'vako.. Rado bih se isprsio za jedno dubinsko ciscenje siceva i tapacirunga kod nekog ko to fino radi, sicevi su mi svijetli, i tapacir, presvlake ne stavljam niti cu, na prvi pogled to i nije nesto prljavo, ali ko zna cega tu ima sve jer nisam prvi vlasnik. Zanima me da li moze da dodje do nekih komplikacija (valjda nedovoljno susenje) jer sam vidio covjeka kome je posle takvog ciscenja poludjela struja i imao je nekih problema. Zima je bila pa se nije moglo susiti na suncu i znam da je pokusavao da ga "izlijeci" tako sto je drzao kola upaljena na leru jedno sat vremena i grijanje do daske i ostavio je prozore samo otvorene po 5cm. Ne znam kako je prosao posle. Mada ja u vratima prednjim imam bas malo platna, ostalo je plastika, a pozadi je sve plastika, tako da bi to bilo otprilike pod , sicevi i nebo. Ako imate nekog ko to radi ok mozete da mi ostavite na pm , ne znam da li ima reklamiranja na forumu. E sad , isto bih oprao motor (jel mogu tu nesto da mi s.ebu?), to mi nije nuzno, ali eto kad sam se vec bacio u higijenu, jer mi se smuci zivot kad otvorim haubu, da vidim ulje/vodu ili dospem tecnost za brisace, to je sve jedna nijansa sivocrvene boje.
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
Comment