Za mene je najbolja priča sa autom dobro i redovno održavanje,a ne nekakvo ljubljenje auta i te gluposti.Pa on je stvoren da me služi a ne da ga služim.
Dajte ljudi pa niste deca pa da takve stvari radite valjda.Ta vaša priča o nezi auta je tipa kao kad se potpišeš sa autom i onda staneš,digneš haubu i izvineš se motoru da nećeš nikad više
Vidim da se mnogi oslobodishe predrasuda i otvorishe dushu...
Shatro niko ne pricha sa svojim autom... Ma, idi, breee... Ionako nam je svima na forumu kolektivna dijagnoza "hronichna auto-manija"
Shto ono kazhu na Mobtel 063: "slobodno razgovarajte"
Ja sam danas na parkingu sreo moj stari Audi 90 2.0 iz 1991 g.(da, da baš onaj koji sam dva puta kupovao i prodavao) i baš smo se lepo ispričali....Mogu vam reći da se još uvek odlično drži i sada je na 89000 km!
Jedino mi je malo tužno što ga novi vlasnik svakodnevno cima na posao i...kod mene je služio samo za one vožnje vikendom ili za popodnevno vozikanje van grada.
Ja pricam samo kad nece da me slusa onda mu lepo kazem da ne zeza a ako nastavi onda moram da mu skrstim sve na gomilu, a znate zasto? zato sto onda moram da se zavucem u njega da ga sredjujem i glancam da bi me ponovo vozio.
Comment