kostolomac hitno potreban

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Shazalakazoo
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2007
    • 545
    • Beograd

Znaci nista kostolomci nisu pomogli???? A naslusao sam se prica da cine cuda...

Comment

• MOSLER
      CBC Senator XXL
      • 27.05.2005
      • 1064
      • Niš

Nisu ni oni svemocni, ali iz licnog iskustva sam se nekoliko puta uverio da vise mogu da ti pomognu u tim stvarima nego lekari.
      Prost primer, pre nekoliko godina se desilo mojoj majci da padne i iscasi lakat.Odem sa njom kod lekara, tamo red ljudi cekaju a dezurni doktor ga nigde nema.Posle duzeg stajanja u redu ulazim u kancelariju i zaticem doticnog kako igra "Solitaire" na kompu i ne hebe da izadje uopste.Tek posle krace raspravke nevoljno ustaje i pocinje sa prijemom pacijenata.Dodje na red i moja majka, posalju je na rengen i lekar na snimku konstatuje iscasenje desnog lakta a na to stavi gips Alooo, "doktore" lakat nije ispao iz mesta mirovanjem i mirovanje ga sigurno nece vratiti na mesto.Kaze on tako treba i neka dodje ona na kontrolu za tri nedelje.
      Posto je dijagnoza ovog gore debila bila krajnje sumnjiva , nadjemo broj telefona i odemo kod zene koja je poznata u celom Nisu po namestanju ruku, nogu itd.Zena skine gips pogleda lakat i uz malo muke(bolova) ga namesti.Povreda je sanirana posle manje od nedelju dana, mogu samo da mislim sta bi bilo da smo poslusali savete onog nazovi doktora iz klinickog centra

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Ugao Kapetan Misine i Gospodar Jevremove, ordinacija ne znam kako se zove, ali ima tabla na ulazu, ulazi se iz Jevremove, prvi sprat, vrata levo.

Leci sidu
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
        X