Olimpijske igre Peking 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Olimpijske igre Peking 2008

kako bi to neki ovde rekli... kinezi objasnili...
    deutsche gemacht-gut gemacht...
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

bas tako zveri...ono je bilo za neverovati,koliko maste i koliko je sve to ispalo tacno i lepo...kao bajka
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

objasnili .. samo tako, ja nista slicno do sada nisam video..

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Nikada se vise nece uloziti ovoliko kao sada. 40 milijardi eura, .... hm! Ipak mislim da je vise. Toliko je ljudi radilo kojima nece biti placeno, da je racunica skroz nejasna!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• spanjeli
          CBC Senator XXL
          • 17.09.2005
          • 532
          • Nis

Danas nisam stigo da vidim sam pocetak pa sam gledao sada,a joj neverovatno,ostao sam bez daha,oni koraci od vatrometa,pa oni bubnjari,kutije... ko sledeci bude organizovao ima bas da se smori i to sada 4 godine unapred
          Originally posted by Sheta_Junior
          Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• RANK
            CBC Senator XXL
            • 28.02.2007
            • 1635
            • Beograd
            • FIAT MAREA WEEKEND 1

kada su trazili 20000 volontera da opsluzuju sportiste, javilo se 600.000, tako da ... njima nista nije problem.
            "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Ja sam se odusevio kao i svi koje sam pitao...nisu normalni majke mi...

Comment

• sw.brick
                CBC Senator XXL
                • 09.10.2004
                • 8141
                • Beograd, barajevo-zemun
                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

jos jednom demonstracija kineske danasnjosti, sposobnosti menadzmenta vremenom i prostorom, dostignuti nivo koordinacije, objasnjenje zapadu kako su karte izmesane...
                bas juce objavljeno kako je Kina pretekla Nemacku kao najveci exporter na svetu, mozda sluacajno pogodjeno mozda ciljano....

temeljna promena Pekinga za 5 godina gradnje, od onih para oko 1/2 je utroseno na ekoloske projekte pri cemu je posadjeno neverovatno mnogo, za tako kratak period vremena, drveca i uopste ozelenjenih povrsina.

dat je domaci zadatak Londonu ne samo tehnickik resenjima nego pre svega ljubaznoscu, odmerenoscu, nenadmenim stavom, otvorenoscu prema strancima, kompletno dvojezicnom rezimu u gradu.

London i Englezi da uvedu jos jedan jezik, nauce ga masovno i primene ljubaznost...mislim da bi mnogo cuda moralo da se poklopi da se dostigne domaci.

zao mi je sto nisam imao prilike da pogledam kako to izgleda na HDTV prenosu, verovatno jos impresivnija igra boja i svetlosti.

zao mi je i sportista kojima je nametnuto da se bave fizickim naporom u ocajnim klimatskim uslovima, kakvi su u ovo doba godine standardni u Pekingu (30C sa 90% vlage je nenormalno "tezak" vazduh i za obicno sedenje a kamoli za napore), biznis po svaku cenu.
                nije prvi put da se igre odrzavaju u pogresno vreme na pogresnom mestu
                volvo
                945 SE turbo lpg
                344 GL lpg

Comment

• ĆOMI
                  CBC Senator XXL
                  • 31.08.2006
                  • 1705
                  • Braće Jerković,Vozd
                  • Stilo JTD 16V

Svaka im cast,nesto nevidjeno!
                  OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Bane R
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2006
                    • 1769
                    • Beograd

Ne kažem da sam u pravu što ovo pričam, ali generalno ne volim stvari koje ne služe ničemu, osim da zabavljaju malo srednjovečne domaćice. Tako da me otvaranje ne interesuje. Isto tako ne kapiram ni druge stvari koje ne služe ničemu, a čime se ljudi oduševljavaju, kao što je bespotreban toranj na avali ili hram svetog save koji malo nije uništio biblioteku tokom završnih radova i tako dalje.

Kinezi su uradili par građevina koje će služiti čovečanstvu jer su se tu stekla nova znanja i iskustva za građevinu u budućnosti za čitav svet. I na tome svaka čast. Na takve pametne stvari se treba fokusirati. Ne na tekovine robovlasništva.

Ostale stvari su samo da se pokaže koliko su jaki. Jesu, ali ne znam zašto se time oduševljavamo? Činjenica je da je ostatak sveta počeo lošije da živi od kako je Kina krenula sa ekonomskim razvojem. Svaka čast njima, ali mesta za oduševljavanje nema.

Comment

• neshaoct
                      Banovan
                      • 18.08.2007
                      • 1754
                      • Beograd, Rakovica

...e, sad Bane, pretera ga...

Od kad to Olimpijada ne služi ničemu, i može li takva manifestacija bez zvanične ceremonije otvaranja... ?
                      Pa, i Honda skup na Huji ima neko otvaranje, a ne Olimpijada...
                      Korist se ne izražava samo u novcu...

Ista ti je priča sa tornjem na Avali, ili Hramom Sv.Save...
                      Idi pitaj Fox TV da li će im značiti toranj...
                      Oni sada mogu da koriste samo rezervne lokacije za svoje predajnike, i kao rezultat toga Fox se ne vidi u određenim pravcima već na samo 20 km od Terazija...
                      Kako misliš da emituješ, u narednom periodu, kvalitetan digitalni signal bez najvažnijeg čvorišta, itd...itd...a, sve to će biti toranj na Avali...itd...itd...

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

@bane: socrealista

sta mislis kolko ce peking zaraditi para za vreme olimpijade, sta milite koliko je beograd uzeo za vreme pesme evrovizije a koliko ce za vreme univerzijade...

da povucemo paralelu. evropa je bila zadivljena organizacijom eurosonga. ali samo oni sto su organizovali to znaju sta to znaci. generalno, produkt necijeg rada, dobrog rada i treba ga pohvaliti.

Comment

• The Punisher
                          CBC Senator XXL
                          • 01.03.2006
                          • 503
                          • Beograd Wozhdovatz
                          • Ford Taunus TC1

Ko nije gledao otvaranje ima ga po torrentima, trazite pod ovim imenom:

The Olympic Games 2008 Opening Ceremony (8th August 2008)[WS PDTV(Xvid)] Tiggzz
                          https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• uglavnom.bezopasni
                            - 42 -
                            • 03.02.2005
                            • 2235
                            • Novi Sad

Originally posted by neshaoct
                            Kako misliš da emituješ, u narednom periodu, kvalitetan digitalni signal bez najvažnijeg čvorišta, itd...itd...a, sve to će biti toranj na Avali...itd...itd...
                            Kroz kabel!!! Toranj je čisto bacanje naših para...
                            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                            11.04. 0:12 #2
                            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

mislis nasih para u pravi si, ali ne moze, beogradnjani su navikli da kad se probude gledaju u toranj

Comment

Working...
                              X