Pomoc oko lokacije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ljubo
    CBC Senator
    • 18.10.2005
    • 278
    • Kraljevo

Pomoc oko lokacije

Molim za mali savet gde da se nadjem sa nekim ljudima.

Oni dolaze autoputem iz pravca Zagreba i idu za Novi Sad.

Kako ja dolazim iz Kraljeva, valjalo bi da se nadjem sa njima negde najblize meni a da je njima usput.

Pretpostavljam da bi neka lokacija bila negde posle pumpe Zmaj, na autoputu za Novi Sad.

Moze li mi neko ukazati na neki pristojan lokal gde bi se organizovao susret? Neka pumpa, motel i sl.

Hvala unapred!

Pozdrav
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Mozda omv kod metroa kod male pruge,ili kod pumpe Braca Crnomarkovic,mislim da tamo ima neki kafic.

Comment

• Ljubo
      CBC Senator
      • 18.10.2005
      • 278
      • Kraljevo

Skoro sam prolazio tuda i zapazio sam veliki objekat pumpe i motela i kojecega, ali nisam mogao da se setim kako se zove... Mislim da su u pitanju ta braća.
      Samo, čini mi se da su oni sa leve strane autoputa (kada se ide u smeru BG-NS), zar ne? Možda će biti komplikovan pristup.
      Da li sam u pravu?

Za OMV se ne sećam da je tu negde u blizini... Može neki detalj gde se nalazi konkretno u odnosu na ovu braću?

Hvala...

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

pre brace je omv, sa desne strane ka NS. posle odmah mozes polukruzno, pa nazad za KV. A mozete da se nadjete i u Metrou, isto je na desnoj strani, ali ne znam jel ima kafic ili tako nesto, verovatno ima.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Ima kad krenesh novosadskim putem od bg-a pa idesh pravo pa ide lakat krivina levo i dolazish na semafor.E pa na tom semaforu krenesh desno i odmah na tom coshku ima neki motel ili restoran,a pored njega neki teh pregled.Ne mogu da se setim imena ali mislim da si me razumeo ako nisi pokushacu detaljnije da ti objasnim.Ali mislim da bi ti to najvishe odgovaralo.

I love my

Comment

• zvrle
            CBC Senator XXL
            • 01.11.2005
            • 961
            • Beograd, Batajnica
            • Golf 4

Originally posted by Ljubo
            Skoro sam prolazio tuda i zapazio sam veliki objekat pumpe i motela i kojecega, ali nisam mogao da se setim kako se zove... Mislim da su u pitanju ta braća.
            Samo, čini mi se da su oni sa leve strane autoputa (kada se ide u smeru BG-NS), zar ne? Možda će biti komplikovan pristup.
            Da li sam u pravu?

Za OMV se ne sećam da je tu negde u blizini... Može neki detalj gde se nalazi konkretno u odnosu na ovu braću?

Hvala...
            Da crnomarkovic je sa leve strane u pravcu NS-a ali ti prodjes crnomarkovic i nakon ~200-300m odradis polukruzno i vratis se, juce je lik odradio polukruzno sa sleperom tako da autom nije frka
            A ako hoces da se vratis za NS takdje nakon crnomarkovica imas malu raskrsnicu na kojoj mozes da se okrenes.

Kada ides iz pravca NS prodjes pumpu crnomarkovic na 3 semaforu levo i tu je OMV i Metro, OMV ima kafic a i u metrou imas kafic grinet, ne znam radno vreme grineta.

A mozes i u batajnici,cim udjes u batajnicu tj iskljucis se sa auto puta i nakon ~500m imas par kafica.
            “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

odmah posle lakat krivine imas semafor i tu skrenes desno.. tu imas motel i restoran "savic" sa extra jagnjetinom kakvu nisi probao.. odlicno je i pristupacne cene

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

E bash taj Savic,nisam mogao da se setim imena

I love my

Comment

• Austin
                  CBC Senator XXL
                  • 03.06.2006
                  • 364
                  • Novi Sad, 45°15'14.67"N, 19°50'58.96"E

Akoidu iz Zagreba za Novi Sad, nema puno smisla da idu preko Beograda, oni se sa autoputa isključuju kod Rume i imaju oko 35 km do Novog Sada, a ako idu preko BG-a put im se produžava za 80-ak kilometara, nađite se lepo u Rumi.
                  It floats on fluid

Comment

• Ljubo
                    CBC Senator
                    • 18.10.2005
                    • 278
                    • Kraljevo

Hvala puno svima na pomoci !

Video sam i ja to za Rumu, ali umesto da oni dodju u KV, nasli smo kompromis u BG-u.

Jos jednom, hvala svima.

Comment

Working...
                    X