Jedan ortak mi je poslao pesme svoje grupe (inace PRVA POSTAVA,idite na space,odlicni su) i zamolio me je da napravim blog na kojem cu okaciti linkove za download,jer on ne zna,a posle sam shvatila da ne umem ni ja...Kako da stavim te njihove pesme na blog i da kasnije prijatelji mogu da downloaduju njhove pesme?
Kako postaviti link...?
Collapse
X
-
evo pomootju ovoga,naprimer : http://rapidshare.com/Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
-
-
cekajte...usla sam na njihov space preko njihove sifre i otvorila blog ali kako da stavim te pesme na blog da bi mogle da se downloaduju....Jooooooj niko me ne razume....Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
Comment
-
-
Re: Uspela sam
Originally posted by Mrwica_91Hvala vam ljudi...ne znam sta bih bez vas!!!Uspela sam!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Originally posted by Milorad90e aj sad daj link da i mi vidimo taj blog.Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
Comment
-
-
Originally posted by SAAB PoWeRpesme mozes okaciti i na myspace , neznam koliko totalno , znam da je pre moglo 6 pesama i odatle svako moze da downloaduje , naravno ko ima myspace nalogKad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
Comment
-
Comment