Tacno tako ima GTI dizel golf
Najveci tehnicki biser koji ste culi
Collapse
X
-
Pre par godina uzmem ja celetovog Reno 4 da odem do grada. U ulici Jurija Gagarina pretece me pandur na motoru i pokaza mi rukom da se iskljucim iz saobracaja. Preslisavam ti se ja u sebi sta sam mogao da za****m do tog momenta, ali nista mi ne pada napamet. Izadjoh iz kola i
po difoltu vadim dokumenta. Pandur ih uzima i pocinje provera obavezne opreme, te gde ti je trougao...te sijalice...te sajla za vucu (na svu srecu cale mi je revnostan vozac). Kako smo to sve kopali po otvorenom gepeku pandur zastade pa mi nalozi da otvorim i haubusto ja i ucinih...te ce ti papan "a ha, nemas rezervnu gumu, moracu da ti pisem prijavu!!!"
Elegantno sam pustio vola da mi napise prijavu a onda onako "uplaseno" i sa "postovanjem" mu kazem "jao setio sam se pa rezervna guma je pricvrscena ispod gepeka!"Trebalo je da mu vidite samo facu.
Dade mi dokumenta uz "ajde brisi..."
Comment
-
-
Majstor koji je caletu odrzavao 20 god kola je uvek koristio reci "PALENJE' i "PRETISNI" kocnicu. Nasledio ga je sin kod koji koristi iste reci.
Prica koje se prepricava vec je kao trac: zaustavlja pandur auto Rover, pita "dobro vece da li ste pili" odgovor jedva srocen, "pa bogami jesam", "da niste malo vise pili", "bogami sam malo vise pio", molim vas izadjite iz kola i dajte mi vasa dokumenta, a lik pita "a sto kada ne vozim ja nego moja zena", volan je bio sa desne strane sto ker nije ni primetioKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Poshto Kani nece da prica svoju provalu...moracu ja
Neshto se PM-ovao sa Boostom dok je vozio Yuga (kani,ne Boost)...shta da radi da dobije snagu...bla...bla...
Posle preko telefona cita mi odgovor...i kaze: "Ako uradim bla...bla... dobijam xx konja i xx NANOMETARA obrtnog momenta"
btw mozda se to na jugu stvarno meri u nanometrimaOTS
Comment
-
-
Originally posted by BRABUSNisam siguran da li je VW u 3 generaciju Golfa stavljao oznaku GTI na turbo-dizel verzije (mislim da nije, ali sam vidjao neke varijacije na temu)...ali u 4 generaciji jeste sigurno. Golf GTI je bio i u verziji sa dizel i sa benzinskim motorom...oba od 150 ks.
Golf III GTI TDI (110ks)
LINK
Comment
-
-
prije par godina prijatelj (stariji covjek koji vazi za prirodno glupog) kupio golfa 2 1.6 benz. i povede kod komsije da se pohvali kako je uzeo jeftino auto jer ovaj ima istog samo dizela i platio ga skuplje, i sad komsija da se nasali kaze mu pa oni su te za*ebali, vidis da nemas bos pumpu i pokaza kod sebe,kaze to ti je taman koliko si jeftinije platio nego ja, ovaj je poslije toga 10 dana jurio covjeka koji mu je prodao auto da mu nabavi dio, dolazio i kod mene da se zali, showHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Da znate moje drugove, nista od toga vam ne bi bilo smesno, ja sam vec oguglao...
"Cekaj, cekaj, objasni ti meni razliku izmedju karburatora i turba!!"
"Pa za sta mu onda uopste sluzi ta glava motora? Nisu mogli da je stave to sve u blok?"
"Ja nemam ventile, ja imam hidropodizace (Golf 1.6 benz.)? (A sta podizu ti hidropodizaci?)"
"A satro nemas opruge pozadi? Cekaj, jel ti mislis da sam ga glup?"
"Kako moze usisna grana da bude plasticna?"
"I sta je sad tu karburator?" (stoji iznad motornog prostora Yuga sa skinutim kucistem filtera i grlo karburatora samo sto ga ne proguta)
Comment
-
-
pazite,ne treba se svakome smijati, ljudi neznaju,nije im to struka ali kad neki auto mehanicar odvali neku glupost ili prodavac auto dijelova u nekoj renomiranoj prodavnici, e to je za smijeh i ruganjeHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
-a,komshijo, podnoviste se sas auto a?
-cuti komshijo.cudo.pici mega bez karburator
95.god. bese a sin dundjer vracao se kuci i gazda nije imao pare da mu da,pa mu da omegu.ja od metalike slusam gansi,nirvanu,ofspring i pomalo sepulturu.
Comment
-
-
ipak najveci biser koji sam cuo, je da je lik dva puta u razmaku od 6 meseci sipao bezolovni u 147 JTD! inace novog ga uzeo.
klinci neki gledali nesto kompjuter i vide kako pise 110V/220V...
-pa cekaj, sto ste to dirali?
-mislili smo da ce manje trosi struju.ja od metalike slusam gansi,nirvanu,ofspring i pomalo sepulturu.
Comment
-
-
Davno u srednjoj saobracajnoj u Zemunu:
Zove profa i daje mi u ruku kondenzator razvodnika da ga odnesem u drugu radionicu. Cim ga uzmem i krenem on se prodere da ispravim kabl od kondenzatora. Mahinalno ja i ispravim drugom rukom kabl i pufffffff.. Strasan sok prilikom koga redovno svi ispuste kondenzator a profa se onda prodere da ga podignes (jeste se ispraznio ali strah).
Naravno punili su kondenzarot na jugicima, na kablu od svecica.
Svi na praksi smo prosli kroz tu skolu.....
Comment
-
-
E ova je najaca.
Pre neki dan stojimo tu kod jednog lokalnog mehanicara i razvezla se prica i spominjemo jednog pakovanog juga.
I prica taj MEHANICAR kaze: " Da vidis Markov jugo 1.5 motor sa 100 KS kako to ide.."
JA: Pa sta je radio sa motorom, sta mu se vodi u papirima jer je sad 1.5 a imao je 1.1.
MEHANICAR: "ma nije menjao blok".
JA: pa kako onda ima 1.5.
MEHANICAR: Pa stavio je glavu od ritma 1.5 i tako digao kubikazu
Nastavljam ja dalje uz uzdrzavanje da ne puknem od smeha
JA: A kako je dobio 100KS
MEHANICAR: Pa taj 1.5 motor ima 85KS stavio je K&N, on daje 10% to je oko 95KS, i skinuo mu je srednji lonac... pa tako oko 100KS.
JaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment