                    • 822
                    • bg
                    • Laguna 3 GT 2.0T 205

Re: Video: Nurburgring Nordschleife

Ne znam, na onom koji sam probao (RS250 cup) to nije bilo izraženo. Možda je razlika tu i zbog tih 15ks (mada mi je to malo čudno), a možda je čak to jedna od izmena za potrebe iznajmljivanja na stazi. Kao što rekoh na početku, ne znam!

Comment

Working...
                    X