Samo Eon Sumnjam da cu ga ikada videti uzivo a kamoli sesti u njega
Ima jedna zanimljiva prica:
Pre 2 god kad sam se vratio sa mora, zove me drugarica i kaze. "E videla sam onaj auto sto se ti palis na njega." Ja joj naravno kazem aj ne *eri. A ona ce meni, "Jeste, jeste, dok si bio na moru bila je ovde neka promocija McLaren West cigareta i bio je izlozen McLaren F1. Zapamtila sam jer znam da ga ti volis. Ja joj kazem, alo devojko nije to formula a ona meni "Pa znam, nisam luda, znam da mislis na auto, 100 puta si mi ga pre pokazivao". Vidimo se ja i ona posto sumnjam u zensko zapazanje koji je koji auto, posto su po principu, svi sportski automobili su im Ferrari . Pokazem slike vise njih raznih sportskih i prekrijem znakove a ona bas na McLarenu kaze "E taj je".
Razmisljam ja dal da je nabodem....reko necu
PS: Iako znam da je bila ozbiljna i da me nije przila ja joj i dan danas ne verujem.
PPS: Ne smem da verujem
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Odosmo u off opet
Prica mi jedan prijatelj kako je 70. godine na trgu marksa i englesa (nikole pasica danas) zevao u neki ferari i onako smoreno se pitao kada ce on to imati...
90ih godina je imao 5 komada u garazi. Sada samo dva, ali je napravio mesta jednom Gallardu i gomili jugica (tip zivi u americi)...
Zato... samo polako...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Odosmo u off opet
Prica mi jedan prijatelj kako je 70. godine na trgu marksa i englesa (nikole pasica danas) zevao u neki ferari i onako smoreno se pitao kada ce on to imati...
90ih godina je imao 5 komada u garazi. Sada samo dva, ali je napravio mesta jednom Gallardu i gomili jugica (tip zivi u americi)...
Zato... samo polako...
Znači čovek je probao sve i vratio se na proverene vrednosti, čitaj Jugića i to u ogromnim količinama!
Hehe... fanatik...
Dva obicna, dva kabria, jedan trkacki ( http://www.abarth.itgo.com/yugo/yugo01.html ), jedna jugo limuzina (vidjali ste slike sigurni, to je sad on kupio) i jedan o kom jos uvek ne smem da pricam .
Pored njih ima dva 328 ferrarija, jedan lambo gallardo, formulu super V, neku staru bubu i mercedesa, VW kombi, onaj hipi ... Ma ne znam vise ni sam... Dugo se nismo culi, mozda je pazario jos nesto . Zna Brabus o kome pricam...
P.S. Vecina podataka sa sajta nije tacna. To sam pisao kao klinac i zdravo za gotovo prihvatio neke stvari . Ko se razume videce nelogicnosti... Obratite paznju na clanke iz americkih casopisa...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment