@Horsepower, prijatelju kako pratis spike tv, jel prenose ufc direktno, ja koliko znam spike je ogranak MTV-a. Mislim jel mogu nekako iz Srbije da ga pratim preko satelita.
Koje su vam omiljene emisije?
Collapse
X
-
Volim da gledam i Ice Road Truckers. To je serija koja prati grupu kamiondzija koji voze kamione po zaledjenim jezerima na severu Kanade. U tom delu postoji rudnik i do sada je bilo jedino moguce doci do njega avionima i helokopterima. Medjutim, kasnije su saznali da tokom zime led bude toliko jak da bez problema moze da podnese tezinu kamiona.
U prosloj sezoni su za 70 dana prevezli preko 10,000 tereta.
Vecina ljudi se odlucuje na to jer je odlicno placeno. Vozaci u proseku zarade izmedju $40,000 i $60,000 za dva i po meseca rada.
Comment
-
-
@mikimazda:
top gear extra je svake nedelje na bbc prime od 9h do 12h.
tri sata najboljih i najzanimljivijih testova i reportaza.
pratim takodje i fifth gear, SAT (koji je katasrofalno dosadan), autoamagazin na hrtu i jos po nesto na discoveriju...
Comment
-
-
Moja najomiljenija emisija je ona na Discovery-ju, a zove se "Wheeler-dealers"!
Ljudi kupuju preko neta automobile iz 80-90 tih popravljaju ih i prodaju.........
Ed, mehaničar je poseban lik koji sve ume i najteže probleme rešava levom rukom.Naravno, uvek gledaju da se posao uradi za što manji novčani iznos, a popravljaju automobile koji su nekada značili nešto!Preporučujem!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
I ja takodje gledam wheeler dealers mnogo je dobra emisija,popravljaju automobile tipa pezo 205 gti,golf 1 gti,bmw 325 karavan,mecku 123,one njihove mg,mini,ma super emisija i moze nesto da se nauci.
I da dodam da serijal a car is born je takodje dosta zanimljiv i poucan ima svega.
Comment
-
Comment