Strasno... Spanci su bukvalno samleli Ruse! Rusi niti igru ,niti ista..potpuno podbacili....Verujem da ce spanci da pobede sa 2:0 Nemce ali samo ako ponove igru od danas!
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Moram kladionicu pod hitno da otvorim, cela Srbia na Rusiju igrala.
A i Aršavin je pokazao kakav je igrač - ništa posebno. Lako je odigrati 2 utakmice dobro. Odigraj ih 60 u kontinuitetu kao Kristijano.
Posebno mi nisu jasni ljudi koji su za Rusiju navijali (na strani što su Rusi najveći neprijatelji srpskog naroda - to zna svako ko je imao više od 2 iz istorije i ko prati dnevno političku situaciju u svetu). Pa ovi španski igrači nas godinama već zabavljaju svakog vikenda u raznim ligama i sad ja treba da navijam za Ruse koje nikada nisam video? Nema šanse. Vamos braćo Španci .
Ja sam npr. ocekivao bolju igru rusa. Jer momci nemaju invidualce koji se isticu tipa torres,Fabregas,vec je tu kolektiv,timski duh,nesto kao hrvati.Ali protiv spanaca se nije moglo jer je Kornjaca(aragones) ovog puta uspeo da ukomponuje kvalitet invidualaca u zdravu timsku igru.
A navijao sam za ruse ne zbog tamo neke istorije i politike vec zbog Toga sto je Srbija ostala kuci,sto je Italija otisla dosta brzo kuci. I zato sto su mi drazi Rusi nego prepotentni Spanci koji uvek vaze za tamo neke kvazi favorite a ustvari im je trebalo 80 citaj 80 godina da pobede italijane i to opet na penale,.pitaj koliko godina nisu imali uspeha sa repkom u kojoj igraju uvek Zvezde.... pa zatim Jer su nas sramno pobedili 2000 kada je gos.Zil Vesje bukvalno iskastrirao nasu Reprezentaciju svojim odlukama i direktno rezirao mec koji se na kraju zavrsio sa 3:4 za Spance uz 2 gola u zaustavnom vremenu . Ma smesni su!!!Svaka njima cast! Na ovom ep su predstavili najbolju fudbalicu i bilo ih je milina gledati.
Finale cu gledati ali navijati za dobar fudbal i za sto vise golova.
Ma Arsavin je Blisatao na e.p pokazao je koliko je bitna karika u Ruskoj Reprezentaciji. Cim je istekla suspenzija covek je Rusiji dao novu dimenziju u igri. A C.Ronaldo je pokazao jako malo od onoga sto ide uz njega!Slabo je igrao! On vise voli da zabije Aston Villi 3 komada,jer uz njega su tu Anderson,nanni,Tevez,Runni i nije toliko kvalitetniji od saigraca dok je u repki stvarno najbolji igrac ubedljivo i mislim da je onda mnogo uobrazeniji..U svakom slucaju lose mi je igrao.
Najbolje su mi se pokazalivajstajger,Arsavin,jos 1rus ali mu neznam ime,Villa,Torres,Guiza,Fabregas,Kasiljas,Buffon..
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Ruse sam zaista simpatisao ali ne zbog politike, saveznishtva, istorije... Ovo je Evropski shampionat u fudbalu, dakle - sport. I koliko god je nekome to zapravo posao, nekim drugima (krupan) biznis, meni je to samo vid zabave i tako ga i dozhivljavam. I ne treba "prljati" sport ni saveznicima, ni politikom, ni istorijom... Po toj filozofiji znachi da bi nemcima bi trebalo zabraniti da se uopshte i takmiche, jer im je istorija "malo" problematichna?
Ruse sam podrzhavao jer su totalno otkrovenje shampionata, zajedno sa turcima. Znachi, doneli su neshta novo, igru lepu za oko (bar do sinoc) a uz to i efikasnu i to je ono shto mene jedino i interesuje - da se lepo zabavim i nagledam golova, pa kom opanci kom obojci A oni su definitivno jedno od pozitivnijih i prijatnijih iznenadjenja na turniru. Ako mi ne verujete, pitajte Van Bastena...
I turke sam podrzhavao u prvom polufinalu, iako sam zadrti "bavarac" I to samo i jedino iz istih razloga - "totalnog fudbala", uvek za gol vishe... Slichno su igrali i hrvati, moderno i napadachki, sushta suprotnost od tradicionalno dosadnog stila igre italijana npr. (i zato sam ranije i napisao da mi je drago shto su ispali) ili shaba. I ovi drugi bi verovatno ispali da turci nisu igrali sa "B" reprezentacijom, i sa jednim veznim igrachom (Topal) kao "stubom odbrane", chovek je igrao shtopera iz prinude, a pre toga nikad nije odigrao ni jednu-jedinu utakmicu za reprezenaciju na toj poziciji. Da nije bilo tako i da su turci bili kompletni(ji), svashta bi bilo i tamo...
LM, nadam se da bar shvabe nece osvojiti shampionat, shpanci igraju za nijansu interesantniji fudbal, mada mi je vishe i nebitno, svi su mi favoriti vec poispadali...
BTW. Shpanci imaju definitivno najjachi vezni red u Evropi i tu su i dobili sinocnu utakmicu. Iniesta, Xavi, Senna i Fabregas su "suvi" kvalitet, a rusi chiji vezisti nisu mogli da se izbore na sredini i "uposhljavaju" Pavlychenka i Arshavina nisu lichili na sebe. Umesto toga, njihov srednji red je redovno gubio bitku sa shpancima i bili su primorani da se brane, a odbrana je definitivno bila najslabija linija bar u ovoj ruskoj reprezentaciji...
PS. A za Arshavina se ne brinite, odigrao je sasvim dovoljno da ga najveci i najbogatiji evropski klubovi vec stave na "liste zhelja", i zavrshice uskoro u jednom od njih... Po meni igrach shampionata, bez obzira na ispadanje rusa sinoc i njegovu bledu igru. Sa onakvim srednjim redom shpanaca, ni tri Arshavina u fazi napada ruske reprezentacije ne bi promenili nishta...
Moram kladionicu pod hitno da otvorim, cela Srbia na Rusiju igrala.
A i Aršavin je pokazao kakav je igrač - ništa posebno. Lako je odigrati 2 utakmice dobro. Odigraj ih 60 u kontinuitetu kao Kristijano.
Posebno mi nisu jasni ljudi koji su za Rusiju navijali (na strani što su Rusi najveći neprijatelji srpskog naroda - to zna svako ko je imao više od 2 iz istorije i ko prati dnevno političku situaciju u svetu). Pa ovi španski igrači nas godinama već zabavljaju svakog vikenda u raznim ligama i sad ja treba da navijam za Ruse koje nikada nisam video? Nema šanse. Vamos braćo Španci .
Auuu, al' si pametan, blago tebi. Ne treba ti da otvoris kladionicu, vec specijalan kurs, gde ces da odrzavas predavanja zaostalim ******ma, poput mene, koji ne smatraju da su nam rusi neprijatelji i koji su srcano navijali za njih, a pritom su imali vise od 2-jke iz istorije. Mislim stvarno... Prva stvar, ovo je tema o fudbalu, a ne sporadicni cas politike. Muka mi je vise da slusam ljude zadojane pro-zapadnjackom filozofijom, a ovo nije ni mesto ni tema za tako nesto.
Da se vratimo na fudbal; da si gledao kvalifikacije, shvatio bi da Rusi nisu bas tim kojem ce se eto cisto posreciti na 2 utakmice. Imali su fantasticnih partija, koliko i zescih kikseva. Izgleda da ne umeju da igraju dobro u kontinuitetu, ili kidaju, ili se raspadaju po terenu. Mislim da se vecina seca odlicne utakmice sa Englezima u kvalifikacijama, kao i onog uzasa sa Izraelcima. Tako je bilo i na ovom EP; startovali su katastrofalno, vratili se u igru, protiv Holandjana izvukli maximum iz sebe, i onda sa Spancima jednostavno potonuli. Spanci im svakako ne odgovaraju, sto se pokazalo i u prvoj utakmici, a da je furija bila bolja i da zasluzeno ide u finale to stoji. Mislim da je ovo maximum koliko trenutni ruski tim moze da izvuce iz sebe, i mislim da treba da budu zadovoljni. Gledajuci igru Spanaca, ne samo na ovoj, nego i na svim dosadasnjim utakmicama stekao sam misljenje da imaju ubedljivo najkompleksniju igru, odlicnu tehniku i najraspolozeniji tim. Po meni, svakako favoriti za osvajanje titule, mada treba sacekati i videti sta ce se desiti u finalu. Nemci nikako nisu tim koji se lako otpisuje...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
@tema
rusi su pokusavali ali je i sam trener rusa izjavio da nisu mogli dugo da izdrze ,posle nekih 60 minuta je i sam rekao da je njegova ekipa izgubila na igri i prepustila se spancima..spance ne volim jer ih smatram najprljavijim igracima evrope...sve fino,sve na finjaka a faulirao te..sad kao sto rece overspeed,navijam samo za dobar fudbal,mada ga nece biti ,nemci ce njihovo igrati blokirati itd...spanci isto tako..moze lako da se desi da gledamo opet penale..mada ko zna..
najiskrenije zao mi turaka..verujte mi prvi put sam doziveo da austrijanci navijaju za turke protiv nemaca
zbog turaka nisam dva dana pricao sa zenom
jebiga previse sam se radovao pobedom nad hrvatima
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
E smor ja bash navijao mda prodju.Drzhali su se prvo poluvreme ima li par extra shansi ali ne vredi.Shto je neko rekao prepustili su se shpancima i to je to.Ali ipak je ovo uspeh za njih polufinale nije mala stvar.A samo jedan igrach u reprezentaciji ne igra u ruskoj ligi shto znachi da im je liga prilichno jaka.Tako da tek ce rusi da pokazhu shta umeju.
A finale osecam da ce biti nikad gore kad se shvabe zatvore u bunker nece biti ni f od fudbala
Comment