Video sam na youtube snimak tesla roudstera...ono ima podjednako dobar zvuk...nije glasno zujanje i tako...nego bas dobar...totalno drugaciji od SUS motora, ali nije lose
Ja mislim da taj problem sa ulicama i putevima je samo nase kratkovido gledanje...
zar mislite da sa razvojem eletromotora, baterija ili vec nekog drugog nacina skladiscenja energije nece doci napredak u elektronici, navigaciji itd...
slepi veoma lako, kao i svi peshaci imati chip ili da se koristi postojeci na licnim kartama ili slicno prema kome ce tvoj auto da ukoci automatski...
mislim 1001 nacin da se to prevazidje sa jos tehnologije...
vidim da cemo svi da furamo segwaye... i da se vozimo u sterilnim tesla roadsterima...
pa ok... selim se za afriku... nosim svoj gas-guzzler sa sobom i trazim naftu da se vozim po svojoj banana republici dok se vi budete shockirali svaki put kad padne kisa a auto vam ne dihtuje dobro
Video sam na youtube snimak tesla roudstera...ono ima podjednako dobar zvuk...nije glasno zujanje i tako...nego bas dobar...totalno drugaciji od SUS motora, ali nije lose
Druze, bez uvrede, ali po onome sto sam cuo u ova dva klipa, mogu da zakljucim da se cooleri u mom kompu mnogo bolje i "zesce" cuju od ovog Tesla roadstera...
P.S. Jako mi je u drugom klipu, kad komsa malo pritisne gas, zena mu uspaniceno vikne: "Oh Jesus! Mark, please!!!"...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
cekaj sada sta imaju dizeli po pitanju zvuka?ovde se radi o buducnosti,i ako bude ovakva kao u Tesla motors-ja nemam nista protiv...
svi nesto zvuk,ovo ono...bato sednes stisnes otkines se od brzine,i to sve tiho..govori tiho i nosi psa sa sobom
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Elektricni automobili su jos uvek daleko od ekonomicne voznje.Konkretno Tesla Roudster je preskup, u evropi kosta 120.000 evra, uz to ima autonomiju od nekih 360km.To znaci kada bih od Nisa posao da BG-a i nazad, baterije bi mi se ispraznile negde kod Lozovicke cesme i posle bi ga gurao do kuce.
Jos jedna bitna stavka je sto baterije kroz 1-2 godine izgube priblizno 30% svog kapaciteta a njihova zamena se vrsi prema fabrickim podacima na svakih 5 godina i kosta 15.000 evra.
U prevodu za taj novac bih mogao da kupim Nissan GTR, Carreru S,Audi R8 ili Corvettu Z06 i da se vozim mnogo lepse
Treba da prodje jos vremena da bi elektricni automobili zaista postali prakticni i ekonomicni.
Comment