Ljudi pomagajte, ne mogu nigde da nadjem broj 15! Jel zna neko gde ima da se kupi, pretrazio sam pola Bg-a? Jel bi neko prodavao casopis sa diskom?
Stvarno glup topic, ali ne mogu da se snadjem nikako, a otkad sam poceo da kupujem TS, ne propustam nijedan broj
Tuning&Styling casopis
Collapse
X
-
Nadam se da cu uzeti jedan primerak 14. posto nisam nasao nigde fuckin' TS. @Nebojsa bzvz ga kupujem, poceo sam pre dve-tri godine i od tad ne propustam nijedan broj... Mislim da imam vise casopisa od svih vas zajedno (Sat+, Autobild, Autostart, Top speed, Auto magazin, Veliki tockovi, TuningStyling)...
Jbt, pa ja sam 'ladno mogao da kupim kola do sad umesto ovi' casopisa
Comment
-
-
Priznaj da ti treba zbog chlanka o pravljenju kutije za woofer
Jesi li nabavio?
Comment
-
-
@armageddon:
Znas zasto sam to rekao?Imam prijatelja koji kupuje ta sr@nja,i listao sam taj casopis.Neki budibogsnama automobili,i opisani u superlativu,a samo zato sto je auto radio sponzor casopisa/ili nesto slicno a ono ko kartonska kutija...
A imam par VWSpeed i slicnih casopisa,pa sam uporedjivao...
Nekad sam i ja imao gomile tih casopisa,mada sam ja kupovao uglavnom strane-Gente Motori,Automobilismo,Auto Start (nemacki),Auto Zeitung,imao sam cak i neke iz J.Amerike koje mi je dao rodjak,itd...A domace sam najvice kupovao kada je izlazio Auto,Automobil...
Sad ponekad kupim,uglavnom citam po internetu.Toyota Čačak
Comment
-

Comment