Sta fali Slobi
Tatoo
Collapse
X
-
Ovde mozes videti vecinu domacih majstora, u svakom slucaju najbolji su Damir, Lizard i Sloba a mogu ti i preporuciti majstora koji je meni radio, ako te zanima posalji mail na pp da ti posaljem slike i kontakt.
Ne znam koje je to "nezgodno" mesto, ali bi trebala da sacekas kraj leta, jer sveze tetovaze ne bi smele da se izlazu suncu.Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Comment
-
-
Originally posted by wuchkicaJa sam nešto čula za njega....ne znam da li je tačno..a ne bi da komentarišem i širim.
ja sam skroz zadovoljan njegovim radom.
I naravno nista ne radi dok ne prodju vrucine, da bi tattoo lepo zarastao i da ne smeta sunce
Comment
-
-
Poshto sam skoro radio jednu i zadovoljan sam mogu da ti preporuchim jednu devojku.Nalazi se u Zemunu.Inache radi u studio ali ce ti raditi kod kuce i tako ce te izaci mnogo jeftinije.Koristi nove igle koje pred tobom otvara tako da nemash brige nikakve.Eto mozhesh da vidish moju pa ako ti se svidi dacu ti telefon pa da se chujete
Comment
-
-
Originally posted by kalibaROriginally posted by wuchkicaJa sam nešto čula za njega....ne znam da li je tačno..a ne bi da komentarišem i širim.
ja sam skroz zadovoljan njegovim radom.
I naravno nista ne radi dok ne prodju vrucine, da bi tattoo lepo zarastao i da ne smeta sunce
@ Kanarinac..ne znam da li zbog predrasuda..ali iako sam žensko ne bi da mi devojka radi.
P.S. Znam da se ne rade leti..sad sam počela da se raspitujem..jer to obično kod mene potraje (picajzla)Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacPoshto sam skoro radio jednu i zadovoljan sam mogu da ti preporuchim jednu devojku.Nalazi se u Zemunu.Inache radi u studio ali ce ti raditi kod kuce i tako ce te izaci mnogo jeftinije.Koristi nove igle koje pred tobom otvara tako da nemash brige nikakve.Eto mozhesh da vidish moju pa ako ti se svidi dacu ti telefon pa da se chujete
Comment
-
-
Ja mogu samo da pohvalim momke iz piramide, nisam siguran kako se zove tattoo centar, al gore su negde, na 1 spratu....
Radili su mi prosle godine nesto na ledjima, trazio sam bas da bude crna i evo posle vise od godinu dana i dalje je kao i prvog dana...
Ako bas bude bilo potrebno, mogu da se prosetam pa da vidim kako se zove tatto centar...
Comment
-
-
Ja sam radio dve kod Slobe, on je odlican majstor, ali je malo smoren. Ukoliko neko hoce da ide kod njega, nek se spremi za visemesecno cekanje.
Damir sa Banovog Brda - takodje odlican, sad, sa cenama ne znam kakav je, ali verujem da su jake cene, posto je radi sportiste i estradu.
Video sam neke crno-bele radove momaka iz studija Wigwam (mislim da su u Kosovskoj) i moram da kazem da sam impresioniran.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
Comment