A devojka da se smiri i ne glumi zrtvu jer je ocigledno nesto pogresno razumela. Nije niti prva niti poslednja devojka na Forumu da bi je neko zbog toga drugacije tretirao ili imao neki frajerski odnos, ili sta ja vec znam...
The difference between men and boys is the price of their toys
teska epizoda, ovakav nacin kaznjavanja i dovodjenja u red samo izaziva gnev kod ljudi. isto ko i sa decom... primena sile je krajnja mera u sprovodjenju volje nad covekom. pozitivno deluje samo u slucaju zivitinje iz prostog razloga jer je ona nemocna i ne moze da nam vrati.
nije mi jasno samo cemu toliko cudjenje kad smo svi mi bili svedoci ovakvog brutalnog premlacivanja na ulicama beograda pre nekoliko godina.
Ipak, na ulici dodje nekako lakse, mozes da se izvuces, pobegnes, uzvratis, sta ja znam.
Ovo je nekako podmuklo, vrti palicu da ne bi morao da zamahne, onaj robijas nema vremena da se pripremi , iznenadjenje je potpuno , samim tim i sok je veci. Verovatno je cilj cele igre da im se naskodi sto vise, al' mi to nekako pederski izgleda.
Ne verijem da neki od tih drotova moze da bude normalan covek, dobar otac ...
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
pa to je vec diskutabilno... malo je glupo reci ali to mu je posao... da nema ljudskih emocija nema, sigurno... u svakom slucaju ne moze svako to da radi a izgleda da mora tj ocito postoji potreba za takvim ljudima.
Meni ih uopste nije zao. Jer mozda postoji i snimak u kojem isti ovaj sto se previja pod palicama i kuka i zao ti ga, mozda isti taj siluje nekoga ili ubija od batina ili sta vec.....
Naravno. Gledao sam na ''RTS'' kako bande pricekaju kamiondzije ili neki bracni par. Uhvate ih na neko zicanje pa ih opljackaju i pobiju. Na kraju ih pobacaju negde i prodje izvesno vreme dok im se pronadju tela. Inace, mislim da smo svi svesni da nije policije ludaci bi nas izneli sa sve krevet iz kuce. Cisto sumnjam da se takvim pomracenim likovima moze uljudno napraviti kompromis i neko resenje. Jednostavno moraju biti pritvoreni.
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Aj da se i ja ukljucim...
Ne razumem sve koji brane ove likove, jer su to olos i najveci sljam drustva... A batine su dobili zbog toga sto su organizovali pobunu i ne vidim nista lose u tome sto su ih cuvari castili pendrekom... A ove batine nisu nista narucito, u odnosu na to sta se svakodnevno desavalo na ulicama Moskve '90 godina... Moskva nije Beograd, ovdasnji kriminalci su mala deca za Ruse... Cime se oni ovde bave tamo to rade deca od 16 - 18 godina...
E bre Alex napravi od Moskve prestonicu bezvlasca. Ne znam kako je bilo 90ih, ali sada bas i nije tako.
A sto se batina tice, mogu samo reci da su mogli i gore da prodju
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
teska epizoda, ovakav nacin kaznjavanja i dovodjenja u red samo izaziva gnev kod ljudi. isto ko i sa decom... primena sile je krajnja mera u sprovodjenju volje nad covekom. pozitivno deluje samo u slucaju zivitinje iz prostog razloga jer je ona nemocna i ne moze da nam vrati.
Comment