......a ja mislio da su ti ova silna "Z" od zvuka kada palis auto:
okrenes kljuc i samo se cuje ZZZZZZZZ......nista..... pa ti opet....okrenes kljuc....ZZZZZZZZZZZZZ............nista........... ....pa opet.........okrenes kljuc.......ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.......ni sta.......pa opet okrenes kljuc.........ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZ............nista......i tako, da se ne ponavljam
IZVINI TAZZZ, PRIJATELJU STARI, ALI BILO JE JACE OD MENE !!!!!!!
ehhh...Djole Djole... DJOLE JE MOJ DRUG... samo... ja nemam problema sa ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, ja okrenem ključ i čuje je BRUUUUUUUUUMMMMMMMM.....DIESEL MACHINE....., kad će mo da se opet pojurimo po gayeli, a Eon da ovaj put bude sa nama....
...kad sam lepio bandarolu (onu nalepnicu na soferci) trazio sam neki lep naziv po netu kucajuci "racing" u pretrazivacu...posto sam imao hondu civic nekako mi je prirasla za srce i tu je i dan danas...kad je google izbacio prezentaziju tjunera hondi TENZO R stvar je bila resena... ...RS oznaka od "racing sport"...kad sam poceo da se smucam po forumima jos pre par godina poceo sam sa ovim nickom i tako je i dan danas...
Comment