Uhapsen urednik cannon-a ?
Collapse
X
-
Jutros u 08:00 mi stiže MMS poruka sa ovom fotkom. Naravno Steva mi je poslao...
-
-
Čak je i starost uhapšenog ista, tako da mi nije bilo svejedno kada sam počeo da čitam.
Comment
-
-
Idi bre i ja se odsekoh...prvo sto steve nema danima i sad dolazi sa informaciom...citam sve se slaze.. laknulo mi kad sam prosao pola textaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ja sam pijuckao jutarnju kaficu i pomslio "...ovaj Steva nije normalan. Koji mi qrac šalje MMS u 8 ujuto. Mora da je prso..." ali kada sam počeo da čitam text, gutljaj kafe je završio na stolu.
Comment
-
-
Sramota BRE!! A rek'o bi čovek.... ma nemam reči! To su oni najgori! Miran, miran pa kalašnjikov u ruke i pobije sve! Posle bude: ne znamo šta mu je, taj ni mrava ne bi zgazio, taman posla.
Eeeeee lija, lija pa dolija!!
Živi i pusti druge da žive!
---------------------------------
Suza 1.3 MMK - moj mili krš!
Comment
-
-
pazi koliko se covek nakrao da bi stigao do 100.000
e, super je fora.
*nisam ni pisao o tome kad me interventna pomesala sa pripadnikom zemunskog klana koji je u bekstvu jos od sablje... dobro je da su posle toga triput proverili - pa shvatili da nisam taj...al nije lako susresti se s takvim podudarnostima, stoji.
.
Comment
-
-
Ako, i treba, vreme je bilo da dolija konačno
Comment
-
Comment