Vesti iz nesvesti... Čitaš na svoju odgovornost....

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Naslov teme je ko to tamo pomera Feketić??
    Mislim neko ga drma non stop, ili ej to neki začarati gradić koji se pojavljuje u magli onako niotkud i ne znaš kad će?? Otišao po itnom zadatku u Vrbas da opljačkam lokalnu prodavnicu gas opreme pošto je nema nigde ko leka za rak, mada sam čuo da je lek za rak crnogorski znoj ali to izgleda niko nije nakupio dovoljno za neki ozbiljan opit?

Uglavnom, carski sam se najavio i dočekala me je služba za sprovodjenje u vidu jednog Saabo-a koji je došao do neke raskrsnice i odatle me pod pratnjom sprovodio po tom čuvenom mestu. Obavimo sve po spisku i malo zblanemo trgovca kako mu odjedared ide roba a on ne zna da sam našao zlatni rudnik I kako je red odemo u ono kafanče gde poliva voda na piće. Imali neke klope, NEMA?? Dodje kelner isti onaj nije se promenio (ko zna shvatiće) i isto odgovori na moje razočaranje a negde nešto miriše BRE i to strašno. Od tuge onaj zli Sabo me nagovori na porok i omanemo jedno pivo a posle me nagovori pa omanemo i drugo, e na treće me nije nagovorio a i morao je da nosi lubenicu mami da ga ne utepa... Uglavnom stanem na prvi Asteriks i Obeliks kiosk i uzmem jednu za poneti vešalicu.

Pustim mjuzu onu čuvenu "ah šta mi radiš" mada pojam nemam odakle mi kaseta, verovatno Pera stavio i lagacko idem prema NS. Lepo piše NS i SU TAMO... E ali meni nešto sumljivo nema onih mostića i tako to?? Ma ko ga džebe imam klope, goriva, a i para je nešto ostalo, snaćićemo se...
    Kad eto table Feketić??? Ko ga tu postavi kad nije bio?? Onda se setim da je i 206 imao sličnu fatamorganu al ne znam jel je uvatio pa mi bi nekako lakše. Ukapirao sam da neko drma taj Feketić i uznemirava prolaznike koji idu nazad kućama. Posle sam se dokopo autoputa i bilo je lakše, mada sam se osvrtao jel me prati taj Feketić. Ali posle par kilometara skretanej za Vrbas??? Pa tu se stalno nešto premešta, sad sam došo iz Vrbasa, ignorisao sam tu fatamorganu i srećno stigao kući. Dobio sam po usnoj harmonici jerbo mi je riknula baterija i niko nije znao di sam a otišo sam samo da odma dodjem...

Ležeći panduri opstaju evo već deseti dana a gužva je nevidjena, usporili su saobraćaj na 10 na sat pa sad ide kolona od temerinskog mosta do semafora na autoputu, mislim ne da je imbecilno nego onako. Još postave pandure da kao kontrolišu. Ne mora čovek da te zaustavlja uopšte, prošeta pored puta zajedno sa tobom jedno 10 metara i usput ti pregleda dokumenta, opremu, proveri pritisak u gumama i tako te sitnice, ako je neki vičan mogao bi i servis da uradi usput, lepo se ispričamo i ja napred on sa sledećim 10 m i tako ukrug. Milina.

Imao sam zamalo pajserski incident sa jednim šmokljanom što piše kazne za parkiranje. Išao da potpišem neke ugovore u banku i gle mesta kolko oćeš??? Papak (ja) ne zna da treba kartica a kasnim 10 minuta direktor čeka. Onaj nosa blokče a ja mislim da naplaćuje i kažem mu aj bre živni malo i dodji da platim pa da idem, kasnim. A jok ja samo naplaćijem kaznu ako nemaš karticu a to se kupuje tamo na kiosku. Pa sad ja nemam karticu a nemogu da pomerim kola jer je neki tupan stao tačno iza mene nisam ni video kada. Kako sad da pomerim kola kad me ovaj zagradio? E to je stvar saobraćajne policije a ja naplaćujem kaznu! A tako, e onda jedi burek od smrdljive čokolade kažem ja njemu i čekam reakciju. Spolni organ ode spokojno dalje a ja odo da kupim karticu... Misli nije ni trepno, dobro su ih utrenirali...
    A bio sam nadrndan samo tako, došo bi mi ko kec na 11.

Ne znam za sigurno ali kažu da je roknula neka boca u autu juče ili danas, piše u Dnevniku. Dal je novinarska patka opet ili stvarno ne znam pošto dnevnik online ima pretraživanje do onlinea....

Dolma i dalje potopljena, nema pecanja... Komarci ko rode...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Vodili me da prisustvujem značajnom dogovoru oko sledećeg skupa Lafista u slobodarskom Kragujevcu ovo ono i DSZ.... Mislim kao mali išao sam na eskurzije tamo negde u prošlom veku.... Ebote kako ovo zvuči.. U prošlom veku?? Pa ko da sam metuzalem a nisam, samo ne znam šta mi je danas.

Elem, Aca je opravdao alternativni nick pa je postupio u skladu sa istim to jest nije došo...Ova stipsa od predsednika Alfista je vozila starim putem i rastresla mi sve koske a i prozor ne mož da se otvori pa je pušenje bilo otežano... Cigareta, za one koji su trosmisleni...

Kako to dolikuje nalazak kod intera pa na neke splavove.... Mislim na jedan, normalno da ne možbiti na tri odjedared sem u odredjenim slučajevima kad se obeznaniš.

Tu kao prave neke koktele. Vidim ja da se gadjaju nekim imenima pa aj da ne ispanem ljakse ja kao mudro ćutim i čekam rasplet... Normalno Zverko se prvi izlane i pita za Pivu a ovi zblanuto pa to se ne toči, mislim toči se ali nije red... Dobro onda ja kažem ajde i meni TO što Stefan naručio, onda Laza pa ovaj je bolji ali mi je Stefan bio ubedljiviji pa sam tako pio neku sadebemliga dal čokoladu ili tečni sladoled sa tekilom ali nije sanrajz i sve to lepo sa slamkom. Mislim sa dve slamke, ovo mi baš nije bilo najasnije, jel oni misle da sam ja alonja pa mi treba da srčem odjedared dvared ili šta?
      Uglavnom nisam poneo kepera iz radionice pa sam se borio sa slamkama kad se razidju da mi se jedna ne metne u oko dok drugu cevčim ali pošto sam ja prilagodljiv i brzo učim snašao sam se..

A kafa mi se pila samotako... Pitam jel ima bar kafe kad se piva ne toči, pa ima kad si baš navalio... E daj najveću što ima pa puta dva. Mislim znam ja za jadac i njihove mere, ali... Znaju oni za ovake ko što sam ja, ako im je ono dupla onda ... Sledeći put naručujem odma šestoduplo pa nek ide život a i da ne nestane ko što je nestalo...
      I stefan je slično prošao sa djusom, potrošio je zadnje narandže koje su jedva dokotrljali valjda iz Egipta...

Uglavnom su na kraju i ti Lafisti dogovorili šta su hteli a i bilo je nešto iza ponoći pa ko velim red je da se krene jerbo nas čekaju sutra nove radne pobede a i kafe nema više, poneću svoju sledeći put da ih častim...
      Laza je napravi spisak od dve strane A4 formata, nadam se dobrom ishodu...

Onda je usledilo lepljenje kojekakih nalepnica što je potrajalo jer je ekipa za ocenjivanje mesta, nagiba, boje i sl. bila pod uticajem tih koktela pa je bilo ma malo levo, ne levlje, ne to levo drugo levo, i na kraju je sve ispalo dobro i nalepnica stoji veselo gde i treba.
      Put nazad je protekao u miru i mirno jerbo sam insistirao da idemo autoputem da mi ostane ovo malo zubala na mestu.

Vidim tamo daju neke ocene saobraćajcima.... Mislim ja nekako ovako... Najbolji sabraćajni policajac je onaj ležeći policajac. Mož da ga gaziš kolko oćeš i ćuti.

Nešto se mislim da su ti policajci namerno napravljeni da bi se vozači rešili frustracije... Onako kad se nadrndaš odeš tamo izabereš svog policajca i izprezgazivaš ga nekoliko puta i eto...

Nekad davno je gospodin Macušita napravi jednu zvučno izolovanu sobu gde je stavio gumenu lutku po svom liku i delu i nekoliko bambusovih štapova. Kad se neki radnik isfrustruira na poso i tako to, ode tamo i umlati boga u njemu, to jest lutki ili lutanu i svi mirni.

IvanT se vratio sa moreta pa nek vidi malo kako je odgovoarati na silne poruke a ničim izazvano.

Voda polako opada, vidi se prag dolme, i dalje nema pecanja, komarci tu i tamo, više tu nego tamo.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Prošlo 1400 pa reko ajd nešto da napišem...
        Pisao i neki dan ali mi sistem opet slejbo pisaniju samo ovaj put nije bilo one bugčine nego nešto drugo i ode sve u vetar...
        A bio sam lepo opisao kako je lako nahebati ako ugradiš gas kod konkurencije, lahko dobiješ haubu po glavi stanovnika, Saabo nahebo ni kriv ni dužan...

Ovih dana ludnica, sad sam pisao 3 sata i odgovarao na mejlove po sve
        istom kalupu ali samo malkic drugačije, tek toliko da nema kalupa...

Radili danas nekog eskorta i lepo stavim toro bocu kad ono tap Ispade dole... Mislim ne iz ruke nego iz kola onako sve kroz patos...
        A bilo lepo ovarbano temeljnom bojom pa ja kao vidi kako je lepo pripremio a ono tap dole u kanal zamalo, misim flispapir je jaki papir za ovaj lim. Pa sad neka neko kaže kako je jednostavno ugraditi gas. Mož poginuti od prazne boce.

Malopre sam saznao da sam bio u zabludi jedno 20 godina a bogami i više. Ja popravljao neka kola koja su davno izumrela a neka sam popravljao i pre nego su se pojavila uopšte. Takodje i za neka ulja sam saznao da su bila dok sam bio šegrt ali ih izgleda nama nisu davali iako sam radio u najvećem i najboljem servisu u onoj državi tadašnjoj.

Mislim svašta ti možeš naučiti na ovom forumu, mislim ne na ovom, ovde ja tupim onako bezeze, nego tamo gde se ozbiljno priča. Sad moram da prevrćem albume sa slikama i da vidim jel sam se ja to sliko pored Juga kad nije postojo ili šta...

Malo mi je kasno da sad idem na Temerinsku i da gledim kaka vozila prolaze ali čvrsto obećavam sutra rano zorom oko 8 sati idem i brojim.
        Ma sunce ti mora da sam totalno oćoravio samo mi niko do sada nije skreno pažnju. Pa jel moguće da ja ne vidim ta kola iz šezdesetih koja imaju sve karakondžule od prvog dana pre rista a možda i malo ranije.

Pa ja gde god se okrenem ono bre krš do krša traži majka sina svoga a ovo ono sve novo???
        Mora da sam upo u neki dan mrmota pa kad god se probudim ja naidjem na neki karburator a ono ukinuto šezdesetih, hebo te niko da me obavesti da ne umrem u neznanju. Ali nadje se spasilac...
        Mislim pohvalno je to...
        Oću da budem mrmot, neću da me spasu...

Sledeće nedelje dolazi treća slamka na ugradnju. Iz daleke nam bratske države Čakovca. Vukli ljudi slamku ko će prvi da dodje. Prvi (onaj nesrećni) došo, niko mu ništa, uradjeno, otišo miran i poslo drugu slamku, sad stiže i treća... Posto sam bingo...

Voda opala poprilično, ići ću verovatno za vikend da gledam iz restorana kako drugi pecu dok klopam i pijem pivce za živce....

https.autogas.rs

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Evo pokosio sam travu pa je sad livada opet ko nova a ni gajtan nisam slejbo. Malo sam uznemirio pejnindiese koji imaju terasicu pored livade ali sam im dao fore dok sam kosio suprotnu stranu, ipak sam ja fer...
          Moro sam, kaže mi lokalni šibadžija akoš ići na karting ima da pokosiš tu travu ili ima da te nema. Pa ti sad vidi jel se isplati ženiti se ili ne.
          Ma ženite se, što da vama bude bolje nego nama...

Došao čovek iz daleka na servis, zamolio iako ne radimo Subotom pa ja opet meka srca i eto... Kapija zabunkerisana, krijemo se po kućama i javi on da je pred kapijom, otvorim, udje, zatvorim ali ne zaključam. U roku od odma se pojavi prvo jedan da mu je crko auto tu na ćošku.

Ma to mora da je neka skrivena kamera, mislim neko me zeza bre. Pa nemoguće da čim otvorim kapiju neko uleti kolima unutra, pa ne dežuraju valjda iza ćoška?? Počeo sam da se krijem. Svi normalni bace šešir u kuću pa gledu šta će biti snjim, ono jel da udju ili ne. Ja bacim na ulicu pa ako se ne vrati onda smem da otvorim kapiju.

U poslednje vreme je zavladala neka amnezija i obeznanjivanje mušterija. Polako počinjem da se brinem.... Naglo se povećava broj onih koji su kupili auto pre 10 do 15 dana pa imaju problema sa gasom. E sad to što imaju problem nije strašno, da se rešiti ali je zabrinjavajuće da niko ne zna ko je i kad ugradio gas a ono sve novo nema ni prašine na isparivaču, sijase ko pasja 00.
          Ne znam ni odakel ovaj izraz ko je tako studirao pasja 00 da bi znao jel se sijaju, i dal se sijaju u mraku ili po danu?? Hm.. Eto mi teme za razmišljanje...
          Elem kako rekoh stepen amnezije kod mojih sugradjana postaje zabrinjavajući još ako se uzme u obzir da neki od ugradjivača stavljaju nalepnicu onda dolazim do zaključka da im je i vid trajno oštećen ili su nepismeni. U svakom slučaju zabrinjavajuće... Najsvežiji primer je komšija preko puta koji je kupio auto pre 3 nedelje pa pitao za ugradnju i onda otkazao jerbo nema sad novaca a prekjuče se iznenada i ničim izazvano pojavio sa problemo i opšte poznatom lutajućom bocom...
          On je smislio inventivniju priču da je tamo mogao platiti preko računa a mi smo zemzadruga na divlje pa kod nas nije mogao...

Dragi sugradjani ako serete smislite bar neki nov izgovor, ovaj znaju svi vrapci sa moje tuje a ima ih i oni seru kao i Vi na angro.
          Iznenadjuje me kako ljudi brzo saznaju kad imaju problem za naš servis a samo pre 10 dana uopšte nisu čuli za nas i sad se baš teško kaju ali eto šta da se radi...

Uglavnom dosadna Subota....
          Nema Qureta, valjda radi i nije slejbo nogu. Qure vrati se nećeš više biti Aca ovećavam....

https.autogas.rs

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Nema onog Ace bre...

Dolaziiii ziiiimamaaa dugaaa i laaadnaaa... Eto spremam se za zimi i tako to ovo ono. Ono kratki dani duge noći pa ko velim da se spremim. Uzo neki Tv pa sad šta da radim sa 66 kanala a nema filmova jel. Pa se setim da sinko ima neke DVDove koje nisam gledo a nisam imao ni na čemu jerbo imam samo CD u kompu. Smišljam i smišljam i setim se genijalne prevare. Kupim mu DVD RW a on meni da njegov DVD kombo koji čita smo DVD i niš više. Prevarim ga na brzinu i za****m ko svinja masnu krpu. Sad sam srećno ispodešavao sve što treba a zbog toga sam morao i video kartu da menjam pa mi sad mal malo radi neki čudan postupak kad broji memoriju a ekran crn.
            Mada to i nije loše, taman napravim piš pauzu i popušim cigar duvana ko u pravi bioskop nekad. Dok menjaju trake ono "omenjamomoakutrakutra"

E to su bila vremena, sećam se u Kikindi u bioskopu pre filma udje ona teta sa prskalicom za neznam ni ja šta i onako u prolazu pošprica sve sa nekim mirisom kao radi bolje atmosfere. Pa dok menjaju trake mi se lepo gadjamo svim i svačim i pljuckamo na one dole sa blakona....
            Sad stisneš dugme i 66 kanala, dobiješ žulj na palcu a i smeće od kokica posle moraš sam da počistiš....

Juče sam nekim slovencima pokazao na probi onih čuvenih osam ležećih pandura ko od brega odvaljeni, mislim panduri ne slovenci. Nadam se da će ih skinuti kad prodje košarka jerbo se nešto nadam da su ih zato postavili ali sumljam. Saobraćajnog inženjera (u daljem tekstu idiota) treba obesiti za jaja na Miletića a za najniži deo mu zakačiti blokče sa iljadarkama koje se teško čupaju pa svako ko prodje ima pravo da uzme koju... Ako se dere onaj što čupa ima pravo na još jednu... Blokče donira grad... kad već ima para (od mojih para) da pravi takve ******štine, nek plati onda malo i razonode... Ima tu i dobrih stvari, napraviše konačno ulaz u grad sa dve trake i to za mesec dana. Sudeći po tome ima da traje čak 4 meseca, ne verujem više jer tako traju sve ulice koje su napravili. Mislim jel neko broji te pare ili onako kolko zajti iz kace??? kad se ima maže se i po guzi??
            Hebaće mi nanu neko jednog dana ali ja sam napet šou i bole me, onaj sa balkona sa bradom...

Pederi podigli cenu gasa ničim izazvano... Mož mi pljucnete pod prozor i to dok ne uvedem struju u travnjak. Kad smo već tu... Danas sam pokupio onaj višak trave što sam pokosio onomad. Nešto se razmišljam raste neka nova trava a sve leš do leša preko nje. Mislim nije u redu da tako raste od malih nogu i pokupim leševe...

Došo isto neki seronja iz kablovske da mi preti kako će me isključi jer nisam platio. Ok samo isključi, ja odma cvikam žicu pa ni ostatak ulice ili ko zna ko neće da je ima. Provukli mi kroz kuću a ja nisam gledao pa sve prokisnulo i otpao plafon. Šupci bre jedni on će mene da isključi, e neće, sam ću da se isključim. Spremio sam sve za zimu....
            To što zovem jer slika nije uredu jerbo stipse ne stavljaju pojačala ko me džebe, bitno je da plaćam e pa neće moći ove notći. Isto i ovi iz PTTa jel može kabel kroz kuću za komšije, ma može nisam ja ko oni, kad ono isti penis digo tip crep i provukao ispod pa ostala rupa, ista priča. E taj sam cvikno...

Traži se Opel Serator u dobrom stanju što se tiče karoserije, ostalo nebitno...

Voda pala ispod pojasa i dalje ne idem na pecanje a i ne zna se kad ću...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Aco bre pošalji bar tufnu da vidimo jel mrdaš...

Misim proglasili me za cupi??? Ovako ortodoksni majstor, onako cigara visi iz usta nonstop, pepeo sipa gde stigne, brada od bar tri dana, oči krvave kad naplaćuje i tako to... Kakve su im tek stvarno cupi kad sam ja ovakav nalik??? Kud ide ovaj svet....ccccc...

Vidim opet aktivirali temu filozofija o kako upaliti auto zimi na gas ili bilo na šta...
              Pa te grej na struju, pa pravi neke šerpe, bojlere... pa polivaj vodom, pa fusioni reaktor a i oni rusi nisu normalni sve nešto izmisle unapred za zimu samo da nas zajebu...
              Ma nemaju oni pojma, mislim pisci ne rusi... Lepo naviješ ujtro sat da zvoni, ko ima mobilni može i njega. Kad se probudiš onako bunovan turiš ruku ispod jorgana i ako je ladno to znači da ćeš imati kubure sa paljenjem. E tu sad dodlazimo do onih filozofa što pojma nemaju. Lepo šutneš ženu u tamo ili ako promašiš biće tu negde i pokažeš prstom di su ključevi. Kad upali auto ostavi ga da se greje i skuva ti kafu pa te onda polako budi do kraja.
              Onada izadje da čuva auto da ga neko ne otera.... E tako se to radi....To ti je najbolji daljinski, nema baterija i nema kod da ga neko skenira....

Za ovo je potrebno imati apgrejdovanu devojku u ženu, dok je u fazi dorade ne treba primenjivati ovaj postupak ali treba zapamtiti sve ustupke koje ste morali praviti da bi se to posle naplatilo. Nema džabe ni kod babe...

Dans je bio sasvim miran i običan dan, svega par njih koji redovno raštelbaju gas pa se onda čude kako se to lako naštelba a njima ne ide od ruke....

Ko onaj vic kad kad čovek izgubi novčanik pa hodža viče sa minareta.
              Ako je našao vernik nek unese u džamiju, ako je našao nevernik ne ostavi ispred džamije, ako je našao naš čovek džaba pričam...
              Mislim štelbanje traje 2 minuta, ne naplaćujem nikad, objasnim svakom i opet džaba pričam...

Uglavnom vidim da ćemo kolega i ja imati posla u Nedelju oko podele para od prodatih rekvizita... I oni su našli kome će kasu d povere....

Odo...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Supu ti našpanujem... Pa za dva dana bi rodjendan, revolucija i kontrarevolucija. Srećom je pobuna ugušena u krvi pa nema posledica...
                Bačio onaj jado malu grudvicu pa onako nije se ni okrenuo a ono lavina bre odjedared.
                E trebalo je to utući dok je bilo malo. sad je gotovo, nemereš mu ništa. Kako si ljuljao sad ćeš i da glediš.

A sve je tako lepo počelo kao družićemo se pa ajde da malo se i dopisujemo, pa kao i naučićeš nešto. Izmislilo i neka okupljanja pa da bi privukli široke narodne mase zapretili i nekim roštiljem. Doduše i bio je u par navrata neki roštilj ali je to sve CIA snajka CIA.. Samo oće da nas jadne članove izludu (mene su već uspeli) i zato braćo pamet u glavu a **** uza zid. Onaj spočetka što se vurio grudvom je došao i lično da agituje tu medj nas, prost narod, a sve u cilju da bi ostvario što više članova a sad kuka... E sinko tek ćeš da ga ljuljaš, nije to samo tako poseješ pa šta nikne, treba to pleviti, zalivati, maziti ga i paziti i zvati ga Djole....

Mi smo ti čudna sorta... Oću da znam odma sad monumentalno ili malo ranije.. Nema tu članska karta viri dva prsta za džabe, ima da se odgovori odma sad ili monumentalno, za par minuta je kasno. Sad što je to već odgovoreno pre tri meseca nije bitno...

E stvarno se onih zeleni nakotilo pa uvode neku seču knezova, pa mislim di to ima u današnje vreme. Pa jel smo se mi zato borili za demokratiju??
                Oću svoja prava, nećete me prevariti. TO je uvedeno davno, još tamo šezdesetih kad su ukinuli karburatore samo ja to nisam znao do sada.
                Ovo sam morao da ubacim (sad mi je lakše)...

E sad malo neozbiljno. Ima da se zna red da se novi snadju ako je ikako moguće a svi znamo da je to misijon unposible. Zato ih treba zbuniti do kraja, tek kad se skroz i dibiduz zblanu pa prežive, e onda je to prava stvar i vredi ona što viri dva prsta. Viš mene recimo. Parlam ko navijen a pre?? Ništa, ni tuc ni muc. Ali ja sam prošao torturu, doduše još sam zblanut (nekima to duže traje) ali nadam se da će proći, mada i niej bitno, kad si zblanut onda ne znaš da si zblanut pa kao i da nisi zblanut sem ako ti neko ne kaže da si zblanut. Meni često to govore pa zato znam.

Čekam danas oćel ko doneti ono pivo što sam zaradio preko Vudrige, ali ništa?? Vidi se da nema tu časti ni masti ko što je nekad bilo.
                Sve to sad lupen proleterijat i niko nikog ne zarezuje nizašta a ovamo bi demokratiju... E pa neće motji ove notji...
                Sine brano vozi polako reče Ica i odjezdni u mrak neverovatnom brzinom... Mada je promašio trkalište ali....
                Vitezu od crnog želimo da se sve dobro završi, Hondi želilmo da navije na 8000, Saabu želimo da kupi više tog fuking Saaba, Sashi želimo da bude i dalje Zverko ali sa manje kila, Kilazu da sve bude u Nedelju u redu, Eonu da sve bude u redu, Egonu da se ne sekira za sina (kad bi to bilo moguće), Sinu da ga otac ne sekira (kad bi ti bilo moguće), Poweru da nabavi neki BMW, Darku NS da čuje bolje pa da se upoznamo ko ljudi, Dutschmanu da se više bavi muzikom, Urošu da zakrpi onu rupu na filteru da ga ne slikaju ljudi, Ivvanu da dobije bolju vezu, IvanT da nabavi šta mu treba, Vudrigi da napiše koji OFF, Vujketu da bude boost i Bostu da e ne gadja više grudvama, dosta je bilo...
                Hebem li ga stvarno ovi zeleni dosta, ako sam nekog propustio izvinjavam se, dogodine su to

Daklem, bila jedna godina koja je prošla, bilo dosta roštilja i okupljanja raznim povodima, bilo dosta slika i druženja.
                Kad bih ja upoznao čuvenog Acu (sinonim za ono), Kilaza, Sashu, 206, Powera, Saleta, Stevu 666, Dranixa, Boosta, SRI-ja i njegovu sestru , Uroša, one Lafiste ostale, Ranka i njegovu sagu u Vrbasu, Egona, Igora, Ivant-a ajd dobro njega sam znao i pre, i mnoge druge da sad ne nabrajam spisak od 100 ljudova.

P.S. Egone našao sam onaj mali kurč..ć za piši briši na dvorištu, malo je izprezgazivan ali radi...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

ADU za cara!!!
                  Onako spustiti onom Vudrigi pa to nema nigde... Mislim pa ja ovako zlocko da sam to smišljo danima ne bi se setio nikad, još se smejem oko glave
                  Al dobro, Vudriga ga je istamburo smajlijima pa je sve ok.. Nije baš OFF ali je dobar pocetak
                  Daklem ovako idemo u školu za pacice male....
                  Ako auto ima knock senzor onda ce on sam regulisati paljenje da do detonacije nedodje i to na nacin da pomera paljenje prema kasnom što za posledicu ima povecanje potrošnje uz gubitak snage.
                  Nešto što sprecava detonaciju je jedan mali malecki dodatak u vidu nekog praška koji se dodaje tom benzinu. E sad kolicina tog praška se izražava u cudnim jedinicama koje neki zovu oktani... Da, da, da...

Ali... Uvek ima neko ali koje devojci srecu kvari, oktani nemaju baš nikakve veze sa potrošnjom, mož da ih bidne al ne mora da znaci, nenenenen, to što nema oktana niš ne utice na potrošnju. Nema pojma onaj DejanV.... A i 206 mi je smuljiv i on kao nešto pa ima veze pa ovo pa ono....
                  Ma može te se heftati da izvinete na izrazu, nas 10 je na Sezamu probalo da dokaže teoremu da je pita pita a onaj "jucerašnji rucak" to što i jeste, braon i smrdi ali ne vredi, ali lagacko, naucice se još su mladi... Mada mi onaj prvopomenuti deluje nekako kao ispisnik...

E hebote kad sam pravio radionicu ja opalim 7.5 metara dužinu i 5+ metara kanal, kao to je onako bogato za svaki auto, udje danas neki dodž monstrumo ili tako nešto i vire mu nogice napolje!!! A dvosed... Mislim kaki su im onda autobusi Mislim koji ce mi kanal, onako se malo sagneš i odeš ispod pa radi da te bog vidi...

Odem danas do dilera kasama po onaj hebeni GSPSRFR il išta je vec kad on ce ti NEMA, poruceno 1000 komada jutros stiglo 5!! Hebote postali skoro ko Lovato, ,mal malo pa nema ni za lek. E nece mene ovi gledati iz vasionu još koji dan... Kaže covek nalepi one uplatnice od 17 tisuca na kasu pa kad dodje inspekcija ti pokaži pa nek vide da imaš.
                  Mislim da im objasnim da je to snail mail ili šta?? Totalno sam promašio profesiju... 1000 komada puta nekoliko dinara??? A tek brat brka, kartica prodato ne zna se a nicim izazvano, baš mu krivo...

Prošli put bila neka zlotvorka pa me iznervirala i na pitanje kako se zovem za zapisnik ja lepo kažem Marko, Kraljevic Marko. E ona mene u prijavu i rebnu me sa 50 tisuca zbog nesaradnje!! Šta bi bilo da sam je pljusno a bih samo da je bila muško... Uglavnom žalim se i zbog dobrog vladanja smanje mi na 30 tisuca. Mislim pazi, dobro vladanje i ja???

Pecanje ništa, od Ace još uvek ni slike ni tona...DU za cara!!!

Edit 006: Obrisan edit od 012

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Mislim, turim tompus u tu teniku... Nekad se bre znalo izvadiš plajvaz iza uva i na masnoj artiji napišeš šta oćeš pa lepo znaš kad ti treba di je a tu je uvek jer se na tom jede burek, što bi inače bila masna artija??
                    Danas to kao sve moderno, kuckaš u sokoćalo pa ti je sve kao dostupno pa kad god ti treba pa ... ma tuki... Ne znam više bre ni tablicu množenja, ček da upalim digitron... nema baterije ufff pa kako se ono beše računa...
                    Pišem ko manijak i ode sve u PM... A da je bilo na masnoj artiji sve bi bilo kako treba, e da je Tetak odma otišao... Ali otom potom u drugom pokušaju, ukjlučeno autosave na svakih tri milisekunde samo blica, stavio sam crne cvike, mrzi me da idem po masku za varenje

Ona dijagnostika je postala mlogo popularna bre.... Jedine najveće sise na svetu i to baš pred vašim očima, samo na klik od vas, već se oblizujete, koža se ježi iza ušiju, oči polako šire zenice da bi se pripremile za čaroban prizor, bale nekontrolisano cure ali nema veze kupiće se druga tastatura, kafica polako hladi šoljicu a cigara se dimi i spremna za upotpunjavanje ugodjaja....

I onda CVRC ladan tuš onako sibirski sa promajom od košave oko glave... Čovek napiso uputstvo koje niko ne čita, nećete ga majci, ima da čitate dok ne poplavite, dok ne zapamtite svaku reč i da vam se ureže u mozak pa onako preko imunog sistema dase prenese na pokoljenja, genetski... Oće vi bre da se zezate sa njim ili da slušate... On će da piše a niko da ne čita, e nema to kod nas, kad se napiše ima da se pročita ili ima da vas nema.
                    Čovek lepo napiše uputstvo i niko da pročita, ajd pošteno jedno 81 čovek za DVE NEDELJE. A ovo uputstvo 130 i nešto čoveci za 36 sati. Mislim šta reći, Bravo Care a vidim bićeš ti uskoro pravi član canona, nema ništa bez **** i piveta a može i roštilj neki... Bravo Care...

Jesam već reko da hendlam mamu onom sinklairu?? Nisam, e pa ovom prilikom upućujem mu srdačne pozdrave prilikom sećanja na moj prvi PC koji sam doneo sakriven u pantalonama na ledjima... Mislim kud će majstor da se bavi kompjuktorima, pa di to ima bre na ovom brdovitom balkanu, varjača je za take a i oklagija po glavi stanovnika, da se opameti na vreme... Može i neki prigodan kolac iz tarabe... Posle kažu levča je kriva, ma nije kriva nego su ledja kriva pa se levča prilagodjava...

Idem sada, ako vidite da neki blenta šutira komp po ulicama vašeg grada ne obraćajte pažnju sam je to tražio, mislim komp....

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Skup je bio povodom prve godišnjice osnivanja Cannon Ball foruma sa sve tortama i kapicama...

Izjava skupa... Stavi Ga u usta pa da te slikam.. Reče Eon Zverku.....
                      Mislim, mogu oni da se vade kolko oće da je bio sendvič u pitanju ali ostalo je zapisano kako je rečeno....
                      Podizjava dana je bila... Ovu cigaru treba dati ženi da puši, bolje je uvežbana, ne bih rekao ko je jer se žena može prepoznati a ni poredjenje nije za pohvalu...

Lep dana sa malo do mnogo bre vetra na mahove bez padavina, čak ni sa motora...
                      Čeka se se Zverko da nas odnese na destinaciju, stižem za desetak minuta... E sad ako tako i hendla onda mu je deva srećna, pojeo sam sendvič u pekari prošeto oko bloka dva puta, odšeto do Temerinske, sačekao još akademskih 15 minuta i eto njega... Sa ne znam kog kilometra se lupim po čelepenki, zaboravio disk za Egona...

IvanT nas je dočekao domaćinski, napojio kafom i odveo do placa, to je bio jedini deo puta kroz BG koji nismo lutali...
                      Samo da se Sale ne sekira, bio je motorić ali je mudro sakriven iza vikendice u granju....
                      Kad tamo a ono medjutim, neki ljudi sa kapicama na glavi i duvaljkama one što se odmotavaju kad puneš.... Kažu rodjendan neki... Posle se ispostavi da je stvarno bio rodjus jer su se delile cigare ali se nije cepala košulja a nije bilo ni koga da se ljubi i čestita....

Ono što je Power asociro na onoj slici je sve tačno od reči do reči, šta da radim kad je istina....Prvo mi je pitanje bilo di je SRI, ta neću valjda ja kuvati. Laknulo mi je kad rekoše da je u mesari i samo što nije... E Uroš je pripremao teren za roštilj pa je zapalio logorsku vatru od 2 kubika drva sa plamenom opasnim po okolna kola ali je srećom prošlo bez posledica jer je na vreme sklonio Ladu malo dalje. Onaj Laki je piroman za ćumur a ni ovaj nije bolji... Pažnja, ova dvojica nikad na jednom mestu i isto vreme inače odoše i komšijina drva...
                      Zatekao sam mladjane članove kako greju stolice kako i priliči dok su matori stajali okolo, to je valjda navika iz škole... Pošto je vetara duvao onako kako mu se svidja jedna ekipa je stajala većinom na terasi od vikendice što se vidi sa slike gde se sa oko pola tone od 3.5 osobe testira izdržljivost iste...
                      Počelo je pečenje svega ali je vatra bila takva da je bilo kao u crtaću, staviš meso a ono PUF malko crno,,, Tu su se nekako svi izredjali oko pomoći na kraju je sve krenulo svojim tokom kako i dolikuje, SRI i Egon su lepo radili a mi ostali pijuckali i zanovetali, nešto pojačan YU prosek dva rade a 22 gleda...
                      Sale me je nagovorio da posle par malih probam neko nikšićko crno, nisam pio crno još od Slovenije davnih dana, nije loše... E da Sri je gasio vatru pivom a posle je vidjen kako bira baš te komade mesa (da ne propadne). Ustaljena praksa, neko digne aubu a ono trk i glave dole kao da dele srećke???
                      Onaj Ada je stvarno car, njemu je jedino palo na pamet da štelba ručno Lov Eco onako po vidjenju pa sam u duhu tradicije morao ipak isprljati ruke ne bi li povratio stvar malo u život...
                      Tetak je valjda da ne bi stvarno potezao puščetinu odgodio spec. Posetu izaslanika pa je Honda vidjen kako šeta po placu i stalno gleda u mobilni, valjda je čekao ugovoren znak šta li??
                      Ono klasika, red slikanja, red priče , pa kačenje transparenta hepi rodjendan i tako to...
                      I eto čuvene rečenice, deli se klopa... Ebeš više aube i ostale priče, nastaje tajac i klopanje, mislim mesa ko drva a drva ima ihaj... A kobaje, e svi su voleli kobaje, doneto mnogo komada ili kila, onaj Dejan je doneo par kila nekog mesa koje nije čak ni pečeno...Ali je zato uspešno podelio cigare...

Uglavnom, neki su vidjeni kako kao igraju fudbal ali je to ustvari bila finta da se bolje slegne pa da stane više, nismo mi naivni... Vlasnici kola na kojima je lopta lepo odskala su frenetičnim ima pozdravljali svaki pogodak... 206 je došao taman nešto pre delenja klope i doveo šesticu taman da deli torte. A torte su sa sve znakom bile i jestivim papirom koji nije sečiv tako da su se svi složili da završi na buretu... Sad kako se zovu torte ne sećam se samo znam da je Zverko u panici viknuo ja nisam dobio i Margaritu i dotrčao po još a pre toga je bio u opuštencija-letargija fazonu jer je kao piton preživao lovinu a usput je i probao onaj tompus pa je kao i svaki početnik povukao par dimova. Boja lica otprilke roze do tamno lila. Nije mu bilo ništa samo sam ja par puta napomenuo da ću ja voziti do kuće. No i pored toga se borio za svoja prava... Snimljen sa SRIjem kako sede i dime cigar, onaj prvi zasluženo jer je radio... Vidi se da su u nirvani negde... A cigar se puši jedno dva sata onako ... Što reče neko mož se i zajebati pa odeš kod ženinih i kao samo da popušim cigar a ono pola dana!! E onda je nastupila opuštencija i preživanje sa lovačkim pričama kad sam bio mladjan lovac ja i tako to...
                      Ubedjuje me Dejan da će uspeti a ja se kladim u sva kola sa placa da neće, videćemo, ko razume shvatiće...
                      Ne znam sve iz prasonja tima al bilo ih je sa sve timskim majcama i stomacima, al ne vredi, mesa je bilo više. I ja sam imao timsku majcu ali od druge fele...

E onda je onaj 206 video da svi vare i rešio da pokvari zabavu sa predlogom idemo na karting. Pošto je žabe taško naterati u vodu, pokupilo se oveće društvo sem onih nagorih lenjivaca i odosmo do te Ade Huje?? Al to huji bre, mislim onako na nos...
                      Uglavnom trka donde... Icu smo stavili u sredinu da se ne izgubi ali je zato jedan domaći fantom prozujo u žaru borbe pored skretanja pa je išao iber krug do nazad...
                      Staza je stvarno fina a ima i restoran koji na žalost nismo overili jer je bila frka za bolide a posle se pokazalo da i nije bila frka jer jedni nisu mogli da stanu u njih a drugi nisu smeli da sednu u njih... Egon je pokazao dobru volju ali smo ga posle svi vadili iz bolida...
                      Prva trka 206 mislim da je bio Ica i neki lokalni trkači... 206 je na kvarno pošao prvi pa su ga ostali jurili celu trku a jedan mu se popeo na bolida da i nejga vuče.. Kad su videli da mu niš ne mogu neko mu je u prolazu izbušio gumu pa je odustao jer je u pit stopu ekipa bila prespora, dok su doneli pumpu ode vreme...
                      E da... 206 je opravdao svoj imidž u šta sedne to i pokvari....Svi pale samo njegov neće pa neće...

Druga trka u kojoj sam i ja učestvoavao je bila mnogo zanimljivija, od starta sam ih sve poterao i gonjao do kraja ali to beži nemož stići, mislim nije fer, ubacili ženu koja brže vozi?? Ko je to video... Bilo je tu i malo izletanja, okretanja preko trave pa i opomena sudije pred isključenje ali nisam video kome jer su sve kacige iste...
                      Posle su neki zluradisti rekli da je to zato što sam vozio karting na gas pa su me kao zato svi obišli, ali nije, treba više vremena da ugradi i proradi gas...

Povratak na plac a tamo ekipa drvanjaka još nirvaniše.. Jedino Uroš sanira posledice tajfuna i tovari opet onu nesrećnu Ladu restlovima. Čujem da je pravio neke piz&$#&darije u medjuvremenu i pokazivao kako se i Lada Niva može zaglaviti ali to nisam video...

Pošto je onaj počeo da dobija boju koja vuče na plavo, bilo je ajmo na put a ni štrudli više nije bilo pa reko ajmo. Na žalost nismo sačekali domaćina koji je otišao da testira Juguara na drumu ali smo ga videli u mimoilaženjju, on nas nije od kose koja je vijorila...

Povratak ko povratak u duhu tradicije, malo jurimo tranzit malo on nas ali sve se bolje snalazimo, za jedno 10 godina upamtićemi mi taj hebeni put do autoputa ne zvao se ja Dora... E upadnemo u neku ulicu gde ne sme da se ide, kažem Zverku kao pravi suvozač (onaj što čita uputstva) ne smeš pravo, ne smeš pravo, ne smeš pravo, ma ne hebe ode... Kažem viš da nema kola civilnih sem nas, ostalo tahisti i bus.. Stanemo da pitamo nekog taksistu a on iz prve a nema pandura aaa? 

Daklem rezimej... Bio jedan skup za prvu godinu postojanja CBC-a, dan lep sem malo vetra ali svi pripremljeni sa jaknama. Podrška medjunarodne zajednice, primećeni članovi iz bratskih republika a i iz EU. Predstavnik za EU je bio Luna pa koliko sam video dao je dobru ocenu što znači da smo vidjeni za EU qjurcu...
                      Druženje do kako dolikuje, ko se nije poznavao sad se bar malo poznaje, mene svi poznaju???
                      Pazi nisam vido čoveka i životu a on zdravo Dora??? Klopa sem početničkih teškoća bila na nivou po svim pitanjima, ni Zverko nije imao primedbe, čak ni na količinu (neverovatno), pića i sokova previše a i cigara... Plac uredno ostavljen kao da nije bilo jedno poveće društvo ceo dan na njemu, vikendica ostal čitava uprkos testiranju, zakasnelog člana nećemo komentarisati, tražio je da budemo blagi ovaj put... Kola je bilo najviše do sada koliko se sećam a ni ljudi nije manjkalo.
                      Dogodine bar duplo pa šta bude...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Mater im gremlinsku opet mi zatrpali radionicu..... Pa više ne znam šta da radim, borim se borim ali ima ih više garant. Mislim, jel postoji neka inspekcija protiv gremlina?? Ima za svaki henis inspekcija a nema za gremline, nepravda pa to ti je... Radi se na novom konceptu protiv gremlina, neće oni meni biti apaši na babu, doakaćemo mi njima...
                        Ima da polepim slike Isidore Bjelice i Ruške Jakić, ako ni to ne pomogne gubim nadu polako...

Nekad davno kad sam bio mali, dadada i ja sam bio mali ma kako to vama čudno zvučalo, ja sam obožavao Bjelicu... Bavio sam se šahom i bio mi je omiljena čitanka.. Nije mi jasno kako je mogao da napravi ono stvorenje a tako sam mu verovao....

Nego onaj Vudriga se pokvario totalno, onako fin i ozbiljan čovek odjedared postao neozbiljan... Ja sam mislio da jeovo neki forum gde su svi ozbiljni (kao ja na primer) a kad ono tamo medjutim, mal malo odvali nešto, kao omaklo se.
                        Stavili Kvarišu za moderatora, e di ide ovaj svet u strmopizd garant...A mene zajebaju za gas a i on tura gas u auto i to na neki NOS, bojim se da ne bude navrat nanons ali vlajda će bidne uredu...

Moram ostaviti pušenje, gonja me onaj i ucenjuje a i sve je teže nalaziti 40 komada na dan a tompusa nestalo...Kažu da je teško, meni nije ja sam ostavio pušenje jedno 164 puta... To pokazuje da je bitan karakter, samo ove plačipičke kukaju da je teško, nama karakternima je to očas posla....

Svečano se obavezujem da ću bataliti pušenje u Petak, ako se ne pojavim u Ponedeljak da znate da sam šeno... Mislim i ovako sam šeno ali onako je drugačije, nekako šenutije...

Sutra je miran dan, nema ugradnje ali sam zakazao svima popravke tako da će biti red do Temerinske, ko god je zvao unazad nedelju dana samo sam govorio može u Sredu, kome, nemam pojma ali su ova dvojica danas teli da me biju... Samo je problem što sam brz pa nemož da me stignu...Mislim nije moj problem nego njin....

E da HEBO VAS VOLVO.... Misim stvarno ajd onaj naviklo se ali sad i od ovog Saaba nemož živeti, te moj Volvo ovo pa ono pa onda malo ovo pa opet ono, pa sve od tamo šezdesetih... A i On Sab a vozi Volvo, to samo kod nas ima i još se puva... Vrati pištolj za farbanje, da sam znao sipao bi pesak u njega... Mada stalno menja one lepe slikice u MSN-u pa ajde da mu progledam kroz prste malo...

Ima jedna pećina stroga u kojoj živi baba roga, a vi deco znate i sami, baba roge žive u tami.... Mislim šta da kažem već fali nikotina...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Vanredne vesti iz nesvesti...
                          Nije tičji grip....
                          Pošto sam se svečano obavezo od sada pa na dalje a i ubuduće prelazimo samo na lizanje, pušenje niks.... Nagovorili me neki da kupim neki zajeban i ja kupim al je stvarno zajebano skup. Ali kad se mora pa ....
                          Ustvari pre jedno dva meseca ja onako iz ne znam kog razloga odvalim u radionioci "ko od Ponedeljka bude pušio je gofna" Zamisli ova dva pedera prestanu da puše a ja ostanem da jem tuljumbu Pa mislim ko me vuko za jezik a hebem ti taj karakter tih mladih pa to sve plačipička da ne bi jeli tuljumbe odrekli se pušenja, samo da mi napakoste. E pa sad je to prevršilo svaku meru pa reko da i ja probam a i red je da stariji pokažu primer mladjima...
                          Izveštavaću na vreme tok gogadjaja, mislim čovek se i na ženu navikne posle 30+ godina a kamoli na cigare....

Idemo sad na sumornije teme. Kaže jedan tamo "ja sam uvek za reciprocitet" meni odma pade na pamet da ja nisam ali nisam teo da šumim, ovi mudaratori postali ozbiljni pa... Mislim ako ja nekom uteram, uopšte ne tražim reciprocitet, čak naprotiv... Mislim na auto u garažu a ne ono što vi mislite...

Opet jedan drugi naziva rupu pristupnim otvorom što po meni nije tačna definicija, jerbo postoje i odstupne rupe... mada.. sad ako po teoriji relativiteta gledama na pravac a suprotan smer onda je velika zabuna šta je pristupna a šta odstupna rupa. Da bi to sve bilo još komplikovanije na jednom kraju ima dve rupe pa sad ako menjaš smer moraš stalno da vodiš računa...Komplikovano bre...ko bokser motor...

Koka kola se koristi tako da se lamela potopi u nju i odstoji preko noći. Sutra nema proklizavanja a ostaje za tobom miris karamele...
                          Ko nema snage u autu da mu lamela proklizava nema rašta ovo ni raditi...

Bio Sabo sa Volvom izem ti ime i prezime, jedno će morati da menja na kraju, bio kod Bate auspufa da popravi stvar, čuj popravi, pravio sve novo a to se odužilo pa onaj nesrećnik zove da dodjem po njega i kolegu. Dodjem lepo i zdravo bato ša ima, ma eto radi se a ti, treba nešto? Ma ne došao sam po ovu dvojicu.. Aaaa, to su tvoji? Pa da, ja onako stidljivo...

Jel a kako se sere ujtro bez cigarete???

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Ovaj zajeban mlogo dobra stvar, mislim prestaneš da pušiš a pušiš i dalje Kaže piješ tablete a puši normalno pa onda kao odlučiš kad ćeš prestati pa prestaneš... Reko sam ja da je lako, samo ovi nekarakterni kukaju, meni za sada niš teško...
                            Nešto me ovo podseća na onaj vic o savršenom ubistvu žene kad muž po savetu nekih pametnjakovića reši da ubije ženu sa sexom... Kao ono 3 do 5 puta na dan pa ima da umre za mesec dana. Posle 25 dana sretnu se pa ga pita onaj savetodavac kako je? Ovaj sav smožden, jedva ide, trese se pa kaže. Ma dobro je ide nekako a ona glupača peva po ceo dan a ne zna da će umreti za 5 dana...
                            Mislim stvarno ima ljudi koji misle da time mogu da im naškode...
                            Tako i moje cigare ima da nahebu i ne znaju da će umreti za 5 dana...

E da, sklonili one pandure što su montirali u par navrata... Ono osam komada na 300 metara....
                            Stavili 4 pandura na 60 metara.
                            Ja mislim da se neko sprda snama... Pa to nije normalno, mislim mora biti namerno, ja odbijam da verujem da je neko tako glup...

Ajd da budem opet pošten, stavili su da zaštite bitan pešački prelaz, dobro... Ideš na prelaz pa usporiš jerbo nailaziš na prelaz i puštaš pešake, ali onda prodješ prelaz i TAP pandur.... Mislim pa jel tu nema ni grama mozga u tintarama. VOLEO BI DA MI NEKO DA RACIONALNO OBJAŠNJENJE ČEMU LEŽEĆI PANDUR POSLE PEŠAČKOG...
                            Vidim ja da je to u stilu ima se može se ili ko ima taj se maže i po guzi...

Čovek uči dok je živ, otkrio sam danas jednu bitnu stavku u mom okruženju, postajem lovac na glave, pravim teralice i lovim mušterije lasom... Ja se pitam što je onaj napisao garancija važi samo ako u roku od dve nedelje izvršiš atest kad i onako ne ferma garanciju. Kad ja tamo a ono medjutim iza ledja u rebra... Pet stoja bato... Dobija za svaka kola koja izvrše atest kod njega 5 stoja. Ja do sada mislio da on plaća da bi prošo atest sa onom aljkavom ugradnjom a ono oni njemu plaćaju Mislim da sam mladji umro bi garant, ovako dok ja ukapiram pa se štrecnem prodje voz...Srećom...
                            Ček da vidim, ono je neki mačak a eno ga i zeka i šeširdžija a i flamingovi su tu... Ipak je ovo zemlja čudesa, sanjam ja to....

Počela zima... Danas me startovalo bar 4 prodavca antifriza, ono super povoljno u buretu jeftino samo natočiš... Mislim....
                            Traže se sušeni vreoci, svaka informacija dobro došla...

One slike za sad rade, gremlina nema samo neke mušterije padnu u nesvest.. Ali sad znamo za jadac pa smo spremni, kofa vode pored vrata i pratimo reakciju, čim krene pogled prema slikama pažnja se udvostruči i kad krenu da deknu kofa u glavu pa sve dodje na mesto, mislim voda iz kofe a ne pleh.

Još nisam otkrio kako se kaki bez cigara... Ali ne sumnjam da ću i to jednog dana sznati... Ozna sve dozna...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Originally posted by driverGT
                              Eon je jedan od malobrojnih koji je potpuno iskren.Ti podaci koje je naveo deluju dosta realno i slicno onome sto sam ja

.Kaze mi komsija da mu brava 1.6 trosi oko 8 litara plina i ni gram manje.Onda da meni taj auto i ja sam ga vozio 15 dana,i gle cuda potrosnja oko 12-13 litara.I to sve lagana voznja mesana.Tako da vise nikom ne verujem...
                              Šta misliš kako je meni, ja 30 godina slušam bajke i neka neko više mater onom Andersenu
                              Ali stvarno mi nije jasno, ajde da je o jahti ili onoj našoj stvari (nije koza nostra) reč pa da se preteruje. Znam i da smo svi selektori po rodjenju ali da neko toliko zavisi od toga koliko mu auto troši?? Pa nije ga on pravio pa ako ne valja da je on kriv?
                              Pa ja bih pre od nas očekivao da se puvamo kako nam troši breeee, ima se može se a ono svi 6.438 L na 100 Km mereno laserom sa greškom od 30 metara. Kolko ti troši komšija, ma 20 litara al bole me, a tebi, pa meni 22 (lažem, samo 12 al nek pozeleni...) i tako to u stilu dva reda višlja kuća..
                              Pazi u svemu se preteruje i u svemu je bitno da budemo prvi u selu pa mi je jasno i u benzinu ili ostalim derivatima, ali mi nije jasno zašto u minus??? Pa di je tu logika, kako da se puvam da mi malo troši, koji sam ja? nemam adekvatnu reč ...

I taj fiat bravo pa to ide ko mećava pa to leti, pa to se ispaljuej ko raketla pa to 16v sa trtamrta paljenjem, pa to troši ko lončić??? Pa mislim... dije taj perpetum mobile.de da vidimo kolko košta, oću i ja jedan nećete me prevariti...

A onaj Pontiac ma 6000 tisuća kubika samo 200+ konja i nešto malo cilindrova ono par desetina da se nadje.. .E to zver bre ono otkida asfalt al malo troši samo 10 litar na otvorenom i to kad ideš 200 ako ne cepaš onda oko 7.5 na ono 100 laserom... Kolko će mi trošiti gasa??? :x
                              Pa kad prdnem u rezervoar onda jako malo jerbo će ga i biti malo...
                              Mislim sad ovako, etika i pristojnost domaćeg vaspitanaj a i dobri poslovni običaji mi nalažu da ne smem ovako nešto kasti pa i ne kažem, ali šta sam ja negde zgrešio da me neko smatra za magarca???

Psihološki pritisak? Pa kao sad će on da se trudi da to napravi da ide na tri litrice pa ako ide na 5 mi ćemo daviti dok ne doguramo do željene tri...
                              Pa zar odrasli još uvek veruju u Deda Mraza???

Ovim putom apelujem na braću vozače, ne dajte se u kolo onih profitera i huškača što prave ta tandrkala koja krljaju putovima i lažu još u fabrici kolko troše. Nemojte im pomagati, ustanimo složno svi u odbranu istine i pravde da binam budućnost nas i naše dece bila svetlija i obasjana srećom da smo izvršili veliko delo po kome će nas pokoljenja pamtiti.

Ustanimo i svi u jedan glas složno. Jeo sam govna, bez moljenja i to baš tim rečima jer sam bio slep pored očiju.... Moj auto troši više nego što oni profiteri kažu i to nije moja sramota nego njihova, mene baš zabole za to jer ja vozim baš taj auto (svako kaže koji auto vozi) a puvam se da mi ne mogu ništa. Koliko god on bude trošio ja ću sipati i biti ponosan na moju to jest njegovu potrošnju. Svečano se obavezujem....
                              Svi pogled gore u zastavu, Tetak Diže a SRI i Zverko imaju popust, smeju da sede jer su se zaduvali...

Ne vredi, i posle 30 godina niš mi nije jasno.
                              Svaki moj auto a imao sam ih sijaset je trošio sve što mu sipam. Ni više ni manje.

Ovo je prvo bilo namenjeno kao ozbiljan odgovor ali se posle prolupalo pa eto završi ovdi....

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Hmm... Prešlo dveiljade, nisam mislio da će baš toliko dogurati...
                                Znao sam da me ljudi vole ali nisam znao da je to baš toliko A i skromana sam...

Pajsad slučaj... Posle koliko dogovaranja i gluvih telefona konačno utanačimo jednu Subotu da odradimo pregled čuvenog Delijinog Juga. Lepo čovek pita jel može tada i ja potvrdim. To jest danas oko 2. Nešto sam zaostao delao onako polagacko, mislim oćul sklapati Sieru jal neću ma neću i tako, vuckaram se. Opsetim se da nisam gume ko zna od kada pumpao pa doteram moj bolid u radionicu, upalim kompresor i počnem da dufam prvu gumu. Ulazi sinko i ostavlja lapatopu na mesto i kaže "došo neki čovek"... Ma koji bre čovek bre pa subota je bre jel to nije jasno bre pa kapija je zatvorena bre i tako to bre...
                                Pumpam dalje kad dignem pogled vidim mladić neki stoji sa kesom piveta u limenkama. Iza ledja buči kompresor ja klečim i puham gumu. Mladić kaže nešto ja sam taj i taj i doneo sam Pivo. Dobro a što??
                                Kaže on "pa ja kad dodjem kod nekog u kuću donesem pivo da popijemo". Ok, dobro, ali pitam ja ponovo a što?? Pa da popijemo... (nije reko bre)...

Sad gledam ja i mislim se di je najbliži pajser, duvam gumu ali lagano šaram pogledom, diskretno, utvrdim strateška mesta sa teškim metalima pa reko ajd da vidim sad koji je ovom kjurac, nikad ga nisam video u životu, ne kaže ništa a došao da popije pivo samnom???
                                Misim...

Onda mi sine pa to je onaj dečko sa foruma.. .Pa ti si onaj a? Pa da Delija. Pa što ne kažeš odma, šta me prepadaš bre... Mislim otkud on zna da je meni promenada ljudi po dvorištu normalan stvar i da njemu na čelu ne piše ko je... Uglavnom od tog trenutka sve je išlo normalnim tokom sem kolateralne štete od onog zajebana pa nisam pio pivo ali sam se posle dva sata setio i domaćinski ponudio čoveka njegovim pivom. A on žedja li žedja a sramota ga da uzme sopstveno pivo i nije fer da pije a ja ne smem. Ma fer je ...

Juče bio malo na sudu sa onim pejnindisima u nekoj parnici pa reče sudija stani tu u sredinu i govori istinu i samo istini ili ima da te streljam..
                                Userem se ko kumrija i počnem da istinam.
                                Sudija, u kakvim ste odnosima s ovim ali ih ona ne zove pejnidiesi, nije svesna koliko greši, no nema veze...
                                Pa pošto je ovaj (tu pokažem prstom na muškog PINDA) rekao da će baciti bombu na mene a ova (ženski PINDA) se bekelji na mene po ulicam grada novog sada i pritom pokazuje magareće uši, rekao bih sudeći po tome da nisam u dobrim odnosima sa njima.
                                Uneto u zapisnik od reči do reči...
                                U kakvom ste srodstvu sa ovom osobom (pokaže na moju ženu). Ja sad gledam u nju ko tele u šarena vrata Mislim iam ona pred sobom dokumenta i zna da mi je žena. Sad se ja onako na brzinu sabiram u sebi a mozak trista na sat. Ebote ako sam u srdstvu onda sam pravi incest tolke godine Pošto sam morao reći istinu i samo istinu, bojažljivim glasom kažem "pa to mi je supruga" i onako se skupim čekam da počnu da me batinaju... Ništa, okrenem se ništa, uf dobro je izvuko sam se ....
                                U kavim ste odnosima sa tom osobom?
                                Pa lepo se odnosimo, mislim ja al ne smem kasti...
                                Pa ovako, ne jurimo se po dvorištu sikirama i krampovima ali u kući se posvadjamo ponekad. Rekao bih sudeći po tome da smo u lošim odnosima.
                                Uneto u zapisnik od reči do reči..

A te knjihovo svedočenje, pa morao sam da se smejem i dobio sam opomenu od sudije i ženinog advokata. Koja je to koncentracija gluposti, ma esencija, ma etalon onaj iz Pariza, ma dragocenost bre...

Mislim a cupkam, prošli put bilo manje od 20 minuta pa ja stavio karticu samo za jedan sat parkinga. Odužilo se na dva sata. Reko ako sad izadjem i nadjem kaznu od 900 dindži na šoferki, ima da i sve razbijem ko čipke, ma ko ker masnu krpu...
                                Imali su sreće ili me nalepnica CannonBallForums spasla. biće da je to...

Ko mi izbriso temu, nek se javi neću mu ništa.... (držim ukrštene prste iza ledja)

Eto tako, Subota miran dan, malo vetar duva, muda mi se klate, čipke dajte ako boga znate...
                                Odo...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X