Srebrno jezero 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Ewo i mene, vratih se posle 4 nocenja.
    Suma sumarum, bice to sve ful za 2-3 godine, sad je onako..nedovrseno. Ima sta da ponudi, za odmor je odlicno a ako neko ide da tamo juri za suknjama nek se ne nada puno jer su gosti uglavnom porodice sa maloletnom decom, penzosi i svaleri. Ima i dosta izletnika iz obliznjih mesta. Setanje po okolnim selima ne preporucujem, slucajno zavrsih na nekom seoskom turniru u malom fudbalu, propracenim gromoglasnim turbo folkom od pre 15-ak godina..
    Cene smestaja su preterane u odnosu na more, ostale se uklapaju u prosek.

while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Bane R
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2006
      • 1769
      • Beograd

Originally posted by vujke
      a ako neko ide da tamo juri za suknjama nek se ne nada puno
      Pa ako će da juri po 40 stepeni, onda baš i nemam komentar, ali ako može da sačeka da padne veče, pa da to radi kad se radi, može da ode do (jedinog) splava u Gradištu... Nije loše uopšte, čak sam ja pre 7 dana naleteo na neke strane DJeve... ok, jest bio komerc, ali se trudili ljudi. Rekli mi meštani još da bi još više ljudi došlo i da bi bilo veće zezanje da nisu došla ta 2 DJa jer "oni to ne vole" ... A i ovako je bilo OK .

Comment

• vujke
        Admin
        • 29.09.2004
        • 1673
        • Mladenovac
        • Daewoo Lanos 1.5SX

Splav jeste ok ali je u Gradistu a ne na jezeru, za setnju je predaleko tako da ko nece da vozi na jezeru ima uvece kafice za chillout uz videobim-ove i to je sve od sadrzaja.
        Sve u svemu, meni je bilo ok, cak i onaj za tebe cudni deo na 40C ali samo da napisemo sta ko moze da ocekuje da se ne razocara.

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

Da dopisem i ja koju ...
          Popravlja se stanje,definitivno.Dosta je uradjeno od zimus.Za klopu,preporucujem restoran "Kod Dincica".Fin ambijent,pristojne cene.Sto se tice vode u jezeru,bile su price da je nabavljena masina za ciscenje podvodne trave-neznam jel to uradjeno.
          Pre 15-ak dana,dolazio sam na jezero kontra putem tj. od Rama.Vidim da je sad uredjena plazica i restorancic i sa strane jezera kod Zatonja.Nisam silazio dole,deluje zanimljivo,gledajuci sa puta.Ko nezna,to je put oko jezera koji ide i preko brane,sve do turistickog centra.
          Ako neko ima neke avanturisticke ideje pa mu padne na um tura Srebrno jezero/jezera Bele Crkve,da kazem da skela preko Dunava u Ramu,vozi do Banata za 800 din./auto .

Jos,i koja slika

Jako lepo uredjen caffe na mestu bivsih "drumski' me'ana"

Comment

• vujke
            Admin
            • 29.09.2004
            • 1673
            • Mladenovac
            • Daewoo Lanos 1.5SX

Dinke ima odličnu klopu, dobre porcije i cene ok, a ne treba preskočiti ni leskovčane dole pre kampa. Nemaju ozvučenje ali je zato extra zanimljivo slušati kuvara iz leskovac koji nonstop podhebava vlajnu koja okreće pljeske
            Glavni gosti su sa W i PO tablama, ostalih ima u tragovima. u Zatonju smo pikali fudbal jedno veče, imao sam utisak da je tamo vreme stalo pre 15g... a 90% devojaka se okreće za BG tablama

Comment

Working...
            X