Interesuje me koji bazen u Beogradu ima mogucnost koriscenja u vecernjim terminima recimo oko 8-9 i tom prilikom ne mislim na nocna kupanja na otvorenim bazenima vec na zatvorene bazene u kojima bi covek mogao da se ispliva malo a da ne udarim nikoga u tri zamaha...ranije sam isao na banjicu i bio je neki termin nekog ronilackog kluba gde je moglo uz neku sitnu nadoknadu koristiti bazen i moglo se lepo plivati medjutim sada je clanarina dosta skocila tako da se to ne isplati...
Bazeni u Beogradu
Collapse
X
-
isao sam ja zimus i ibila je poprilicna guzva, nije moglo da se pliva bas bezbrizno, uglavnom naletis na nekog. a cenim da je sad jos veca guzva jer je leto. mada moze biti i obrnuto, da su svi mapolju sad.Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
Pa ajde ako imas neku varijantu za varcar sta,kako i kada baci na pm da ne bude da dodjem tamo i kad ono medjutim a sto se tice tih sa vracara ja sam godinama tako igrao fudbal u nekim ''vecernjim'' terminima uz dogovor sa portitirima samo nisam ja bio organizator svega toga...
Comment
-
Comment