EXIT 08

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

EXIT 08

Nisam preterano pratio šta se dešava oko Exit-a... bio juče na tvrđavi poslom i vidim da pripreme uveliko traju, postavljaju se ograde, kapije i ostale stvari, ali ono što mi je upalo u oči je bila bazna stanica mobilne telefonije.

Prvo sam video jednu i prva misao je bila "MUĆKA", neko je izmuvao da se na najlepšem delu tvrđave postavi bazna stanica, kasnije sam video još dve pa pretpostavljam da su privremenog karaktera...

Da li je ko pratio kako spremaju da dodatno zarade preko SMS ili nekog sličnog servisa kad se toliko trude i šta se pametno uopšte dešava na ovogodišnjem Exit-u...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Koliko ja znam, tamo se za svaki exit postavljaju privremene bazne stanice jer one postojeće u NS nisu izdržavale toliki saobraćaj...

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Ja nisam nista specijalno odusevljen ovogodisnjim EXIT-om...Ovo na main-u sto ce biti me ne interesuje a kontam da ce u Areni biti kul al' opet...Imam ispite prva dva dana tako da mozda odem poslednji dan malo da se izludiram

Comment

Working...
      X