Bazeni u Beogradu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojan
    CBC Senator
    • 29.08.2005
    • 232
    • novi beograd

Bazeni u Beogradu

Interesuje me koji bazen u Beogradu ima mogucnost koriscenja u vecernjim terminima recimo oko 8-9 i tom prilikom ne mislim na nocna kupanja na otvorenim bazenima vec na zatvorene bazene u kojima bi covek mogao da se ispliva malo a da ne udarim nikoga u tri zamaha...ranije sam isao na banjicu i bio je neki termin nekog ronilackog kluba gde je moglo uz neku sitnu nadoknadu koristiti bazen i moglo se lepo plivati medjutim sada je clanarina dosta skocila tako da se to ne isplati...
  • Car
    CBC Senator XXL
    • 07.07.2005
    • 900
    • Beograd

Re: Bazeni u Beogradu

Ovo i mene zanima. Nista, cekamo nekog sportistu koji ima informacije.

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Taš?

Comment

• bojan
        CBC Senator
        • 29.08.2005
        • 232
        • novi beograd

Moze tas, na sajtu pise da imaju termine koji meni ne odgovaraju mnogo su mi rano 16-18h a i jel isao neko da li je guzva?

Comment

• nik2yu
          CBC Senator
          • 19.11.2007
          • 298
          • belgrade

isao sam ja zimus i ibila je poprilicna guzva, nije moglo da se pliva bas bezbrizno, uglavnom naletis na nekog. a cenim da je sad jos veca guzva jer je leto. mada moze biti i obrnuto, da su svi mapolju sad.
          Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

imas varijantu u sportskom centru vracar bazen+sauna i sve to za 100-150 kinti po coveku da castis cuvara...

Comment

• bojan
              CBC Senator
              • 29.08.2005
              • 232
              • novi beograd

Pa ajde ako imas neku varijantu za varcar sta,kako i kada baci na pm da ne bude da dodjem tamo i kad ono medjutim a sto se tice tih sa vracara ja sam godinama tako igrao fudbal u nekim ''vecernjim'' terminima uz dogovor sa portitirima samo nisam ja bio organizator svega toga...

Comment

Working...
              X