Nema majstora na koga se neko ne zali i koji se nije ucio na nekome, zato biraj nekoga ko je dugo u poslu pa bar ne pravi pocetnicke greske.
Tatoo
Collapse
X
-
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Na temu cene tatoo-artak je bio veliki fan Guns N Roses i hteo je onaj njihov logo sa ukrštenim pištoljima i ružama sa trakom na kojoj je ispisano ime grupe....tatoou boji,ozbiljan rad tako da je i cena u to vreme bila mnogo,mnogo velika....elem,nađe dobrog majstora koji za sitnu lovu uradi tatoo,slika bez zamerki,umetnički skroz...ortak sav ponosan šeta kroz grad...ali..."majstor" je zanat učio u Niš tačnije u jednoj državnoj ustanovi pored Niša u kojoj je proveo par godina i napravio je "samo" jednu grešku:napisao je Guns N RoZeZ.....jbga...u tvorza nisu imali kurs engleskog....pozdrav!
Comment
-
-
Hmm..nadjen lik sa jako dobrom preporukom. Ne znam kako se zove studio,naB.B. Ljeska,decko se zove Srdjan.
Radio je,ne bas skoro,jednom liku Cara Lazara valjda na ruci.. Vrteo se ta tetovaza dugo nesto po casopisima.
Zna li neko nesto o tome..o njemu?Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Comment
-
-
evo i ja da se zapljunem
prvu tetovazu mi je uradio Sloba, i imam samo pozitivne utiske. Brzo i precizno. Sad je stara 8 godina i boja je i dalje odlicna.
Drugu sam radila u Sindjelu, takodje bez greske i bas sam zadovoljna.
Planiram i trecu, ali sam sigurna da cu je raditi kod Slobe - ponovo."zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Originally posted by wuchkicaHmm..nadjen lik sa jako dobrom preporukom. Ne znam kako se zove studio,naB.B. Ljeska,decko se zove Srdjan.
Radio je,ne bas skoro,jednom liku Cara Lazara valjda na ruci.. Vrteo se ta tetovaza dugo nesto po casopisima.
Zna li neko nesto o tome..o njemu?
Lizard, vec sam ti ga preporucio, svakako jedan od najboljih majstora kod nas. Fenomenalno koristi belu boju.Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Comment
-
-
@goxee kod njega bi trebalo da odem u ponedeljak ili utorak...tako da sam valjda presekla
Radim je polovinom septembra ... pa se tad javljam sa opisom dozivljaja
DRUGARI HVALA PUNO SVIMA..DIVNI STE:-* :-* :-*
Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Comment
-
-
Jedva nađoh sopstvenu temu.
Ajmo još jednom da pokrenemo priču, jel ima neko da iznese još neki predlog/mišljenje.
Radim čim prođu praznici i svi ti andraci.
Promena mesta-guza. Bije bolno jer nema kostijunema ni puno mase
Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Comment
-
-
Mislio sam da je vec druga u pripremi, kad ono ni prva nije uradjena. Ma nema nista od toga, mnogo se odugovlaci
Kakav predlog? Zar si odustala od Lizarda, kao sto sam vec napisao, on je jedan on najboljih majstora kod nasDon't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Comment
-
-
Ma ne, onda sam čekala malo hladnije vreme, da ne radim u po leta...pa onda imala i rešavala neka druga pitanja..i tralala, da ne dužim sad.
Posle prve brzo ide i druga, pa se zaustavljam na trećoj jednog dana
Ne bi još ničeg da se držim, što čujem više mišljenja to bolje, pa kad saberem i oduzmem biće konačna odluka.Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!
Comment
-
Comment