Evropsko prvenstvo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

A shta da se radi.Al u sv sl nisu se obrukali to je bitno!

A i zhabari ispadoshe shto mi je posebno drago
    Bogme braca ruje kako su krenuli ima da uzmu titulu

I love my

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

Rendjo, mozh' sad da trazhimo i da nadjemo sto razloga i izgovora/isprika ali sve to se mozhe objasniti samo jednom rechju - neiskustvo

HR ima odlichan tim (potuci pancere na EP i "albion" na Wembley-u je za svaki respekt), Bilic je odlichan strateg, mozhda ne toliko taktichar i planer koliko "duhovni vodja" tog tima, motor cele te mashine, da se tako izrazim. Odushevi me kad vidim kako jurca pored aut-linije, isprati i prozhivljava svaki minut sa svojim timom, maltene mu klupa i ne treba , a opet je smogao snage da posle mecha teshi igrache iako je njemu verovatno bilo najgore...

Medjutim, najveci problem sa HR timom je nedostatak iskustva na takvim utakmicama i takmichenjima, i takve stvari se jedino mogu nauchiti na ovakav, tezhak nachin. Iskustvo se ne mozhe nauchiti, vec samo steci. A za tu shkolu se mora platiti... I to se vama i desilo, to je ono opushtanje sa mishlju "sve je gotovo" a onda se Marfi probudi... Znash kad bi Italija ili Nemachka izgubila ONU utakmicu - nikad, iako ste recimo iste te Nemce pobedili i rekao bih da ste trenutno bolji tim od njih. Ali jbg, neiskustvo i euforija, pad koncentracije u toj sekundi kad su svi verovatno ochekivali kraj i eto...

Shteta, jer bi ponovni duel sa pancerima bio stvarno xtra mech, mozhda i finale pre finala. Ovako, sa turskim timom iz kojeg 10-orica (tachno toliko) prvotimaca nece igrati zbog kartona ili povreda - ima shvabe da ih isprashe samo tako... Znachi, bice totalno neujednachen kvalitet i lak posao za shvabe, odnosno poprilichno dosadna utakmica chiji ce se konachan ishod verovatno znati vec posle 20-ak minuta igre...

PS. Igra HR tima me donekle podsetila na igre Crvene Zvezde u kvalifikacijama za ligu UEFA - gubili smo utakmice (ili presudne bodove) vishe puta u poslednjim minutima mecha, na isti takav nachin, kad smo vec mislili da je sve gotovo... Znachi, ispali smo iz ucheshca u UEFA kupu samo i jedino zbog neiskustva, iako smo na vishe utakmica vec imali bodove u dzepu do pred par minuta pred kraj mecha...

PS2. I meni je drago shto zhabari ispadoshe, ceo zhivot se "provlache" kroz iglene ushi i bilo je i vreme da to jednom prestane. Ionako su igrali krajnje smarachki fudbal na ovom prvenstvu...
      http://www.bmw.tv

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

Sto ste bre svi protiv zabara? Pojedinci su prave zvezde, Del Pjero je punio mreze dok je polovina Spanaca isla u I razred, a Bufon skoro da nema premca u svetu. Slazem se za smaracku igru na Euro 2008, ali je i dalje njihova liga milina za gledanje. Verovatno manjak srece u kombinaciji sa losom taktikom.
        Odgledajte snimak penala, kad je sutirao Kamoranezi , onakvu hladnokrvnost ne pamtim da sam ikad video, skoro bez zaleta, precizno kao zilet i to na onakvog golmana kao sto je Kasiljas...
        Nisam Italijanski navijac, samo komentarisem.
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• kuntalo
          CBC Senator XXL
          • 02.03.2007
          • 342
          • Predgradje

Jok, ja navijam za Italiju?
          ONO- ONO milina za gledanje? Mozda i bejahu, 1962., kad je DelPjero krenuo u I razred...

Nek' su i ispali, brate mili, dojadise i Bogu i narodu!

Kad kaze Fiat-ovac...
          Save the Panda!

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

ma samo da nemci ne pobede...
            joj juce pre podne krenem u radnju i usput vidim par tipova mrtvi pijani ,nose majice pise "srbija" na njima...prolazim polako ali cujem -ljudi ne pricaju srpski vec ruski ...malo kasnije po povratku vidim ih idu po sred ulice i pevaju,reci ce opet ovi glupi austrijanci -srbi prave shiiiiiittttttt......
            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• deki-ascona
              Bio nam je drug! RIP
              • 10.04.2007
              • 2118
              • NI , Trosharina

@mikimazda

Posto neces da stavis fotke razvratnih navijacica ja dalje necu da ucestvujem u ovoj temi

P.S.

Ako ipak resis da stavis neka budu u mokrim majicama...
              Originally posted by Valent Vudriga
              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• zmaj_pa
                CBC Senator
                • 13.05.2007
                • 232
                • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Originally posted by mikimazda
                ma samo da nemci ne pobede...
                joj juce pre podne krenem u radnju i usput vidim par tipova mrtvi pijani ,nose majice pise "srbija" na njima...prolazim polako ali cujem -ljudi ne pricaju srpski vec ruski ...malo kasnije po povratku vidim ih idu po sred ulice i pevaju,reci ce opet ovi glupi austrijanci -srbi prave shiiiiiittttttt......

Miki ja sam iz pouzdanih izvora cuo da si ti licno sa tom trojcom pevao jednu pesmu na ruskom jeziku sa visoko uzdignutim 3 prsta!I jos sam cuo da je kupovina samo izgovor za zenu da izadjes da vidis ove navijacice koje ovih dana prilicno slobodno setaju prestonicom Austrije !

Comment

• X9
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2005
                  • 3179
                  • Wien-Sabac
                  • RX-8 i X-9

pa dobro sada
                  al samo nemoj da otkrivas izvore....

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Nikolaj
                    CBC Veteran
                    • 20.05.2008
                    • 120
                    • Kragujevac

odose nemci u finale.3:2,javlja mi se da ce biti prvaci

Comment

• QV lale
                      CBC Senator XXL
                      • 09.11.2005
                      • 734
                      • Zrenjanin (klek)

Ovi turci su stvarno cudo!!! Zamalo da naprave jos jednom iznenadjenje....opet su dali gol u pet do 12 ali ipak im se vratilo za sve prethodne utakmice u kojima su imali srece!Mislim da nemci nemaju igru za prvaka,ali ipak je to iskusna ekipa koja moze u bitnim utakmicama da odigra onako kako treba. Spanci su mi favoriti,ali nadam se da ce Rusi pobediti na kraju.
                      Originally posted by Sheta_Junior
                      ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• overspeed
                        CBC Senator XXL
                        • 24.05.2005
                        • 2779
                        • Kosovska Mitrovica

Ima Rusi da nalupaju prvo Shpance pa onda i Shvabe... Pokazali su najprostiji i "najlakshi" fudbal, a to je najtezhe uraditi u praksi. Gledajuci ih protiv Holandije imao sam utisak da igraju neku prijateljsku utakmicu... Da su bili malo ozbiljniji u zavrshnici zavukli bi im bar josh 2 gola.
                        Najveca finta je shto im najbolji napadach (Pogrebnyak) i ne igra - zamislite tu napast sa njime, Arshavinom i Pavlychenkom u napadu. Zlo i naopako

Shvabe se jedva provukoshe. Protiv "B" tima Turske (ne zaboravite da 9-orica iz standardne postave A-tima nisu igrala) se izvlachiti u 90. minuti je velikim delom sreca, a jednim delom i odraz (ne)kvaliteta bilo kojeg tima za finale shampionata.

Sutra stavljam lovu na Ruse, pa nek' ide zhivot...
                        http://www.bmw.tv

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

a ja sam opet nesto pri tome da svabe osvajaju na kraju

a spanci vs. rusi, jako jako gusto, mada navijam za ruse naravno

Comment

• X9
                            CBC Senator XXL
                            • 28.06.2005
                            • 3179
                            • Wien-Sabac
                            • RX-8 i X-9

Suleiman Kerimov-veceras pravi zurku u hotelu kod mene,ako rusi pobede....
                            napred nasi...mislim rusi...

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• QV lale
                              CBC Senator XXL
                              • 09.11.2005
                              • 734
                              • Zrenjanin (klek)

Originally posted by overspeed
                              Ima Rusi da nalupaju prvo Shpance pa onda i Shvabe... Pokazali su najprostiji i "najlakshi" fudbal, a to je najtezhe uraditi u praksi. Gledajuci ih protiv Holandije imao sam utisak da igraju neku prijateljsku utakmicu... Da su bili malo ozbiljniji u zavrshnici zavukli bi im bar josh 2 gola.
                              Najveca finta je shto im najbolji napadach (Pogrebnyak) i ne igra - zamislite tu napast sa njime, Arshavinom i Pavlychenkom u napadu. Zlo i naopako

Shvabe se jedva provukoshe. Protiv "B" tima Turske (ne zaboravite da 9-orica iz standardne postave A-tima nisu igrala) se izvlachiti u 90. minuti je velikim delom sreca, a jednim delom i odraz (ne)kvaliteta bilo kojeg tima za finale shampionata.

Sutra stavljam lovu na Ruse, pa nek' ide zhivot...

Pogrebnjak je mama!!Jesi video kako je zavario Disljenkovicu sa 30m iz Slobodnjaka na prijateljskoj utakmici izmedju nas i Rusa? Ja mislim da se i tada povredio!?
                              Spanija-Rusija ce biti do yaya mec! Ima sve da prsti! Rusi pod adrenalino m,samopouzdanjem....Spanci ,naravno kvalitet! Tores i Villa najbolji tandem...Definitivno nece biti nekog nadmudrivanja,nego udri! Bice pravi napadacki mec...uf jedva cekam!
                              Originally posted by Sheta_Junior
                              ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                                CBC Senator XXL
                                • 13.11.2007
                                • 684
                                • Sabac

Originally posted by mishio
                                a spanci vs. rusi, jako jako gusto, mada navijam za ruse naravno
                                Hvala Bogu, ali kako su se proveli u prvoj utakmici....ufff, nadam se da im to nece ubiti samopouzdanje koje ih je i gonilo da naprave od Holandjana ono sto su napravili. Dakle, samo hrabro i bez respekta!
                                Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

Working...
                                X