Tražim trenutno optiku za karabin CZ 30-06, osim snajpera u BG ima li još prodavnica koje to prodaju?
Lovačka optika u BG
Collapse
X
-
ima ona streljana , nemogu da se setim kako se zove , nisam siguran dali je u zemunu ili na ulazu u zemun , imaju prodavnicu oruzija takodje , nije nesto velika ali ima dobrih stvari a i mogu naruciti skoro sve .
imaju dobrih ZRAK A optika , sto bi ti mozda i najbolje leglo , naravno paprene su , ja sam pre dve godine polovnu platio 180 eura , koristio je na CZ karabinu sa 300 mag,win kalibrom , odlicno se pokazala , sada ga rodjak koristi , optika jos radi nije se rasula
-
-
Setio sam se i ovoga Canona bi trebalo da je jedna od bolje opremljenih prodavnica, ali nije u BG-u. A mozes i do Pozarevca da skoknes- MBM Grof.
Ako nista od ovoga ne pomogne raspitacu se za jos neko prodajno mesto, ali bi mozda pre svega mogao da pogledas oglase u recimo casopisu "Kalibar", nadje se po nekad nesto polovno.Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Comment
-
-
Imas u Bulevaru jednu radnju.Potrazi ih na pretrazivacu.Imaju dosta dobre optike.Ako budes imao srece imace i siroku ponudu.Kvalitet im je raznovrstan,cena ce ti sve reci.Originally posted by Sheta_Junior50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.
Comment
-
Comment