IKOM / TotalTV / digi TV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

IKOM / TotalTV / digi TV

Trenutno sam pretplatnik ikom-a i totalno je sr@nje, uopste nisam zadovoljan, a placa se 500din/mes.
    Sve sto se dobije su programi koji su i inace besplatni uz jos neke koje ponekad i pogledam, kao Discovery i to je sve.
    Uopsteno, retko gledam TV, ali kad ga gledam hteo bih da se nesto i vidi ...

Hteo bih da predjem na TotalTV ili digiTV pa me zanimaju iskustva ?!

Kako vidim DigiTV je takodje sr@nje i to poveliko ... varam li se ?

Ostaje mi TotalTV koji mi je jedino interesantan u paketu TOTALTV.

E, sad me zanima:

Ima li ovde korisnika TotalTV-a i koliko su zadovoljni ?
    Koliko to sve kosta ?
    Moram li da kupujem tanjiracu i svu opremu ili to dobijem potpisivanjem ugovora ?
    I jos mnogo toga ... na site-u nista ne pise ili ja slabo gledam ...

Uostalom, nabacajte vasa iskustva, komentare i misljenja pa da vidimo kako stojimo s preporukama, zadovoljstvom, cenama ... i svim ostalim sto cini korisnicko zadovoljstvo.

OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs
  • TAZZ
    Banovan
    • 30.05.2005
    • 1409
    • NBGD,SERBIA

Meni je TOTAL TV ok
    ...

Digitalna je televizija, znachi Slika kristalno jasna...

Treba tanjiracha...

Mislim da se placa 1300 valjda mesechno, ali imam SVE kanale... koji su im u ponudi...

Mada XXX kanale nisam nikad ni gledao... vidish mogao bi da smanjim predplatu za te kanale...

Meni je OK Total TV... to je u LIPOVICI NA RANCHU...

Kuci u Zemunu imam SBB kabl, i D3 njihov...
    Slichno kao TOTAL... Digitalija i zadovoljan sam...

Comment

• mugos
      CBC Senator XXL
      • 18.09.2007
      • 555
      • BG/sada Novi Beograd

Digi Tv je smor, imam ga. Mada u suštini gledam 2-3 kanala. Ima 2 crtana kanala na srpskom i sve ukupno možda 8-10 kanala sa titlovima ili simultanim prevodom. Pretplata je 390 dinara. (koliko para toliko i muzike). (instalacija i uređaj beše 800dinara sa kablom do 10m).
      Ako te interesuje Total, drugar ga montira pa se javi na PP za mobilni.
      Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• krstin
        CBC Senator
        • 14.09.2007
        • 223
        • Novi Sad

Jesi cuo mozda za IPTV? Uskoro ce se pojaviti kod nas...

http://www.elitesecurity.org/t331555-Te ... rvi-utisci

Comment

• brera
          CBC Senator
          • 27.04.2005
          • 253
          • Rusija

Ja imam problema sa TOTAL-om, kad padne kisa obavezno zeza i masa kanala nestane, uglavnom domaci. Ista situacija je sa snegom ali to se resava metlicom ili toplom vodom. Ne znam sta je u pitanju, kao da gubi signal i strucnjaci koji dolaze su me terali vec tri puta da menjam sipku, kao nije dobra sipka na kojoj je okacen tanjir. Rekao bi da je nesto drugo u pitanju ali valjda oni znaju bolje, zadnji put su mi rekli da, naravno opet promenim sipku jer aluminijumska nije dobra. Mesecno kosta 1300 din. xxx kanali i pink se placa posebno. Ne mogu da se setim koliko kosta ugradnja (mislim da je besplatno ako potpises ugovor na dve godine) ali znam da imas dve nedelje (ili prvi mesec) sve kanale a posle toga moras da se opredelis koji ces paket.

Comment

• TAZZ
            Banovan
            • 30.05.2005
            • 1409
            • NBGD,SERBIA

Mesec dana SVI kanali...

Ja sam imao problema dok mi je tanjir bio na krovu...

Kad smo ga spustili pored kuce, u zavetrinu i shipka je dugachka chitavih 30 CM, jer je nameshtena na Ogradu... Sve radi KI SHVAJCARAC!, sneg i ostala gamad se reshava metlicom kao shto si i rekao...

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Pa sad ... zivim na 10-om spratu, zavetrine nema, hoce li to biti problem ?!

Posti li sansa da se predje s ovih nesrecnika IKOM-a na SBB ?!

@mugos: hvala unapred
              @krstin: to je jos SF za kucnu upotrebu, ja ni youtube ne mogu da gledam bez zastoja...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• skijash
                CBC Senator XXL
                • 07.09.2007
                • 1354
                • Beograd
                • wrx

Ako ti u zgradi postoji samo ikom onda teško.

Comment

• TAZZ
                  Banovan
                  • 30.05.2005
                  • 1409
                  • NBGD,SERBIA

Pa sad ... zivim na 10-om spratu, zavetrine nema, hoce li to biti problem ?!
                  Nece... Ne verujem... Postavi se FIXNO na ZID zgrade ili Terasu ako je ima... i to je to... Nema da mrda! Mala Shipka... mala verovatnoca da ce da mrda...

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Dilema se zakomplikovala ... TotalTV je i dobar i nije ... kako se uzme ... nema Pink, nije da mi je mnogo bitno, ali kako da diskutujem o svim gloopostima ako ne mogu da ih vidim ?

Negoooo ... cuh ponegde da ce Telekom da lansira neku kablovsku TV kroz telenske kablove ???

prolupator.mojblog.rs

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141
                      • Beograd, barajevo-zemun
                      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Telekom krece sa komercijalnom upotrebom IP TV servisa, preko telefonske parice (obavezno direktna). po prirodi je digitalan prenos, ali je promena kanala relativno sporija. prednost je sto u paketu dobijas i video rekorder, tj PVR sistem odlozenog gledanja snimka neke emisije koju si na primer propustio.

to ne treba brkati sa ADSL internet servisom i njegovom brzinom, iako koriste isti fizicki prenosni medijum, telefonsku paricu.

sa druge strane Digi TV se moze gledati i besplatno, u ponudi su risiveri koji dekodiraju.
                      necu da reklamiram gde se nudi, samo cu da kazem da sam video uzivo demonstraciju gledanja komplet paketa bez pretplate.
                      legalno se prodaje kao FTA risiver, i uz malo igranja sa daljincem...
                      imas i PVR i broadcasting preko kucne mreze, snimanje na mrezni hard disk itd itd opcija.

nudi se i u HDTV varijanti pa mozes da gledas strane programe kako prilici 21. veku, domaci provajderi programa jos nemaju nazalost niti jedan jedini HDTV kanal niti Digi niti Total.
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

• deki-ascona
                        Bio nam je drug! RIP
                        • 10.04.2007
                        • 2118
                        • NI , Trosharina

A jel se prica kad ce Telekom da odradi tu pricu sa telef.paricom ? Nekako mi lakse da placam sve istoj firmi.
                        Originally posted by Valent Vudriga
                        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                          - 42 -
                          • 03.02.2005
                          • 2235
                          • Novi Sad

Priča??? Ceo internet samo o tome bruji (uz to ide i povećanje brzine ADSL-a), okvirni (konačni) datum je 15.10. (za ADSL) + akademskih 15 dana (za iptv).

Ponuda će u početku biti samo za ADSL pretplatnike telekoma, a kasnije ko zna, nema informacija o kanalima, neke okvirne o cenama su se pojavile itd.

Ključne reči za pretragu 2048/192 ili iptv (na es, benchmarku) imaš dosta informacija o tome...
                          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                          11.04. 0:12 #2
                          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
                          X