Upravo cula za nekog Srdjana sa brda..Ljeska valjda...Kao extra radi....Zna neko nesto?
Tatoo
Collapse
X
-
Javi se na PP,znam mnogo dobrog majstora,tetovirao je moju devojku i njenog burazera,fenomenalan je
Comment
-
-
Posto sam relativno dobro upoznat sa tattoo scenom u Srbiji (verovatno bolje nego vecjina ljudi ovde) mogu da ti kazem da su najbolji srpski majstori trenutno Sloba, Damir, Dragan iz Zrenjanina, Denis iz Sapca (koji je trenutno u Shwitzi) i ima tu jos poneki. Kao sto ti je vecj neko rekao ovde mozes da vidis ko kako radi a za cene mozes da se raspitas kod istih majstora. Svi gore nabrojani majstori rade veoma profesionalno i u sterilnim uslovima to mogu da ti garantujem. Takodje je neko vecj rekao da cjes kod Slobe morati da zakazes dosta unapred, Damir je odlican majstor (osetio licno na svojoj kozi) ali je u poslednje vreme postao dosta skup jer ima posla preko glave a i radio je tetovaze mnogim poznatim ljudima pa to samo po sebi podize cenu
Moja preporuka ti je da kontaktiras Dragana iz Zrenjanina, odlican je majstor a nije mnogo skup
Comment
-
-
Sloba smoren? U kom smislu? Osim sto je perfektan majstor, daleko je od smorenog lika, inteligentan je i za razliku od SVIH ostalih tattoo majstora i "majstora" u Srbiji je i pismen. Sa njim mozes dobro da se zabavis i da popricas o svemu i svacemu (meni jako bitno). Istina je da se obicno zakazuje x meseci ranije ali ako se radi manja tetovaza onda mozes doci na red u roku od par nedelja.
Osim Slobe jedini koga bih uzela u obzir je Damir, dosta dobro radi a sasvim je moguce da ima jake cene posto ima fensi salon i fensi klijentelu mada bih ja spustala cenu.
U svakom slucaju zavisi i od kompleksnosti motiva, ukoliko se radi nesto sasvim jednostavno nema potrebe zakerati previse, svaki pristojniji majstor ce uraditi kako treba.
E da, i pise se tattoo
Comment
-
-
mada bih ja spustala cenu
ukoliko se radi nesto sasvim jednostavno nema potrebe zakerati previse, svaki pristojniji majstor ce uraditi kako treba.
Posto sam relativno dobro upoznat sa tattoo scenom u Srbiji (verovatno bolje nego vecjina ljudi ovde)Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Comment
-
-
Originally posted by artichokaSloba smoren? U kom smislu? Osim sto je perfektan majstor, daleko je od smorenog lika, inteligentan je i za razliku od SVIH ostalih tattoo majstora i "majstora" u Srbiji je i pismen. Sa njim mozes dobro da se zabavis i da popricas o svemu i svacemu (meni jako bitno). Istina je da se obicno zakazuje x meseci ranije ali ako se radi manja tetovaza onda mozes doci na red u roku od par nedelja.
Osim Slobe jedini koga bih uzela u obzir je Damir, dosta dobro radi a sasvim je moguce da ima jake cene posto ima fensi salon i fensi klijentelu mada bih ja spustala cenu.
U svakom slucaju zavisi i od kompleksnosti motiva, ukoliko se radi nesto sasvim jednostavno nema potrebe zakerati previse, svaki pristojniji majstor ce uraditi kako treba.
E da, i pise se tattoo
Ali, pricam ti o tome da mi je zakazao, ako se secam u avgustu za novembar, a onda je bilo, e ne mogu danas, ajde sledece nedelje, zovi ti mene, pa ja cu tebe... pa opet tako...i cekao sam dodatnih mesec dana. Konkretno, hteo sam da na postojecem tattoo dodam ime kcerke, znaci, sest slova. I to je trebalo da se zakazuje ya ne znam kad, pa sam na kraju otiusao kod drugog coveka koji mi je zavrsio to popodne veoma korektno.
Vidim da mu sajt nije odavno azuriran, da mnoge stvari ne rade i ne mogu da se vide.
U tom smislu sam mislio smoren, da se ne shvati pogresno, Slobu najvise gotivim od svih tattoo majstora jer sa njim stvarno mozes da se zezas, a imamo mnogo zajednickih interesovanja...On je, kad se pojavio, bio strasan potencijal i imao je ponude nekih poznatih americkih studija, ali nije mogao da dobije vizu. Jedan od njegovih radova nekom bajkeru je u USA osvojio nagradu na festivalu.
U medjuvremenu stasali su mnogi drugi majstori i sada je tatto scena u Srbiji solidna i raznovrsna.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
da, onda se kontamo, a to mi je na neki nacin i ekstra kod njega, bolje da ne radi kad mu nije do toga
sErGiO, mislim da time nisi nista rekao
znaci sad ja kao poznajem bastenski alat posto se klijent kome radim sajt bavi uvozom bastenskog alata i masina
Comment
-
-
Originally posted by artichokasErGiO, mislim da time nisi nista rekao
znaci sad ja kao poznajem bastenski alat posto se klijent kome radim sajt bavi uvozom bastenskog alata i masinaDosta dugo sam saradjivao sa Damirom i za to vreme obradio sam brdo slika a i forum sam pravio licno ja pa sam pratio dosta dugo sta ko radi i kako radi.
Comment
-
Comment