Kako imaju prednosti, tako imaju i svojih mana, iskljucivo mislim na ovaj tip telefona o kojem pricamo. Licno mislim i evo vec se neko vreme uveravam da su pomalo i neprakticni za koriscenje osnovnih svakodnevnih funkcija, poruke, ceprkanje po meniju i sl.. Nekako bi vise voleo telefon koji ima i klasicnu tastaturu na licu sa nekim malim displejom (poruke i zvanje), kao Nokia E90 otprilike ali opet mnogo je velika.
Razmisli opet dobro sta ti konkretno treba i sta najvise radis dnevno sa njim, jer je kucanje poruka onako malo otezano, potrebne su dve ruke, ako se bas izvestis ili imas klavirske prste mozes i sa jednom. Kucanje sa olovkom po ekranu mi je smesno.
Touch screen radi super ali zahteva vadjenje olovke za svaki unos kontakta, pregled slike, rkanje po meniju i sl.., ili da nasiljis nokat ko filatelisti pa da tipkas posto su prsti (pogotovu ako su cevapi) neprecizni.
Sve u svemu mnogo mogucnosti ali opet za svakodnevnu upotrebu osnovnih funkcija,gde se uglavnom koristi jedna ruka tebi trebaju dve, pitanje koliko je komforno.
Za ostale stvari ( brzina rada,trajanje baterije,internet,gps,excel...) nemam zamerku u koriscenju.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
ja sam furao onomad motorolu mpx200 pa posle i mpx220 koja je bila wow kad se pojavila... mogu vam reci da mi je bilo zanimljivo u pocetku jer se svasta moglo po njoj ceprkati i podesiti registry po svojoj volji ali bas me ta stvar i kasnije smorila te sam uzeo klasicni symbian koji je nesto kao WM samo doosta uproiscena varijanta i ne treba ti preterano znanje oko tehnike kako bi ga naterao da radi dok je sa win.mobile to slucaj... npr za promenu glupog vremena na telefonu treba ici po silnim setingsima i svasta nesto menjati a da pritom i sam zaboravis kasnije kako to da vratis u normalu...
hebla vas nokia..
pa ono bre ladno ko klocnu mogu da koristim kada menjam gume na autu.
jos uvek se prenemazem sta cu,uzeo bio od kolege iphone na dan da ga koristim i posle dva sata ga vratio ..ok je,ali ima nekih stvari koje me nerviraju.
chekam xperia 1 da probam,malo sam cackao Omniu,na zalost moram da izvitlam da vidim i probam uzivo i HTC...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Based in Waterloo, Ontario, BlackBerry is a leader in secure communications — helping businesses, government agencies and safety-critical institutions of all sizes secure the Internet of Things (IoT).
Imam Qtek S200 i zadovoljan sam s njim 100%.Nadji spec. i pogledaj ga.Telefon stvarno vredi.Kamera zadovoljava svaku potrebu iako je 2 Mp.Pogledaj,razmisli.Moj glas ide Qtek ili nekom slicnom HTC aparatu.Pozzz
Originally posted by Sheta_Junior
50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.
eto proslo dva meseca,Xperia radi ko doksa,neko me danas podseti na nju i dade mi par linkova za neke lepe programcice,tako da sta reci osim hvala..
baterija drzi sada po tri dana samo telefoniranja ,dva dana ako se mora koristiti wireless i slichno...inace ko je imao ericsa navikava se na njega u prvih sat vremena,inache ko ga ima prvi put treba mu malo manje vremena od Iphone ..reakciono vreme aplikacija je sasvim ok,i kucanje sa tastaturom isto -donekle sto ja nemam neke cevape od prstiju ...isto tako dovoljno reci da je potreban jedan dan da se covek malo dublje poigra sa njim i da skonta koliko je to odlichna masinica,i poprilichno zanimljiva.trenutno sam ukucao unapred tromesechni raspored servisnih intervala kod mene i jos stosta nesto
internet ide bez problema ,sada mi "neko" sapnuo i za Skype,mada toliko vremena da se igram sa njim i nemam....
uostalom sta reci na kraju sem da je zavrsna obrada telefona odlichna kao i kod svih Ericsa..
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment