Tatoo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • wuchkica
    CBC Senator XXL
    • 18.04.2008
    • 709
    • Bgd-Cerak
    • Metla :)

Upravo cula za nekog Srdjana sa brda..Ljeska valjda...Kao extra radi....Zna neko nesto?
    Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• ĆOMI
      CBC Senator XXL
      • 31.08.2006
      • 1705
      • Braće Jerković,Vozd
      • Stilo JTD 16V

Javi se na PP,znam mnogo dobrog majstora,tetovirao je moju devojku i njenog burazera,fenomenalan je
      OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Durango
        CBC Senator XXL
        • 01.02.2006
        • 590
        • Zemun, Srbija

Vodite racuna da taj koji vas tetovira koristi i kvalitetne boje, pored sterilnih igala. Ukoliko su neke fus, verovatno nece moci da se razazna sta je na slici za nekih par godina!
        MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• sErGiO
          Moderator
          • 30.01.2007
          • 2769
          • Neko selo pored Beogr
          • Alfa Romeo 156SW

Posto sam relativno dobro upoznat sa tattoo scenom u Srbiji (verovatno bolje nego vecjina ljudi ovde) mogu da ti kazem da su najbolji srpski majstori trenutno Sloba, Damir, Dragan iz Zrenjanina, Denis iz Sapca (koji je trenutno u Shwitzi) i ima tu jos poneki. Kao sto ti je vecj neko rekao ovde mozes da vidis ko kako radi a za cene mozes da se raspitas kod istih majstora. Svi gore nabrojani majstori rade veoma profesionalno i u sterilnim uslovima to mogu da ti garantujem. Takodje je neko vecj rekao da cjes kod Slobe morati da zakazes dosta unapred, Damir je odlican majstor (osetio licno na svojoj kozi ) ali je u poslednje vreme postao dosta skup jer ima posla preko glave a i radio je tetovaze mnogim poznatim ljudima pa to samo po sebi podize cenu Moja preporuka ti je da kontaktiras Dragana iz Zrenjanina, odlican je majstor a nije mnogo skup

Comment

• artichoka
            CBC Veteran
            • 14.05.2005
            • 141
            • Beograd
            • Peugeot 205XS

Sloba smoren? U kom smislu? Osim sto je perfektan majstor, daleko je od smorenog lika, inteligentan je i za razliku od SVIH ostalih tattoo majstora i "majstora" u Srbiji je i pismen. Sa njim mozes dobro da se zabavis i da popricas o svemu i svacemu (meni jako bitno). Istina je da se obicno zakazuje x meseci ranije ali ako se radi manja tetovaza onda mozes doci na red u roku od par nedelja.

Osim Slobe jedini koga bih uzela u obzir je Damir, dosta dobro radi a sasvim je moguce da ima jake cene posto ima fensi salon i fensi klijentelu mada bih ja spustala cenu .

U svakom slucaju zavisi i od kompleksnosti motiva, ukoliko se radi nesto sasvim jednostavno nema potrebe zakerati previse, svaki pristojniji majstor ce uraditi kako treba.

E da, i pise se tattoo

Comment

• SALE
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2005
              • 841
              • Banovo Brdo

Kakvih radova kod nas ima, nisam ni znao da tako dobro rade. Gomila slika mi se dopada, kad bih poceo da se saram mislim da bi brzo zavrsio kao crnac
              I meni je Sloba ok lik skroz, a i vozi Renoa 25 turbo

Comment

• Milorad90
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2007
                • 975
                • Beograd

a i vozi Renoa 25 turbo

Onda je stvarno najbolji

Comment

• goxee
                  CBC Veteran
                  • 20.03.2007
                  • 119
                  • Beograd, Vozdovac

mada bih ja spustala cenu
                  To uopste nije preporucljivo da se radi. Sta mislis koliko se majstor potrudi kad mu ubijes cenu!? Ako ti u tom trenutku cena ne odgovara, sacekas jos malo, prikupis jos para ili menjas majstora.

ukoliko se radi nesto sasvim jednostavno nema potrebe zakerati previse, svaki pristojniji majstor ce uraditi kako treba.
                  Pa ni ovo nije najtacnije, mozda deluje neprofesionalno, ali majstori cesto bolje rade komplikovanije motive koji su im veci izazov i motive koji su njima omiljeni.

Posto sam relativno dobro upoznat sa tattoo scenom u Srbiji (verovatno bolje nego vecjina ljudi ovde)
                  Jel to odokativnom metodom ili imas neki sistem za procenu
                  Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• artichoka
                    CBC Veteran
                    • 14.05.2005
                    • 141
                    • Beograd
                    • Peugeot 205XS

itekako preporucljivo ako je cena napumpana cinjenicom da su neciji klijenti "sa estrade", posto sam konkretno pricala o spustanju cene kod damira ukoliko ih je naduvao, a ne uopsteno o cenkanju sa tattoo majstorom.

Comment

• sErGiO
                      Moderator
                      • 30.01.2007
                      • 2769
                      • Neko selo pored Beogr
                      • Alfa Romeo 156SW

Jel to odokativnom metodom ili imas neki sistem za procenu

Hint: Obrati paznju na potpis autora Damirovog sajta i sajta Tattoo Magazin

Comment

• Dragon
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2006
                        • 963
                        • Beograd

Originally posted by artichoka
                        Sloba smoren? U kom smislu? Osim sto je perfektan majstor, daleko je od smorenog lika, inteligentan je i za razliku od SVIH ostalih tattoo majstora i "majstora" u Srbiji je i pismen. Sa njim mozes dobro da se zabavis i da popricas o svemu i svacemu (meni jako bitno). Istina je da se obicno zakazuje x meseci ranije ali ako se radi manja tetovaza onda mozes doci na red u roku od par nedelja.

Osim Slobe jedini koga bih uzela u obzir je Damir, dosta dobro radi a sasvim je moguce da ima jake cene posto ima fensi salon i fensi klijentelu mada bih ja spustala cenu .

U svakom slucaju zavisi i od kompleksnosti motiva, ukoliko se radi nesto sasvim jednostavno nema potrebe zakerati previse, svaki pristojniji majstor ce uraditi kako treba.

E da, i pise se tattoo
                        Meni je Sloba komsija i on je super lik u svemu. Odlican je majstor, umetnik. Tako da meni nije bilo tesko da ga cekam pola godine. Jer prva i najvaznija stvar je izbor majstora.
                        Ali, pricam ti o tome da mi je zakazao, ako se secam u avgustu za novembar, a onda je bilo, e ne mogu danas, ajde sledece nedelje, zovi ti mene, pa ja cu tebe... pa opet tako...i cekao sam dodatnih mesec dana. Konkretno, hteo sam da na postojecem tattoo dodam ime kcerke, znaci, sest slova. I to je trebalo da se zakazuje ya ne znam kad, pa sam na kraju otiusao kod drugog coveka koji mi je zavrsio to popodne veoma korektno.

Vidim da mu sajt nije odavno azuriran, da mnoge stvari ne rade i ne mogu da se vide.

U tom smislu sam mislio smoren, da se ne shvati pogresno, Slobu najvise gotivim od svih tattoo majstora jer sa njim stvarno mozes da se zezas, a imamo mnogo zajednickih interesovanja...On je, kad se pojavio, bio strasan potencijal i imao je ponude nekih poznatih americkih studija, ali nije mogao da dobije vizu. Jedan od njegovih radova nekom bajkeru je u USA osvojio nagradu na festivalu.

U medjuvremenu stasali su mnogi drugi majstori i sada je tatto scena u Srbiji solidna i raznovrsna.
                        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• artichoka
                          CBC Veteran
                          • 14.05.2005
                          • 141
                          • Beograd
                          • Peugeot 205XS

da, onda se kontamo, a to mi je na neki nacin i ekstra kod njega, bolje da ne radi kad mu nije do toga

sErGiO, mislim da time nisi nista rekao

znaci sad ja kao poznajem bastenski alat posto se klijent kome radim sajt bavi uvozom bastenskog alata i masina

Comment

• Mail Man
                            CBC Član
                            • 10.10.2007
                            • 90
                            • Beograd

Nema boljeg majstora od Slobe.Imas i na Bulevaru,tip se zove Boban i veoma je dobar.Licno radio kod njega i zadovoljan.
                            Ako se nevaram ima lik kod vas u klubu da radi tatto.Mislim da je Lobanja.
                            nisam ginekolog ali mogu da pogledam

Comment

• sErGiO
                              Moderator
                              • 30.01.2007
                              • 2769
                              • Neko selo pored Beogr
                              • Alfa Romeo 156SW

Originally posted by artichoka
                              sErGiO, mislim da time nisi nista rekao

znaci sad ja kao poznajem bastenski alat posto se klijent kome radim sajt bavi uvozom bastenskog alata i masina
                              Xexe pa dobro ne kazem da sam strucnjak, ali poznajem mnogo vise majstora nego vecjina ljudi Dosta dugo sam saradjivao sa Damirom i za to vreme obradio sam brdo slika a i forum sam pravio licno ja pa sam pratio dosta dugo sta ko radi i kako radi.

Comment

• goxee
                                CBC Veteran
                                • 20.03.2007
                                • 119
                                • Beograd, Vozdovac

Imas i na Bulevaru,tip se zove Boban i veoma je dobar.
                                Ako mislis na Tattoo House, onda nikako, obavezno obilaziti u sirokom luku!
                                Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

Working...
                                X