Na taxi vozilo u vožnji pala stijena

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

Na taxi vozilo u vožnji pala stijena

Dubrovački taksist Radivoje Predojević jučer je vozeći dvoje gostiju s aerodroma doživio neobičnu nesreću koja je, na svu sreću, prošla bez većih posljedica i ozljeda.

Na sreću, na suvozačevom mjestu nitko nije sjedio (Foto: Dubrovniknet.hr)

Na Jadranskoj cesti, na njegovo je vozilo u kretanju pala ogromna stijena zbog čega su i on i njegovi putnici bili u potpunom šoku.

No, na sreću, suvozačevo mjesto na koje je stijena pala, bilo je prazno, prenosi Dubrovniknet.

Vozeći iz zračne luke u Čilipima prema luci Gruž na Predojevićev "mercedes" DU 200-DN pala je stijena teška oko 100 kilograma. Razbila je prednju stranu vozila s motorom i vjetrobransko staklo. Nasreću, aktivirao se zračni jastuk pa je Predojević zadobio lakše ozljede od upravljača u predjelu trbuha.

Dvoje putnika sjedali su straga te su prošli bez ogrebotine. Drugim vozilom su prevezeni do gruške luke gdje su se ukrcali na cruiser i krenuli na putovanje koje će im valjda izbrisati iz pamćenja nezgodu koju su imali nakon slijetanja u Dubrovnik.

http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/ ... ijena.html
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
  • MarkoJTD
    CBC Senator
    • 04.05.2008
    • 249
    • Beograd

OMG!
    - Italian for style

Comment

• Bane R
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2006
      • 1769
      • Beograd

Pa to je u crnoj gori normalna stvar... Dobro, ne baš ovolike stenčuge, ali kamenje koje lupa kola i lomi šoferke... osetio na svojoj koži (i tuđim kolima, al ko da su moja) prošle godine.

A uvek su me nervirali ovi što neće da se voze napred u taksiju, a vidi sad

I da, jeste li primetili ove experte u novinama (koji su valjda 30 godina prethodnih u karijeri proveli u autoindustriji i NCAPu, a novinarstvom uzeli da se bave pod stare dane) kako uvek ističu "da se otvorio air bag i da su svi mirno i sa zadovoljstvo preživeli pad stenčuge od 100kg"... Niko nikad nije napisao koliko je pojas 200x puta bitniji i koliko posedovanje air baga je tek jedva stvar koja možda može da ti pomogne, pod uslovom da ti se i ostali faktori poklope...

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

ja bih GARANT sedeo napred

a sto se air bag-a tice, on je cak i opasan ako nije vezan pojas
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Saabo
          Moderator
          • 29.09.2004
          • 1724
          • Vrbas
          • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

bem ti...
          Ja bi sedeo nazad... bolji je osecaj ako je neka "masina" da budes nazad
          SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• overspeed
            CBC Senator XXL
            • 24.05.2005
            • 2779
            • Kosovska Mitrovica

Evo shta sam napisao po povratku iz CG pochetkom juna:

Samo josh ovo da dodam: dok smo na jednom zastoju u povratku stajali u koloni, mnogi ljudi su izashli iz auta i potrazhili hladovinu, zapalili cigaretu ili shta vec... U tom trenutku je pocheo odron sa brda iznad nashih glava Nekoliko auta je stradalo od kamenja i kamenchica, neki Passat je dobio udubljenje na krovu od kamena velichine pesnice koji se dokotrljao odozgo, a jedna zhena je zashtitila glavu rukom i moram reci na njenu srecu zadobila posekotinu ruke (a ne glave). Onda smo tu priskochili u pomoc, neko je doneo vodu jer je zhena maltene kolabirala od stresa, neko je doneo zavoj iz prve pomoci pa je zheni zamotana ruka, a na kraju je intervenisala i Hitna pomoc kojoj je trebalo nekih 20-ak minuta da dodje na lice mesta (sa patrolom policije kao "prethodnicom"). Dakle, kao da nije dovoljno shto na tim zastojima blejite po nekim nedodjijama na 32-33 stepena, nego josh postoji opasnost da vash auto, ili josh gore vi ili neko od vashih saputnika, pretrpe teshke povrede ondosno oshtecenja. Zato, ako na zastojima morate da izadjete iz auta (shto ne preporuchujem), budite jako oprezni jer mozhete vrlo lako dobiti kamen u glavu.
            Samo sam tripovao da neshta ovako recimo po HR nikad ne bi moglo (smelo) da se desi...
            http://www.bmw.tv

Comment

• veljko
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2006
              • 476
              • Backi Jarak, NS
              • Volvo V50 DRIVe

nisam siguran da li ga je pogodila ili za malo pogodila
              naseg voditelja milionera - zeljkovica

skoro pa isti slucaj

dogadja se...
              Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• StudentBGD
                CBC Senator XXL
                • 18.12.2007
                • 1027
                • Beograd

Pao je kamen na motor i zahvatio i suvozacevu stranu, zena sa detetom bila pozadi i niko povredjen. Ako sam dobro zapamtio...
                Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                  CBC Senator XXL
                  • 13.11.2007
                  • 684
                  • Sabac

Originally posted by skyline
                  ja bih GARANT sedeo napred

a sto se air bag-a tice, on je cak i opasan ako nije vezan pojas
                  A posto u Taxi-ju nije obaveza da se vezujes, gadno bi se proveo... Da, i ja bih seo napred...
                  Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• madic
                    CBC Senator XXL
                    • 07.10.2007
                    • 844
                    • Beograd

Kako nije?

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Naravno da jeste, obavezno je za putnike kao i bilo gde drugde.

Taksisti su nesto izmisljali, eto, da im se dozvoli da se ne vezu jer im smeta da budu vezani ceo dan...
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                      X