Slika ti je dosta mutna pa ne mogu da procitam. U svakom slucaju broj pored slovne oznake je napon koji tebi treba.
Radio i ploca za napajanje istog.....
Collapse
X
-
Hakako sam ga `opravio znaci ovo napajanje radi daje mi tacno koliko treba 15,5V i 16,0V
samo zamenom onog maleckog djubrenceta od 5din
! A da sinoc nisam mogo da se strpim do sutra pa posto imam citavo skladiste elektronike (razna napjanja,ploce televizora,radia..itd..)ja nadjoh jednu zenericu e sad ne secam se koliko je bila wati posto je posle izletela kroz terasu
i zalemim je ja,palim plocu isad merim i ne mogu da verujem daje mi na jednom izlazu 40V a na drugom oko 48V
.....ali znam da je bila duplo manja od ove koju sam sad zalemio....
E pa dobro vazno je da je sve gotovo i stvarno cu da snimim neki snimak kako se ovo cudo carski cuje po merenjima ploca je u uredu ali trenutno nisam u mogucnosti da je namontiram na ceo radio pa kad to zavrsim obavestavam i snimam snimak...!!
hvala svima i RANK-u na opsirnim savetima ako se nesto jos bude desavalo pre montiranja napisacu sigurno pozdrav!
Comment
-
-
Originally posted by Vucko_Alfistahvala na opsirnim savetima ako se nesto jos bude desavalo pre montiranja napisacu sigurno pozdrav!"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Hehe,toliko dugo ja nisam u mogucnosti da ga sastavim i da isprobam sta sam uradio....i jutros sam konacno sve lepo spremio i sastavioimao sam tu i tamo problema sa kidanjem zica koje nisu pomerane ko zna koliko dugo
ali i to je sredjeno! I posle sat vremena rada svecano ubacivanje kabla u uticnicu
mada....gledao sam ga u neverici da ce da proradi....palim prekidac kad ono radio je ziv!!
Posle je palo testiranje uz obavezan dolazak komsija ispod na vrata da mi *ebu sve po spisku.
U svakom slucaju misija je izvrsena,jos jednom hvala svima!
pozz
Comment
-
Comment