hitno mi je potreban neki kostolomac. ako neko zna gde ima i broj telefona. Ja u sustini izbegavam da koristim ovakvu vrstu usluge, medjutim ispalo mi je rame, nije nista puklo, ograniceno sam sposoban, ne stoji na mestu, pa bih probao da ga vratim..... hvala
kostolomac hitno potreban
Collapse
X
-
pazi vamo. nema broj posto se kod coveka ne zakazuje. nego ako znas gde je crkva u mirjevu ne ona sto se gradi nego ona stara. e kad prodes crkvu pre mostica skrenes levo jednosmerna je ulica. posle 100m sa leve strane ima videces velika bela kuca. to je pocetak ulice Gradiste. pitaj samo za Sasu sto namesta koske i recice ti, ne mozes da omasis. meni je pomogo verujem da ce i tebi.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by TETAKAko nekim slučajem ideš za KG, pitaj tamo za izvesnog "Poštara" čovek je ekstra za te stvari!
063620195 ili 034343615
ima i Sekula u Smederevu, ali ne znam ni jedan kontakt...
svakako zovi Kaleta, velika je verovatnoca da je u BGu ovih dana...Pametniji popusta, ali mentalno...
Comment
-
-
Originally posted by zverkopazi vamo. nema broj posto se kod coveka ne zakazuje. nego ako znas gde je crkva u mirjevu ne ona sto se gradi nego ona stara. e kad prodes crkvu pre mostica skrenes levo jednosmerna je ulica. posle 100m sa leve strane ima videces velika bela kuca. to je pocetak ulice Gradiste. pitaj samo za Sasu sto namesta koske i recice ti, ne mozes da omasis. meni je pomogo verujem da ce i tebi.
Comment
-
Comment