Bijelo Dugme...SA - ZG - BG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cuore sportivo
    CBC Senator XXL
    • 16.01.2005
    • 954
    • Bezanijska Kosa
    • Alfa Romeo 147 1.6

Bijelo Dugme...SA - ZG - BG

U okviru svog globalnog muzičkog projekta ?Soundwave?, Coca-Cola je pokrenula ponovno okupljanje grupe Bijelo dugme. Nakon 15 godina ova legendarna rock grupa ponovo će pružiti jedinstveni muzički spektakl publici na koncertima u Sarajevu Zagrebu i Beogradu. Prvi koncert Bijelog dugmeta održat će se u Sarajevu 15. juna na stadionu Koševo, a zatim slijede koncerti u Zagrebu 22. juna na stadionu u Maksimiru, dok će se koncert u Beogradu održati 28. juna na Hipodromu.

Najveća rock grupa sedamdesetih godina na ovim prostorima, nastupit će na koncertima u punom sastavu, koja će na pozornici specijalno za ove prilike okupiti sve članove koji su prošli kroz Bijelo dugme tokom više od dvije decenije postojanja grupe. Uz GORANA BREGOVIĆA, i trojicu legendarnih pjevača ? ŽELJKA BEBEKA, MLADENA VOJIČIĆA ?TIFE i ALENA ISLAMOVIĆA, sjećanje na glazbeni izraz, znan kao "pastirski rock", na pozornici će oživjeti i ostali članovi Bijelog dugmeta: ZORAN REDŽIĆ, VLADO PRAVDIĆ, LAZAR RISTOVSKI, MILIĆ VUKAŠINOVIĆ I DRUGI

• cuore sportivo
    CBC Senator XXL
    • 16.01.2005
    • 954
    • Bezanijska Kosa
    • Alfa Romeo 147 1.6

Posto videh da su za koncerte u SA i ZG rasprodate karte.........na vreme ih kupite ili rezervisite na www.biletservis.co.yu ........

Comment

• Darko_NS
      CBC Senator XXL
      • 02.12.2004
      • 557
      • Srpska Atina

koliko sam cuo, svirace u NS za otvaranje mosta

Comment

• NemanjaNS
        CBC Veteran
        • 26.10.2004
        • 121
        • Novi Sad

Ja sam isto cuo da su karte u SA/ZG rasprodate u roku od 10ak sati,
        nikad nisam bio na bg hipodromu i bas me zanima koliko ce mase da se strpa tamo kad cocacola deli 20.000 ulaznica..
        Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Kome se ide na Bijelo dugme,a nema karte nek mi se javi na pp...bice i popusta!
          Power of dreams !!!

Comment

Working...
          X