Da, zaboravih da pomenem, pre godinu ipo, cisto radi poredjenja sa polaganjem kod nas.
Ogranicenje brzine za autoskole?
Collapse
X
-
Instruktori su cudo...
Ima ih raznih, a ja najvise volim ladovine
Iako jos nemam dovoljno godina niti idem u as, znam sve instruktore, u dusu
Milorade, samo da te napomenem, da kad budes polagao, vozi ono striktno skolski, pogled preko ramena, retrovizor, propustaj sve...
Da ne prodjes ko moj drugar, "Odlicno ti decko vozis, ali to nije za nas"...
A jojj, blago vama sa GTi
Comment
-
-
sa 6 poceo da vozim traktor
sa 9 poceo auto i kamion sa matorim unutra
sa 12 kamion i auto bez nadzora starijih
dolazim na prvi cas, instruktor kasni
dolazi uzurban, ti si taj?
da, ja sam
ajmo
jesi li sta vozio
jesam, kamioncic TAM, dosta puta
'vataj kljuceve
i ovde na Zastavici ti je druga napred kao na TAM-icu, vozi
to je bio moj prvi cas
nakon 3 raskrsnice mi je rekao, eee, necemo bas tako ostro prvi cas
nakon 10-15 casova sam vozio Ibarskom magistralom
kaze mi on gas "Nidzo"
ja 60
gaas
ja 70
GAS "Nidzo" kad ti kazem i nagazi mi desnu nogu
nagurali smo 90
drugom prilikom mi je rekao, vozi
ja opet malo ubrzam
voozii
ja opet malo brze
on se prodere VOZI, jebote, nije tvoje, boli te piiip
da ne govorim da smo jedno subotnje jutro otisli na slavu kod nekog njegovog prijatelja, koji zivi na vrh nekog brda/planine, bem li ga sta je u sred januara, gde je na sumskom putu bilo blata, opalog trulog lisca, snega....
dobar lik bio Terza
vidjam ga i dalje je instruktorKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
sa 6 poceo da vozim traktor
sa 9 poceo auto i kamion sa matorim unutra
sa 12 kamion i auto bez nadzora starijih
Smanji malo
I ja sam rano poceo, ali trator sa 9, pa kola 11, kombi 15, tako da i tad kad sam poceo nisam imao pojma, a ti 3godine ranije... Pa nisi bas toliki genije ili vec imas 2.20m,a?
Comment
-
-
u stvari, sa 5 traktor, a sa 6,5 ili 7 vec bez nekoga starijeg pored neme
sa 8 ili 9 sam vec radio ozbiljnije stvari traktorom, tipa oranje.....
sa 8 sam poceo da volanisem auto i kamion, a sa 9 je matori uzeo da me uci
sa 12 sam od dede prvi put dobio kljuceve, i to od kamiona, da odem do prodavnice u selu, da bi me matori pitao, a sto nisi isao autom
nakon toga sam poceo sam da vozim, po selima, naravno
inace, kad sam bio 5. ili 6. razred sam vozio i razne bagere i buldozere, jer sam se skontao sa nekim likovima koji su na obali Morave , koji su tu kopali pesak
avion, na zalost, jos nisam imao prilike da vozimKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Sve je to super sto si ti vozio kola pre nego sto si naucio da citas, ali to nije nesto za hvaljenje, mislim otac te pustio u saobracaj sa 9,12,15 godina( nije uopste vazno koliko), to je bas odgovorno, ako ne prema tebi onda prema drugim ljudima u saobracaju.
Pre neki dan u Krnjaci klinac 11 godina uzeo auto i zamalo pobio krs ljudi, ali njemu bar niko nije dao da vozi.
Comment
-
-
ok, priznajem da je to bilo opasno, ali ja sam vozio iskljucivo na jako slabo prometnim seoskim putevima, nikako po gradu ili prigradskim naseljima
i moram priznati da mi je to puno znacilo kao polazna osnovaKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Jeste neodgovorno ali ja razumem kako je kad treba ići 14km do prodavnice po ladno pivo, pa još kad se vraćaš uzbrdo i vučeš 2 flaše piva ono se ugreje. I onda ni baba ni dedo nisu sretni, vruće pivo...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Re: Ogranicenje brzine za autoskole?
Ja koliko znam da ne postoji. A u NS sto se toga tice svaki auto za obuku se vuce po putevima ko kornjacekao tripovi : strah, treba vremena da se stekne pouzdanje, bla bla....
A ja kad sam isao na obuku.... Ljudi su kontali da ja u stvari obucavam instruktoraMesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!
Comment
-
-
Re: Ogranicenje brzine za autoskole?
Ja juce krenuo na casove, prvih 10 ne smeju po 2 odjednom, al ipak imam, a upise ih na dane kad nisam vozioI vec me je prvi cas pustio da vozim po naselju, danas sam ceo grad obisao
A sto se tice brzine, kad krenem preko 50 opominje, znaci do 50...
Comment
-
Comment